- 21 Ağustos 2020
- 1.890
- 2.271
- 83
Ben durdurayım duuuuur artıkKendimi durduramıyorum bu çılgınca bişielimde bir sürü test var. 12 tanesini 169tlye almışım 12 saatte bir yapasım var
biri beni durdursunnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben durdurayım duuuuur artıkKendimi durduramıyorum bu çılgınca bişielimde bir sürü test var. 12 tanesini 169tlye almışım 12 saatte bir yapasım var
biri beni durdursunnn
Canım benim beta bugün 315 çıktı 2 gün önce 129 idi .çok şükür..inşallah seninde iyidir..bu arada anormal gözüken değerleri yükledim korkulacak birşey yok dedi ebe amaMutlaka yazıcam kuzum inşallah bi öğrenebilirsem![]()
Yrn test yapmaya gerek kalmayacak gibi. Adetim geldi gelecek sankiBen durdurayım duuuuur artık![]()
Birde bire nasıl pik olmuş öyle ben de yeni başladım da gördüğüm iyi oldu ben giderek koyulasir diye dusunuyordumEki Görüntüle 3367456 kızlar iyi akşamlar adet 4 ocakta bitti sizce pik olmuş mu acemiyim bugün yarın ertesi gün ilişki mi olmalı yardım eder misiniz
Hoşgeldin canım aramıza evet şu an pik görünüyor bugünü,yarını ertesi gününü değerlendirebilirsiniz. Test yapmaya devam edin T cizgisinin Cden soluk olduğunda çatlama olmuş demektirEki Görüntüle 3367456 kızlar iyi akşamlar adet 4 ocakta bitti sizce pik olmuş mu acemiyim bugün yarın ertesi gün ilişki mi olmalı yardım eder misiniz
Yok kuzu bi anda patlıyorBirde bire nasıl pik olmuş öyle ben de yeni başladım da gördüğüm iyi oldu ben giderek koyulasir diye dusunuyordum
Test yapmaya devam et bazı kişilerde yumurtlama bir kaç gün sürebiliyor. Bugünden itibaren değerlendirmeye başlayın canımEki Görüntüle 3367456 kızlar iyi akşamlar adet 4 ocakta bitti sizce pik olmuş mu acemiyim bugün yarın ertesi gün ilişki mi olmalı yardım eder misiniz
İnşallah güzel sonuç alırızEki Görüntüle 3367456 kızlar iyi akşamlar adet 4 ocakta bitti sizce pik olmuş mu acemiyim bugün yarın ertesi gün ilişki mi olmalı yardım eder misiniz
Canım ya şey sorucam şimdi benim düzenli diye reglin 11.günü anca akıntılar falan başlıyor. Ama soğan küründen dolayı yumurtlama zamanı da olsa silik gösterir miYok kuzu bi anda patlıyor![]()
Hahahah hadi bakalım regl bitsin de başlayalım test yapmayınca canı sıkılıyor insanın. Ovilere başlayalım sonra erkendi kasetti derken öbür ayı buluruzYok kuzu bi anda patlıyor![]()
Canım sen naptın başladım demişsin. Bat tarihi kaç görünüyor seninHahahah hadi bakalım regl bitsin de başlayalım test yapmayınca canı sıkılıyor insanın. Ovilere başlayalım sonra erkendi kasetti derken öbür ayı buluruz![]()
Senın su adet yemenden mi geliyor ne gelmedi bi turlu aman gelmesin deYrn test yapmaya gerek kalmayacak gibi. Adetim geldi gelecek sankibiran evvel gelse de önümüze baksak. Şubat topiği nerde açılmamış sanki
![]()
Ya kızlar daha ocak bitmedi ki hem batınız şubatı gösterse de erken testlerle belki ocak bitmeden öğrenmiş olacaksınız ne bu aceleeeSenın su adet yemenden mi geliyor ne gelmedi bi turlu aman gelmesin deeyer bebiş yoksa erken gelsin ama bende Baktım Şubat topıgı bulamadım
Programa göre 14 şubat görünüyor ama düzenim değişmiş de olabilir kürtajdan dolayı. Bekleyip göreceğim. Yumurtlamaya göre belli olur herhaldeÇ
Canım sen naptın başladım demişsin. Bat tarihi kaç görünüyor senin
Anladım canım 14 Şubat ha sevgililer gününde belki de hayatının aşkının haberini alacaksındır. Kocaları atalım ikinci plana hemenPrograma göre 14 şubat görünüyor ama düzenim değişmiş de olabilir kürtajdan dolayı. Bekleyip göreceğim. Yumurtlamaya göre belli olur herhalde
Ayy evet yaaa hadi hayırlısı inşallahAnladım canım 14 Şubat ha sevgililer gününde belki de hayatının aşkının haberini alacaksındır. Kocaları atalım ikinci plana hemen![]()
Hayatım lütfennn lütfen bırakOooffff oooffff bende bırakabilirim inşallah![]()
Kuzucum ben adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım terrrtemiz bi negatıf çıktı benım dıger adet 14 ocakta başlıyor 18 de bıtıyor sonrakı adetim şubata denk geliyor yanı Ocak ayı çoktan gecmıs olacak benım bu ay olmasa şubata kaldı hamıle kalırsam bile Şubat ayında ögrenıcem gecıcek yani Ocak ayı kuzucum ahh keşke regl gelmese hamıle olsakta şubatlara kalmasakYa kızlar daha ocak bitmedi ki hem batınız şubatı gösterse de erken testlerle belki ocak bitmeden öğrenmiş olacaksınız ne bu aceleee![]()
Saatlerim tutarsız ondan muhtemelen her gün 3 gibi yapmam gerekiyor ama bu akşam yaptığım en sonuncu.Birde bire nasıl pik olmuş öyle ben de yeni başladım da gördüğüm iyi oldu ben giderek koyulasir diye dusunuyordum