Zor kuzum muayenede utanmasi da cabasi.Offf ya ne zor işler bunlarneyse bebiş için herşeye değer.
Kız benim de benden büyük sözde kardeşim var ama görüşmüyoruz. Ne nikahıma ne düğünüme geldi sağolsun. O yüzden ne gelirse Allah'tan. inşallah kızının tatlış bir kardeşi olursa ömür boyu birbirlerinden kopmazlar hep birbirlerine destek olurlarİlk çocuğumda da hiç yardımcı olmadı bana, zaten onun için çocuk istemiyorum, kızım için istiyorum o yalnız kalmasın diye. Bigun hepimiz ölüp gidicez o bu hayatta tek kalmasın diye istiyorum inan
canım tekrar farklı bir test daha yapsana :)Evet HCG ama algılayamadım 20 dk sonra çıktı. Kuruma çizgisidir dedim gittim yıkadım kuruttum sildim ama yok baya pembemsi bir gölge gibi. Kuruma değildir inşallah. Test awox marka
Canım gittim kan verdim bugün sonuç yarın çıkıcak tabi gelirkende test aldım bakiyim dedim koyulaşma varmı atıcam testi altaBurcuYengec canım ne oldu ne bıttı bugün pazartesi doktora gıdecektın ıyı haberlerle gel ınsallah
Yaaaa eveett gölge gibi görünüyor Allah'ım hadi inşallah vardır kuzum yaKIZLAR BÖYLE BİR ŞEY OLDU. 20 dk sonra çıktı suyun altına tuttum geçmedi. Siz de görüyorsunuz dimi? V Vavelya09 @hmb1109BurcuYengec @Orangegreysky BB_Queen Eki Görüntüle 3365474 .
Günaydın canıımm ohh ne güzel maşallah bebiş el sallıyor resmen bende kan verdim az önce yarın sonuç alıcam inşallah hayırlı haberler verelim yarınKızlaaar günaydın :) az önce sağlık ocağında kan verdim, sonuçlar yarın çıkacakmış10'u 12'si tekrar kan vericekmişim HCG artışına bakacaklarmış. Tabi ben bu sabah yine erken gebelik testi yaptım yine farklı marka ile (prodoctor) onun sonucu da ektedir
Merhaba canım ben de pcosluyum. 13 yaşında tanı konuldu 27 yaşındayım şurda 2 ay sonra 28 olacağım daha pcosla mücadele ediyorum. Ben de 14 sene doğum kontrol hapı kullandım çünkü mecburdum adet olamıyordum çok kıllıydım sırtta sivilceler falan tek iyi yanım kilolu biri asla değildim. Aşılama öncesi hsg çektirdim ondan sonra 45 50 günlerden 35 e düştü adet döngüm geçen ay aşılamadan sonra da günü gününe ilk defa yasmin kullanıyormuş gibi adet oldum. Pcos çok tuhaf ayı ayına tutmuyor.pcosluyum diyenler nasıl adet oluyor ya bende pcosluyum ilaçsız imkansız adet olamıyorum :)
Ayyyy hayırlı olsuuunCanım gittim kan verdim bugün sonuç yarın çıkıcak tabi gelirkende test aldım bakiyim dedim koyulaşma varmı atıcam testi alta
Yaaaa eveett gölge gibi görünüyor Allah'ım hadi inşallah vardır kuzum ya
Günaydın canıımm ohh ne güzel maşallah bebiş el sallıyor resmen bende kan verdim az önce yarın sonuç alıcam inşallah hayırlı haberler verelim yarınve tabiki gelirken test aldım benimde baya belli artık Eki Görüntüle 3365505
Bende sendenimmKızlarım ben de bugün itibariyle denemelere başlayacağım reglim bitti şükür, son reglim olsun(9 ay kadar olmayayım sağlıklı bir gebelikten dolayı inşallah çokca aminn)
Tabi görüyoruuuz daha çok minnak annesiKIZLAR BÖYLE BİR ŞEY OLDU. 20 dk sonra çıktı suyun altına tuttum geçmedi. Siz de görüyorsunuz dimi? V Vavelya09 @hmb1109BurcuYengec @Orangegreysky BB_Queen Eki Görüntüle 3365474 .
