Biraz daha belirgin olduuuuuuAyyyyyy yaaaa çok sevindiiiiiiimmm
Daha çok yeni belliki şuan test ne durumda dahada belirgin oldu mu ah kuzucuk orda minnoş yaaa
Canım ilk gebeligimi miratech erken gebelik testiyle öğrenmiştim ben adetime 5 gün var sanıyordum ama meğerse o ay erken yumurtlamisim adetim 3 kala yapmışım aslında o testi hayalet bi pembelik cıktı dikkatli bakınca belli olan bir çizgisi miratech söyle bence varsa pozitif yoksa negatif çıkıyor sadece çok aşırı net çıkarmıyor ama bende miratech alicam yarinKizlar erkende comfort aldim daha oncede kullanmistim onu hic yalanci pozitif cikarmadi normalde miratech aldim o iyimidir
Tabiki 1 günü bile kâr görücez canım bu topik neler gördü kocasının başı ağrıyıp peşinde sapık gibi gezdim diyenlermi çeşit çeşit macun yedirenler mi dersin adamlara neler yaptıkEn erken 10. Gün diyorlar ya acaba yumurtlama gününden 10. Gün mü çatlama mı (1 günü kar gören ben)
Testte de görürsün inşallah kuzum tebrik ederimmmBiraz daha belirgin olduuuuuu
Tek dileğim sağlıkla alalım haberini sağlıkla ilerlesin hepimizinki Eki Görüntüle 3365730
AYY ben sayfaya girdigimde once mesajları mı okusam yoksa 1. sayfada guncel duruma mı baksam karar veremiyorum :)
bir de kızlar benim 1 uygulamaya gore bat 11 ocak 1 uygulamaya gore 9 ocak gosteriyor 3 aydır 26. gun regl gelıyor o sebeple yarın 26. gun uygulama yarını bat gosteriyor galiba.. yarın test yapsam cıkar mı ki
Canım güvenilir erken gebelik testleri bulabilirsen yarın varsa çıkabilir. Her testte güvenilmiyor çünkü
Canım senin yumurtlama olmadan önceki ilişkiden içeride bekleyen bebiş adayları yumurtayı yakaladı o zaman. Siz kavga ede durun bebeniz işi bitirmiş çoktanAbi evet böyle oluyormuş gerçekten e ben şimdi ne zaman yumurtladım boşuna mı adamla kavga ettim kdfnksfsbir de 3 gün önceki testim negatif diye takılıyordum ona al bak negatif diye
Doğru soluosun kuzumNegatif de çıksa ilaç alamayacaksın kuzu. Belli olmaz ki belki de erken olduğundan görünmeyecek
Yaa iyi o zaman canim zaten ondan baska adam artimed teklif etti adama bir kalsin diyisim vardi o da anlam verememistir Allahin delisi diye.Canım ilk gebeligimi miratech erken gebelik testiyle öğrenmiştim ben adetime 5 gün var sanıyordum ama meğerse o ay erken yumurtlamisim adetim 3 kala yapmışım aslında o testi hayalet bi pembelik cıktı dikkatli bakınca belli olan bir çizgisi miratech söyle bence varsa pozitif yoksa negatif çıkıyor sadece çok aşırı net çıkarmıyor ama bende miratech alicam yarin
Annecim ben burdayım diyor resmenBiraz daha belirgin olduuuuuu
Tek dileğim sağlıkla alalım haberini sağlıkla ilerlesin hepimizinki Eki Görüntüle 3365730
Ben ilk gebeligimi onla öğrendim canın bence güvenilirevde miratech var 1 tane guvenilir midir
Yaa masallah masallah sen haftasonu esinle gezerken aslinda 3 kisiymissinizde haberiniz yokmusBiraz daha belirgin olduuuuuu
Kuzum yarın senin kaç gün oluyor tam olarak yumurtlayan sayarsakEn erken 10. Gün diyorlar ya acaba yumurtlama gününden 10. Gün mü çatlama mı (1 günü kar gören ben)
Yumurtlamam geç oldu takip ediyordum ona göre dundu adet günümKomşu gelin hangi tıp fakültesinden mezun acaba bi sorsaydınşöyle boş boş konuşan insanların ağzına kürekle vurasım geliyo
Boşver canım sen onu takma regli günün ne zaman bi hastaneye gitsen mi acaba öyle digem için rahatlar canım
Insalllah canımmmmYaa iyi o zaman canim zaten ondan baska adam artimed teklif etti adama bir kalsin diyisim vardi o da anlam verememistir Allahin delisi diye.
Insallah hamisizdir
Ben ilk gebeligimi onla öğrendim canın bence güvenilir
sanırım ben de ilk gebeliğimde onuna ogrendim cunku gecen yıldan kalma test var evde miratech . dediğin gibi silikti ama doktora gittigimde en az 5- 6 hafta var demişti beta cok yuksekti. yani o betaya gore kıpkırmızı gormek lazımdı sanırım .Canım ilk gebeligimi miratech erken gebelik testiyle öğrenmiştim ben adetime 5 gün var sanıyordum ama meğerse o ay erken yumurtlamisim adetim 3 kala yapmışım aslında o testi hayalet bi pembelik cıktı dikkatli bakınca belli olan bir çizgisi miratech söyle bence varsa pozitif yoksa negatif çıkıyor sadece çok aşırı net çıkarmıyor ama bende miratech alicam yarin
Ya inşallah ya inşallah böyle kalakaldım. İnşallah önce güzel haberlerini sonra da varsa güzel artışlarını alırımYaa masallah masallah sen haftasonu esinle gezerken aslinda 3 kisiymissinizde haberiniz yokmus
Belki bu akşam acilin yolunu tutamam çünkü eşime sürpriz yapayım istiyorum o bir önceki gebelik testlerimden negatif biliyor ona süpriz olacak belki yarın sabahtan giderim sağlık ocağına ama sizi muhakkak haberdar edeceğimAnnecim ben burdayım diyor resmen
İş çıkışı acilin yolunu tut bu gece güzel haberini almadan uyumicam haberin olsun
Doğru dedin valla ndsfksdnfksCanım senin yumurtlama olmadan önceki ilişkiden içeride bekleyen bebiş adayları yumurtayı yakaladı o zaman. Siz kavga ede durun bebeniz işi bitirmiş çoktan
Allahımm m maasallah inşallah sağlıkla kucağına da alirsinBiraz daha belirgin olduuuuuu
Canım çok tebrik ederim inşallah sağlıcakla gelsin yiğenimizYaaaa ay inşallah kuşum inşallah. Gözlerim doldu bak şimdi sen böyle deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?