Attım valla ama bilmiyorum nasıl oldu bu dskfsdfjayyyy canımmm tebrik ederimmmm :) kız sen bu ay yumurtlamada kocana trip atmamış mıydın nasip olunca oluyor işteee sağlıkla ilerlesin inş
Altın sayan Türk filmi gibiyim 9bin 9yüz 99Geçen ay ben öyleydim ya iki kere pik gördüm sandım 6. Güne geldim dedim hop bi baktım oikinci çatlamayı baz almış uygulama baştan başladıama sonuçta reglim ilk pike göre geldi
Evet canım özellikle adete yakın bendede kaybolmuştu bir an tekrar ümitsizliğe kapılmıştım birde şuan baş ağrım var mesela bir geliyor birAyy inşallah çok çok sevinirim canım bisey diycem benim bi arkadaş Şuan hamile adetinin geçtiği ilk hafta bütün belirtilerinin kaybolduğunu söylediumarım seninkine öyledir
Boş ve kimyasalları nasıl anladınız acaba beta yükselip düşüyor muyduCanım benim :) Ben normalde 3 yıldır tüp bebek tedavisi goruyorum , eger hamileysem kendiliginden olacak inşallah. Benim dusuklerim , bos ve kimyasal gebeliklerim olduğu için reglinin gecikmesini bekleyelim diyorum. Beta düşük çıkınca moralim bozuluyor, simdi varmis gibi umidim oluyor
Kaç muayene hakkı veriyorbenim anadolu sigorta canım bende yaptırdım 1 ay diye kıtlama yok o ay hamile olmaman gerekiyor ben sigortadan önce hemen beta baktırdım hamile olmayınca yaptırdım sende öyle yap o tarihte gebelik yoktu dersin mutalaka yaptır ben sadece 15 tl ödüyorum muayene ücreti ve doğum artı muayene 56 bin şuan ben 7 bine sigorta yaptırmıştım kan değerleri idrar tahliller hepsini karşılıyor zaten bende şubat annesi olacağım
10 muayene hakkın var 1 tane diş tedavisi 1 de doğum veriyordu geçen sene değişmediyse canımKaç muayene hakkı veriyor
Canim şimdi yine kan verdim sonuç 361 çıktı doktor farkli laboratuvar testi ondan kaynaklanabilir dedi ilk iki test Bolu son iki test amasyaKomşu gelin hangi tıp fakültesinden mezun acaba bi sorsaydınşöyle boş boş konuşan insanların ağzına kürekle vurasım geliyo
Boşver canım sen onu takma regli günün ne zaman bi hastaneye gitsen mi acaba öyle digem için rahatlar canım
4üyle 6sı arası korkutmuş resmen. Ufaklık şimdiden yaramazlık yapıyorCanim şimdi yine kan verdim sonuç 361 çıktı doktor farkli laboratuvar testi ondan kaynaklanabilir dedi ilk iki test Bolu son iki test amasya
2 Ocak Bolu hastanesi 47.5
4 Ocak Bolu hastanesi 124
6 Ocak Amasya 164
8 Ocak Amasya 361
Kürtaj korkuma düşsün diye neler yaptım keşke baştan deselerdi farkli hastane farkli sonuç diye4üyle 6sı arası korkutmuş resmen. Ufaklık şimdiden yaramazlık yapıyor
Benimde pazar bat günü karnımdada yavastan regl agrisi var ama inşallah o agri o agri degildirBen de yumurtlamanın 12. Gününe kadar umutlu kalacağım cuma o da benim için
Belirtilerimi bir gorsen arada bel ve bacaklarima vuran hafif agrim var hala, goguslerime el degmiyor acayip agriyor ki gecen adette ne sisti ne agridi. Bugun siteye bakarken uyuyup kalmisim yemek bile yapamadim bu saat oldu zannedersin 3 aylik hamileyim ama yarin sabahki test konusunda hala inat ettim negatif cikar nasilsa diye. O kadar zaman negatif gorunce insan bende hic pozitif cikmaz psikolojisine giriyor galiba.Altın sayan Türk filmi gibiyim 9bin 9yüz 99
Ben de kırmızıları bekliyordum başka türlüsü geldi inşallah. Sen de ferah tut içini testini yap gitsin ben yanındayım hepBelirtilerimi bir gorsen arada bel ve bacaklarima vuran hafif agrim var hala, goguslerime el degmiyor acayip agriyor ki gecen adette ne sisti ne agridi. Bugun siteye bakarken uyuyup kalmisim yemek bile yapamadim bu saat oldu zannedersin 3 aylik hamileyim ama yarin sabahki test konusunda hala inat ettim negatif cikar nasilsa diye. O kadar zaman negatif gorunce insan bende hic pozitif cikmaz psikolojisine giriyor galiba.
