- 16 Kasım 2021
- 454
- 454
- 53
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa inşallah bebeğim inşallaaaah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKızarmış orda Gül yanaklı bebiş saglıkla sıhhatle gelsın
İnşallah canım benim inşallah en büyük dileğim bu Allah'tanSakin sakin kötü düşünme ve dillendirme bak ben o hatayı çok yaptım. Rabbım büyük inşallah hersey yolunda gidecek keyfini çıkar
Amin canım amiiiinYaaa inşallah bebeğim inşallaaaah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Insallah Uğur getırırsın bizeBen iki yıl önce yine Ocak ayı gebelik planlayanlar topigine katılmıştım bana uğur getirmişti hatta ilk gebelik haberini bn vermistim tekrar yine bir ocak topigindeyim inşallah hepimize uğurlu gelir kızlar
Ay inşallahInsallah Uğur getırırsın bize
Artimed varsa kaççç ordan valla yalancı karaktersiz testYarin bende yapcammm ama kaset test. Insallah artimedden baska bisey bulabilirim
Bugün kan testim pozitif gelirse uğurlu geldin bileAy inşallah
Yaaaa inşallah ikimizinki de pozitiftir. Yol arkadaşımdın belki ben kan sonucumu sen de kıpkırmızı test sonucunu öğrenirsin. Ama ben pozitifsem şu bir gerçek ki, tüm belirtileri unutun dskfjsdkfYarin bende yapcammm ama kaset test. Insallah artimedden baska bisey bulabilirim
Merakla bekliyorum inşallah pozitiftirBugün kan testim pozitif gelirse uğurlu geldin bile
Sadece regl olacakmış gibi kasık ağrısı yani kan testim negatif çıkarsa da şaşırmam inan başka da bir belirtim yok.Merakla bekliyorum inşallah pozitiftir
Belirtilerin neler
Canım kasık bel agrısı göğüs hassasıyetı tarzında belirtiler hissettinmi hıseettıysen de ne zaman başladı ? Ay hadı ınsallah kan testındede garantılersın bugün o hastanedeki tatlı bekleyişin verdıgi hazzı anlatamam cokk tatlı bi telaş oluyorBugün kan testim pozitif gelirse uğurlu geldin bile
Belirti zaten kendimizi bata kadar oyalamak durdurmak icin konustugumuz seyler toplulugu. yarin sabah kaset test yapcam bende insallah hayirli sonuclarla gelelimYaaaa inşallah ikimizinki de pozitiftir. Yol arkadaşımdın belki ben kan sonucumu sen de kıpkırmızı test sonucunu öğrenirsin. Ama ben pozitifsem şu bir gerçek ki, tüm belirtileri unutun dskfjsdkf
Baska marka kaset test bulamazsam erken gebelik alcam mecbur yakinimda 3 tane eczane var bakalim ogleden sonra alip gelecegimArtimed varsa kaççç ordan valla yalancı karaktersiz test
Herkeste farklı belirtiler veriyor böyle belirti veren çok kişi biliyorum mesela bnmde ilk gebeligimde mideden kasığıma kadar uzanan bı batmadan başka bişey yoktu ara ara kasıkta batma gibi.Sadece regl olacakmış gibi kasık ağrısı yani kan testim negatif çıkarsa da şaşırmam inan başka da bir belirtim yok.
İlk çocuğumda da hiç yardımcı olmadı bana, zaten onun için çocuk istemiyorum, kızım için istiyorum o yalnız kalmasın diye. Bigun hepimiz ölüp gidicez o bu hayatta tek kalmasın diye istiyorum inandavranısları değişmeden bebek işini asıl sen ertele kuzucum. acı ama gerçek bu. eşimizin desteği çok önemli. bebek oldugundada elinde telefon kanepede oturacaksa işimiz iş.
Göğüs ağrın var mı hassasiyet falan?Sadece regl olacakmış gibi kasık ağrısı yani kan testim negatif çıkarsa da şaşırmam inan başka da bir belirtim yok.
Amin inşallahKızlarım ben de bugün itibariyle denemelere başlayacağım reglim bitti şükür, son reglim olsun(9 ay kadar olmayayım sağlıklı bir gebelikten dolayı inşallah çokca aminn)