Çok teşekkür ederim kuşum gerçekten nasip, Allah yine nasibiyle kavuşturmayı nasip etsinCanım çok tebrik ederim inşallah sağlıcakla gelsin yiğenimiz bu arada istediğim gibi değerlendiremedik diyordun nasip olunça günün önemi de kalmıyor
peki benim her tets pozitifi gorunce kendim gormus gibi heycanlanmama kaç puan dYa inşallah ya inşallah böyle kalakaldım. İnşallah önce güzel haberlerini sonra da varsa güzel artışlarını alırımSenden de bir bomba bekliyorum da hadi hayırlısı
Belki bu akşam acilin yolunu tutamam çünkü eşime sürpriz yapayım istiyorum o bir önceki gebelik testlerimden negatif biliyor ona süpriz olacak belki yarın sabahtan giderim sağlık ocağına ama sizi muhakkak haberdar edeceğim
Doğru dedin valla ndsfksdnfks
Güzel kalbinizden opeki benim her tets pozitifi gorunce kendim gormus gibi heycanlanmama kaç puan d
Tadını çıkarın canım her nasip vaktine esir bizim için dua edecek hamile arkadaşlar arttı ben ona da seviniyorum. Dualarda unutulmamak dileğiyleÇok teşekkür ederim kuşum gerçekten nasip, Allah yine nasibiyle kavuşturmayı nasip etsinŞaka maka gerçekten değerlendiremedik yani bir tartıştık tam ovulasyon dönemi diye düşünüyordum. Ya ovulasyonum şaştı ya da ne bileyim iki kelimeyi bir araya getiremiyorum ki
Allahın duası sizlerle beraber olsun. Dilerim isteyen herkesin kucağı sağlıkla dolar. Dur bakalım benim durum da bir netleşsin, hamiş duası ederim booool bolTadını çıkarın canım her nasip vaktine esir bizim için dua edecek hamile arkadaşlar arttı ben ona da seviniyorum. Dualarda unutulmamak dileğiyle
Hanımlar cevaplarsanız sevinirimEki Görüntüle 3365729 kızlar az önce erken gebelik testi aldım bu markayı verdi bilginiz varmı bu marka hakkında sizce doğru gösterir mi yumutlamanın 18. Günü bu gün yarın bat
Canım novacheck markasının iyi olduğunu biliyorum ben. Ben yap testini derim.Hanımlar cevaplarsanız sevinirim
Yarın bat sa büyük ihtimalle çıkar ama ilk defa görüyorum bu testi hayırlısı olsun canım bi dene istersenHanımlar cevaplarsanız sevinirim
Güzel kalbinizden o
Canım novacheck markasının iyi olduğunu biliyorum ben. Ben yap testini derim.
Teşekkür ederim yapacağım şimdiYarın bat sa büyük ihtimalle çıkar ama ilk defa görüyorum bu testi hayırlısı olsun canım bi dene istersen
ilk denemeniz miydi kuzucum? MaşallahhhhÇok teşekkür ederim kuşum gerçekten nasip, Allah yine nasibiyle kavuşturmayı nasip etsinŞaka maka gerçekten değerlendiremedik yani bir tartıştık tam ovulasyon dönemi diye düşünüyordum. Ya ovulasyonum şaştı ya da ne bileyim iki kelimeyi bir araya getiremiyorum ki
Geçen ay karar verdik ve yumurtlamaya denk getirme vs bilmediğimden reglime bir hafta kala yaptığım şey olacak sanmıştım :) Bu ay ilk deneme diyebiliriz kuşum. Allah razı olsun.ilk denemeniz miydi kuzucum? Maşallahhhh
Maşallah , inşallah çok daha güzel ve sağlıklı bir başlangıca girmişsindir... tebrik ederim canımGeçen ay karar verdik ve yumurtlamaya denk getirme vs bilmediğimden reglime bir hafta kala yaptığım şey olacak sanmıştım :) Bu ay ilk deneme diyebiliriz kuşum. Allah razı olsun.
kendimde istediğim düşünceler ah ah keşke bende senin gibi düşünsem bak gittim şimdi yine sipariş verdim eczaneden erken gebelik testi
Bende az once aldim geldim canim 2 tane kaset bir tane erken gebelik ama genelde yaptigim gun regl oluyorumkendimde istediğim düşünceler ah ah keşke bende senin gibi düşünsem bak gittim şimdi yine sipariş verdim eczaneden erken gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?