Ayyyy hayırlı olsuuuninşallah yarın harika sonuçlarla burda buluşalım Bu arada senin ovulasyondan sonra kaçıncı günün ve bat kaç gün geçti kuzum?
Ben ikinizede hayırlı olsun diyorum şimdiden testlerinizi gördümmSadece regl olacakmış gibi kasık ağrısı yani kan testim negatif çıkarsa da şaşırmam inan başka da bir belirtim yok.
Bata daha 2-3 gün var kuzummm. İnşallah bebektir inşallah kuruma değildir inşallah saat 1 de kan vermeye gideceğim sonuç olumlu gelsin inşallahTabi görüyoruuuz daha çok minnak annesihayırlı uğurlu olsun bitanem 2 günde bir tekrarla bakalım testi. Bat geçti mi?
Ay inşallah bitanem ya korkuyorum 20 dk sonra gördüğüm için kuruma çizgisidir diye saat 1 de test vereceğim inşallah değildir inşallah size mutlu haberler verebilirim.Ben ikinizede hayırlı olsun diyorum şimdiden testlerinizi gördümmşey mi oluyorsunuz siz şimdi eylül annesi
Ay cok şükür canım bin şükür rabbime bak her zaman bi umut var Allah’a şükür cok cok sevındımCanım gittim kan verdim bugün sonuç yarın çıkıcak tabi gelirkende test aldım bakiyim dedim koyulaşma varmı atıcam testi alta
Yaaaa eveett gölge gibi görünüyor Allah'ım hadi inşallah vardır kuzum ya
Günaydın canıımm ohh ne güzel maşallah bebiş el sallıyor resmen bende kan verdim az önce yarın sonuç alıcam inşallah hayırlı haberler verelim yarınve tabiki gelirken test aldım benimde baya belli artık Eki Görüntüle 3365505
Ben de laboquick ile öğrendim kuzum gerçi daha kesinleşmedi kan sonucunu bekliyorum daKızlar biraz efekt yaptım bakar mısınız markası laboquick normal kaset test hassasiyeti nasıl acaba ilk defa bu markayı kullanıyorum28 i pik 30 u çatlamaydi
Ayy inşallah inşallahBata daha 2-3 gün var kuzummm. İnşallah bebektir inşallah kuruma değildir inşallah saat 1 de kan vermeye gideceğim sonuç olumlu gelsin inşallah
Canım erken gebelik testi yapsaydın KEske varmı yokmu emın olamadım sankı efekt yapınca cok az alttan bi gölgelenme olmuş gıbı geldi ama emin olamadımKızlar biraz efekt yaptım bakar mısınız markası laboquick normal kaset test hassasiyeti nasıl acaba ilk defa bu markayı kullanıyorum28 i pik 30 u çatlamaydi
Ayy evet evet inşallaaahBen ikinizede hayırlı olsun diyorum şimdiden testlerinizi gördümmşey mi oluyorsunuz siz şimdi eylül annesi
Ben cok secemedim ama gozunle gordugun birsey varsa yarin tekrarla istersen benimde ayin 31. inde catladi yarin kaset test yapacagim ama erken mi olur bilemedim dahaKızlar biraz efekt yaptım bakar mısınız markası laboquick normal kaset test hassasiyeti nasıl acaba ilk defa bu markayı kullanıyorum28 i pik 30 u çatlamaydi
İnşallah inşallah umarım öyledir kuşum bakalım. Ne zaman çıkıyor sağlık ocağında sonuçlar biliyor musunuzAyy inşallah inşallahbence sonucun güzel çıkacak, en başından beri senin hakkında olumlu hislerim vardı
Kuzum erken olur bayağı. Döllenme zaten 6-12 gün sürüyor. 2 hafta bekle test için, erken yapıp moralini bozma hiç boş yereBen cok secemedim ama gozunle gordugun birsey varsa yarin tekrarla istersen benimde ayin 31. inde catladi yarin kaset test yapacagim ama erken mi olur bilemedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?