Inanmiyorumm hcg mi buKIZLAR BÖYLE BİR ŞEY OLDU. 20 dk sonra çıktı suyun altına tuttum geçmedi. Siz de görüyorsunuz dimi?Eki Görüntüle 3365474 .
Gözün aydın canimmKızlaaar günaydın :) az önce sağlık ocağında kan verdim, sonuçlar yarın çıkacakmış10'u 12'si tekrar kan vericekmişim HCG artışına bakacaklarmış. Tabi ben bu sabah yine erken gebelik testi yaptım yine farklı marka ile (prodoctor) onun sonucu da ektedir
Iyiki söyledın canım sagol yapayım gargara iyi fikir bencedeboğazını sirke ile gargara yapsana hafif bir suyla seyreltip 2-3 kez yap aman sakın yutmacok iyi gelecektir ben yaparım hep nadir hasta olanlardanım..
Evet HCG ama algılayamadım 20 dk sonra çıktı. Kuruma çizgisidir dedim gittim yıkadım kuruttum sildim ama yok baya pembemsi bir gölge gibi. Kuruma değildir inşallah. Test awox markaInanmiyorumm hcg mi bu
Testin markasi ne canim tekrarlayip hemen kan testine senInanmiyorumm hcg mi bu
Hadi bakalım inşallah bebeistendir diyelim.benim vücut kafayı yedi şimdi inanılmaz şiş göğüslerim sanki patladı patlayacak ağrı sızı inanılmaz daha 1 saat önce iyiydi yani :/
Elinde test varsa tekrar yapsan?Evet HCG ama algılayamadım 20 dk sonra çıktı. Kuruma çizgisidir dedim gittim yıkadım kuruttum sildim ama yok baya pembemsi bir gölge gibi. Kuruma değildir inşallah. Test awox marka
Canım yarın yapacağız bı arkadaşla hatta bır arkadaş daha dahil oldu ama cok erken dıye çıkmaz mı acaba gibi bi soru işareti var kafamızdaBende aynı boğaz yanması ve akıntı ile uyandım ilaç almak istemiyorum benimde 5 günün kaldı âdete ne Zaman test yaparsın
Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım muhakkakElinde test varsa tekrar yapsan?
Kızarmış orda Gül yanaklı bebişKızlaaar günaydın :) az önce sağlık ocağında kan verdim, sonuçlar yarın çıkacakmış10'u 12'si tekrar kan vericekmişim HCG artışına bakacaklarmış. Tabi ben bu sabah yine erken gebelik testi yaptım yine farklı marka ile (prodoctor) onun sonucu da ektedir
Pekmezin içinde tereyağı erit ılık ılık iç ve bir süre konuşma o da iyi geliyorIyiki söyledın canım sagol yapayım gargara iyi fikir bencede
Aaa basbaya varrrrr canımmmYarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım muhakkak
Teşekkür ederim canımPekmezin içinde tereyağı erit ılık ılık iç ve bir süre konuşma o da iyi geliyor
Nasıl bekleyecen ben bekleyemezdimYarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım muhakkak
Teşekkür ederiiiimayyyyyyyyyy gözün aydın maşallah tebrik ederim harika bir haber
Yarin bende yapcammm ama kaset test. Insallah artimedden baska bisey bulabilirimCanım yarın yapacağız bı arkadaşla hatta bır arkadaş daha dahil oldu ama cok erken dıye çıkmaz mı acaba gibi bi soru işareti var kafamızda
Canım eğer varsa ve geç çıktıysa muhtemelen çok çok erken ve şimdi yapsam hiç beklememiş idrarla negatif sonuç alırım diye korkuyorum. Belki direkt gider öğle arası kan testi verebilirim hiç testi beklemeden kafam netleşmiş olur sabredemem çünkü ksdjfkdjNasıl bekleyecen ben bekleyemezdim
Sakin sakin kötü düşünme ve dillendirme bak ben o hatayı çok yaptım. Rabbım büyük inşallah hersey yolunda gidecek keyfini çıkarTeşekkür ederiiiiminşallah sonuçlar daha harika çıkar, kursağımda kalmasından çok korkuyorum çünkü
Teşekkür ederiiiimGözün aydın canimm
Doğru söylüyorsun canım inşallah herşey yolundadırCanım eğer varsa ve geç çıktıysa muhtemelen çok çok erken ve şimdi yapsam hiç beklememiş idrarla negatif sonuç alırım diye korkuyorum. Belki direkt gider öğle arası kan testi verebilirim hiç testi beklemeden kafam netleşmiş olur sabredemem çünkü ksdjfkdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?