Onu ben de bilmiyordum. Her şey olabilir düşecekken tutunmuş olabilir. Şuan her şey yolunda. İnşallah böyle sıhhatli devam ederKürtaj korkuma düşsün diye neler yaptım keşke baştan deselerdi farkli hastane farkli sonuç diye
Ben tüp bebek tedavisi gördüğüm için sürekli doktor takibindeydim , boş gebeligi kontrolde doktorum anladı. Kimyasalı ise transfer sonrası test günümde yaptığım deger cok düşük geldi. 2 gün sonra değer daha da düştü. Doktorum kimyasal demisti.Boş ve kimyasalları nasıl anladınız acaba beta yükselip düşüyor muydu
Keşke gebelik belirtileri adete benzemeseydi. Böyle anlaşılmıyor kiBelirtilerimi bir gorsen arada bel ve bacaklarima vuran hafif agrim var hala, goguslerime el degmiyor acayip agriyor ki gecen adette ne sisti ne agridi. Bugun siteye bakarken uyuyup kalmisim yemek bile yapamadim bu saat oldu zannedersin 3 aylik hamileyim ama yarin sabahki test konusunda hala inat ettim negatif cikar nasilsa diye. O kadar zaman negatif gorunce insan bende hic pozitif cikmaz psikolojisine giriyor galiba.
Kötüye yormayalım iyi olacak diyelimBenimde pazar bat günü karnımdada yavastan regl agrisi var ama inşallah o agri o agri degildir
Çok ama çok geçmiş olsun estağfurullah ne kusuru. Rabbim kısa zamanda iyileşmeyi nasip etsin biz güzel haberlerinizi bekleyeceğizMerhaba canım ben cuma günü Adet oldum Kusura bakma buraya yazamadım çok ağrım vardı Bugün doktora gittim kistin olduğunu söyledi
Sagolasin kuşum bende hala bekliyorum kirmizilari test yaparim yapmasina da negatif gorecegime o kadar eminim ki yapmak gelmiyor icimdenBen de kırmızıları bekliyordum başka türlüsü geldi inşallah. Sen de ferah tut içini testini yap gitsin ben yanındayım hep
Hiç belli olmaz. Negatif diye geldim buraya bir anda değişti her şey. Hiçbir şeyin garantisi yok hayatım, yap gitsin kendini sakın strese sokma.Sagolasin kuşum bende hala bekliyorum kirmizilari test yaparim yapmasina da negatif gorecegime o kadar eminim ki yapmak gelmiyor icimden
Evet moral bozmak degilde yalanci pozitif cikan testler bile bende negatif cikiyor test yapmaya cok hevesim yok o yuzdenKeşke gebelik belirtileri adete benzemeseydi. Böyle anlaşılmıyor kio psikolojiyi çok iyi biliyorum olmasa da moral bozmayalım mutlaka vardır hayırlısının vakti kuzum
Yok kuzum stresli degilim sadece 3 ay adet olmasamda karnim buyumeye baslasa bile yok caniiim gazdir o psikolojisindeyim biraz.Hiç belli olmaz. Negatif diye geldim buraya bir anda değişti her şey. Hiçbir şeyin garantisi yok hayatım, yap gitsin kendini sakın strese sokma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?