Ayy çok güzelmis bu ya hamiş yapan ablamizMaşallah canım basbaya vaaaar. Beta sonucun gelince haber et bana da hamiş yapayım seni <3
tutmuş ozaman inşallah canım silikte olsa gözüküyor çizgiCanım 30 unda gördüm yumurtlama aynı günde de ilişki .
canım ben adetıme 5 gun kala freely erken gebelik testı yaptım tertemiz bir negatıf çıktı yalnız benimki pembe kapaklıydı bu normal gebelik testimi? Silik cıkmıssa vardır cunku bende tertemızdi test sen 6 7 gun kala yapmışsın ben 5 gun kala yapmama rağmen cıkmadı bu normal gebelik testimi?Selam kızlar bat a 6/7 gün var , freely gebelik testi .. böyle görüp sonra artan vs oldu mu ?
Kuzu C kontrol demek sen ona göre baz alacaksın. Bi önceki gün bir sonraki gün değil. C den daha açıksa çatlamış demektirBen kapattım balım instayı ya,sonra youtube short sonra da buraya sardımben de baya araştırdım ama işte insan yine de emin olamıyor. Mesela şimdi çatlama için T nin bir gün önceki koyuluğundan az silik olsa yetiyor mu yoksa tam mı silik olmalı sen hangisini baz alıyorsu
Tamamdır kuzu sağolasın gazamız mübarek olsunKuzu C kontrol demek sen ona göre baz alacaksın. Bi önceki gün bir sonraki gün değil. C den daha açıksa çatlamış demektir
Yok canım yaptırmadım. Ben ameliyat olmuştum kontrole gidicem o ara onu da soracağım işte ama sen bu soruyu kimseyi etiketlemeden yazarsan bilen arkadaşlar cevap yazar mutlaka ben sormuştum bakayım bulabilirsem o mesajı atarım sanaAynen bende başka bı doktora öyle derim artık cunku bu gıttıgım doktor bıraz dik kafalı ve sert kesınlıkle diretecektir eminim. Sen yumurta takıbı yaptırdınmı hiç nasıl oluyor nasıl yonlendırııyorlar?
Şundan aldım canım bilemedim her ay yaklaşık bir siyah gölge görür sonunda adet olurdum, sanki kırmızı gibi mi yaaacanım ben adetıme 5 gun kala freely erken gebelik testı yaptım tertemiz bir negatıf çıktı yalnız benimki pembe kapaklıydı bu normal gebelik testimi? Silik cıkmıssa vardır cunku bende tertemızdi test sen 6 7 gun kala yapmışsın ben 5 gun kala yapmama rağmen cıkmadı bu normal gebelik testimi?
Arkadaş reglin bittiği ikinci gün gitmiş üç gün arayla doktor kontrole çağırmış o şekilde takip etmişler canımAynen bende başka bı doktora öyle derim artık cunku bu gıttıgım doktor bıraz dik kafalı ve sert kesınlıkle diretecektir eminim. Sen yumurta takıbı yaptırdınmı hiç nasıl oluyor nasıl yonlendırııyorlar?
Yumurtlamanın mı? Daha erken gibi en erken 12-14 gün arasında çıkıyor istatistiklerime göreOvülasyonun 10. Günü adete 4-5 gün var. Yine olmadı…
Eki Görüntüle 3367314
Ah niye çoğumuz aynı kafayızYa ben dayanamadım. Dayanabilseydim ben de dayanacaktım ama ı ıhÖf stres acaba zarar verir mi diye daha çok stres olmak sdfsk
Evet… umarım benim de öyle olur ama zannetmiyorum hiçbir belirti yokYumurtlamanın mı? Daha erken gibi en erken 12-14 gün arasında çıkıyor istatistiklerime göredaha erken çıkanı görmedim ama 14. Günü geçip kızaranlar da yadsınamayacak kadar
O belli olmuyor kuzum ya kimisi belirtisiz hamile kalıyor bir kaç gün bekle öyle daha net görürsünEvet… umarım benim de öyle olur ama zannetmiyorum hiçbir belirti yok
Yess betasını alan koşsun gelsinAyy çok güzelmis bu ya hamiş yapan ablamiztahlil sonucu çıkanlar doğru hamiş yapan ablaya başka yöne sapmak yok
Yaa ayy inşallah bakalmKuzum benim regli tarihimden 4 gün sonra pozitife döndü geç döllenmeden dolayı o yüzden hemen üzülme bekle regli günü yap testini
benım de kutusu böyleydi ama içinden cıkan test pembe kapaklıydı ama galiba bu freely markada böle bişey varmı aynı kutuda iki farkı ürün satıyorlar biri mor kapaklı bırı pembe kapaklıymıs. Ama ıkısıde erken gebelik testi. Bu senın mor kapaklı olan daha guvenılırmıs öyle dıolar yumurtlamanın üstünden kaç gun gectı canım?Şundan aldım canım bilemedim her ay yaklaşık bir siyah gölge görür sonunda adet olurdum, sanki kırmızı gibi mi yaaa
Ya diyorum ya sana sıfır belirti sıfır. Göğüslerim hala ağrımıyor sadece ucu hassas. O gün de regl ağrım başladı hahh dedim oluyorum bari şu testler zebil ziyan olmasın yaptım 5 dk geçti negatif koydum pedi ellerimi yıkadım bi 10-20 dk sonra pozitife döndü. E döndükten sonra nasıl dayanayımAh niye çoğumuz aynı kafayızbende çok pişmanım bat ı beklemediğime kollarım delik teşik oldu damarı bulamayıp daha çok strese koydular beni.eşim diyor ki her zaman beklerdin aynı gün yapardın noldu da 4 gün önce yaptın diye aslnda büyük bir belirti sayamam ama annelik iç güdüsü müdür nedir ilk kez bu kadar erken test yaptm
Aa kızlar bir yerde sahtesinden filan bahsediyordu bizimki de ondan olmasınbenım de kutusu böyleydi ama içinden cıkan test pembe kapaklıydı ama galiba bu freely markada böle bişey varmı aynı kutuda iki farkı ürün satıyorlar biri mor kapaklı bırı pembe kapaklıymıs. Ama ıkısıde erken gebelik testi. Bu senın mor kapaklı olan daha guvenılırmıs öyle dıolar yumurtlamanın üstünden kaç gun gectı canım?
asddffg allah affetsin güldüm buna yaYalniz su var ki hamilelikte hormonlardan dolayi kabizlik oluyormus sigarayi birakinca da metabolizma yavasladigindan kabizlik oluyor ikisi bir arada olunca tikanip kalmayalim sonra
Ya hele ben gece 5'te yaptım sabaha kadar uyuyamadım sonra eşime söyledim o gün de cumartesiydi ilçenin devlet hastanesi test yapmıyoruz dedi sonra özel hastaneye gittik mecbur 850 bayıldım ama p.tesiyi evde oturup bekleyemezdim kafayı yerdim napimYa diyorum ya sana sıfır belirti sıfır. Göğüslerim hala ağrımıyor sadece ucu hassas. O gün de regl ağrım başladı hahh dedim oluyorum bari şu testler zebil ziyan olmasın yaptım 5 dk geçti negatif koydum pedi ellerimi yıkadım bi 10-20 dk sonra pozitife döndü. E döndükten sonra nasıl dayanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?