Kısmetinmiş işte kuzum, insan hiç ummadığı anda oluyor sanırımHalden anlayan amca gibi amca
Canım yok yapmadım hatta tam tersi kendimce yumurtlayacağım düşündüğüm günü kaçırdım eşimle tartışıp çocuk planlarını erteledim güya falan. Sonra tatile çıktık meğer beklediğim günden 4 gün sonra yumurtlamışım o günde ilişki oldu ve muhtemelen o gün hamile kaldım
Çatlamadan kaç gün sonra gebelik testinde pozitif gördünüzÇok teşekkür ederimBen yaptım laboquick ovulasyon testleriyle
11 gün sonra silik bir şekilde çıktı ama silik dediysem de gözle rahatça görünüyordu. Bu forumda var hatta fotoğrafıÇatlamadan kaç gün sonra gebelik testinde pozitif gördünüz
1 saat sonra cıkar dediler. allahım inşallah test dogrudurrAy çok güldümsonuç ne zaman çıkacak ay çok heyecanlı
ay yok şükür. yani aslında farım falan kırıldı karşıda hiçbşey yok kasko da zedelenmiyormus kaskodan yapılcakmıs. kafamda hiiiiç yer etmediSıkıntı yok dimi kuşum
evet nasip olurda cocugum olursa ilerde anlatıcam seni öğrendiğim gun nelerr yasadım nelerrrAy geçmiş olsun kendine dikkat et
Banada soyledi bu ilaci ama bana baska bi sikayetim cin soylemsti sonra arkdasa sordum konusurken tup bebekte vermis tutunsun diye bende doktor cok ilgisizdi guvenemedm acikcasi kullanmadim o yuzden suanda kullanmayacagim duzgun bir doktora gtmeden takviye kullanmayi dusunmuyorm teşekkür ederim ilgin icincanım bana verdiği takviyenin adı duphaston. sadece regl olduktan sonra 15.gün 10 gün boyunca 1 adet olarak kullanıcakmışım 6 ay bakalım hayırlısı sen mutlaka doktoruna sor olur mu? her ilaç herkeste farklı etki gösterir.
Ayyyyy bebiş geliyooooooorrrrrr maşallah sana ne güzel haberler alıyoruz maşallah maşallahKızlarr çıkmış
Eki Görüntüle 3366370
Kullan canım bendede pkos yok kullandım omega 3 te kullan zararı yok faydası varKızlar benim folic bitti siz ne kullanıyorsunuz? eternatal 1 kullanıyorum da azıcık da değiştireyim dedim. Şunu çok övdüler. Pcos lular kullanıyor sanırım genelde ama bende kullansam bir şey olmaz heralde. + bir de omega 3 e başlayayım diyorum
inşallah saglıklıca dogurdugumuzu da yazarızzzzAyyyyy bebiş geliyooooooorrrrrr maşallah sana ne güzel haberler alıyoruz maşallah maşallah
aminnn hepimizin inşallahhhMaşallah
Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Ya ne elendin du bi. Daha çatlamanın 10. Günü kuzu biliyoduk erken olduğunu. Regl olana kadar umut hep var. Ayrıca belirti falan hikaye herkeste durum farklı oluyo canımcımkızlar bugün eşim geceye kalacakmış gece gelecek diye dün gece nobetcı eczaneye gönderdim ıstedıgım markadan bulamamış ama olsun biraz önce test yaptım terrrtemiz bir negatifle karşılaştım zaten hiç belirti yok dıyıp duruyordum. Ben elendim kızlar bu ay … insallah kalan arkadaşlar pozıtıf haberler verir benım olmadı maalesef. Y Yaseminnn35Imeraferaa @Vavelya09
Maşallah canım benim
Daha ben yapmadım beni unutmayın şubat topiğineehehe evet canım şubat topiğinde yerimizi alalım :)
Arete women çılgınlar gibi vitamin var içinde. Bi içeriğine bak derimKızlar benim folic bitti siz ne kullanıyorsunuz? eternatal 1 kullanıyorum da azıcık da değiştireyim dedim. Şunu çok övdüler. Pcos lular kullanıyor sanırım genelde ama bende kullansam bir şey olmaz heralde. + bir de omega 3 e başlayayım diyorum
Haklı biriYa ne elendin du bi. Daha çatlamanın 10. Günü kuzu biliyoduk erken olduğunu. Regl olana kadar umut hep var. Ayrıca belirti falan hikaye herkeste durum farklı oluyo canımcım
Ne güzel Allahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah11 gün sonra silik bir şekilde çıktı ama silik dediysem de gözle rahatça görünüyordu. Bu forumda var hatta fotoğrafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?