Sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bir şekilde de kucağınıza alırsınız inşallah benim de 9 ay olduKırmızılar gelmeden umudunuzu kaybetmeyin rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordurbende 2 buçuk sene sonra hamile kaldım famera ovitrelle iğne oldum tutmadı sonra rabbim istediği vakitte nasip etti rabbim kimseyi aratmasın
Ay negatif de olsa görelim kuzum diyorum sen ne diyosunYARIN erken oldugu lcin negatif çıkacak gibi geliyor banada
AminnSağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bir şekilde de kucağınıza alırsınız inşallah benim de 9 ay oldu
Merhaba tedavi gordunuz mu bu ay. Iki farkli yumurta olabilir. Ya da catlamamis olabilir. Sonrasinda siliklesme oldu mi peki. 6 gundur bu sekilde miKızlar ovülasyon testime bakabilir misiniz? 29 aralıkta pik gördüm sonra 31inde yaptım hafiften soluklamıştı 1 ocakta da aynı şekilde. Tam olarak soluklaşması 2 ocak. Benim yumurtlamam 30 aralık mı oluyor 2 ocak mı? İlk defa böyle bir şey oldu normalde ertesi günü hemen belirgin şekilde silikleşirdi
Merhaba yok herhengi bir tedavi görmüyorum. En son 2 ocakta yaptım ve testim bittiMerhaba tedavi gordunuz mu bu ay. Iki farkli yumurta olabilir. Ya da catlamamis olabilir. Sonrasinda siliklesme oldu mi peki. 6 gundur bu sekilde mi
Valla ben çok ovulasyon yaptım beni aşırı geriyo. Yapabilene helal olsunMerhaba yok herhengi bir tedavi görmüyorum. En son 2 ocakta yaptım ve testim bitti
Bilemedim yorumsuz o zaman :) akintidan da anlarsin belki..ben anlamiyorum. Zamaninda 15 yumurtamda olsa (tup bebek) agrim olmazdi.. kendi vucudunu sen bilirsin.. teste devam etmedigin icin muammaMerhaba yok herhengi bir tedavi görmüyorum. En son 2 ocakta yaptım ve testim bitti
Valla sanki benim adet agrim var simdiden pek umudum yok bu aydan ama bellide olmaz ilk gebeligimdede adet belirtisi yasamistim ha oldum ha olcam diyeSaol cnm Allah razı olsun gebelik belirtisi var mı bende hıc bısey yok ne kasık agrısı ne göğüs agrısı ondan pek umudum yok sende durum nasıl?
Ayy bende yapcam inşallah hepimiz pozitifi gorurzOo yeni test badimiz hoşgeldin salıya yapacaz inşallah
Yarın çıka da bilir çıkmaya da bilir. Moralimizi bozmuyoruz ama hiç bir şey içinAyy bende yapcam inşallah hepimiz pozitifi gorurz
ayyyy canımmm tebrik ederimmmm :) kız sen bu ay yumurtlamada kocana trip atmamış mıydınBiraz daha belirgin olduuuuuu
Tek dileğim sağlıkla alalım haberini sağlıkla ilerlesin hepimizinki Eki Görüntüle 3365730
canım olur bunları kesmen lazım gebelikte bitki çayları önerilmiyor ki sen ödem atmak için içiyorsun birde bırakmanı öneririmHanımlar hepinize merhaba, umarım en kısa sürede sağlıklı bir gebelik haberini alırsınızBu günlerde regl bekliyorum, regl bittikten sonra da hamilelik çalışmalarına başlamak istiyorum, daha önce denemedik hiç. Yalnız 1 aydır diyetisyene gidiyorum ve neredeyse her gün yeşilçay, kiraz sapı, papatya gibi bitki çayları içiyorum. Olası bir gebelikte bu bitki çaylarının zararı olur mu? Yani gebeliği öğrenir öğrenmez keserim tabii içmeyi ama öğrenene kadar Şubatın 19'u gibi diyetisyenim bitiyor. Sizce hiç risk almadan o tarihe kadar bekleyim mi?
ben de yarın yapıcam ya o salı bu salı mıYarın çıka da bilir çıkmaya da bilir. Moralimizi bozmuyoruz ama hiç bir şey için
benim anadolu sigorta canım bende yaptırdım 1 ay diye kıtlama yok o ay hamile olmaman gerekiyor ben sigortadan önce hemen beta baktırdım hamile olmayınca yaptırdım sende öyle yap o tarihte gebelik yoktu dersin mutalaka yaptır ben sadece 15 tl ödüyorum muayene ücreti ve doğum artı muayene 56 bin şuan ben 7 bine sigorta yaptırmıştım kan değerleri idrar tahliller hepsini karşılıyor zaten bende şubat annesi olacağımKızlar anadolu sigorta doğum teminatlı paketi yaptırayım diyorum 1 ay bekleme süresi varmış yani ocakta hamile olmamam gerekmiş. Var mı aranızda yaptırıp memnun kalan hamiş ya da hamiş adayı?
Geçen ay ben öyleydim ya iki kere pik gördüm sandım 6. Güne geldim dedim hop bi baktım oikinci çatlamayı baz almış uygulama baştan başladıÇatlamanın da ertesi günü sayarsam 8 oluyogit gide geriye gidiyorum
5 gun kalmis oluyor benim 3 gun kalaya kadar umudumu kaybetmemYarın çıka da bilir çıkmaya da bilir. Moralimizi bozmuyoruz ama hiç bir şey için
O salı bu salı bi ağlama geldiben de yarın yapıcam ya o salı bu salı mı
Ben de yumurtlamanın 12. Gününe kadar umutlu kalacağım cuma o da benim için5 gun kalmis oluyor benim 3 gun kalaya kadar umudumu kaybetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?