- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.900
- 133
- 35
Dur bakalım enseyi karartmak yok hemen devamı gelicekmi bakalımAy hadi inşallah ya seninki daha çok benziyor yerleşme kanamasına. Ben sabah 3-4 kere sildim anca gitti lekelenme kahverengi pembe bişidi
Daha varmış kuzum bekle bakalımBata 3-5 gün falan var canım
Öyle canım ya bende reflü de var sonra midem bulanıyor su içince o da beni soğutuyor sudanAa cok az canım bebısıne kavuşmak ıstıyosan zorla kendını içmen lazım
Canım dünkü kaset test di demi bitanesi ? elınde erken gebelik testı varsa aynısıyla tekrarla dünkü erken gebelik testıylede karşılaştırDur bakalım enseyi karartmak yok hemen devamı gelicekmi bakalım
Daha varmış kuzum bekle bakalım
Benimkide dünkünden daha silik çıktı kızlar belim ve kasıklarım çok ağrıyor acaba kimyasalmı yaEki Görüntüle 3364713
Hiç öyle düşünme canım şimdiden moralini bozmaDur bakalım enseyi karartmak yok hemen devamı gelicekmi bakalım
Benimkide dünkünden daha silik çıktı kızlar belim ve kasıklarım çok ağrıyor acaba kimyasalmı yaEki Görüntüle 3364713
Anladım kuzum bulantı zor yaÖyle canım ya bende reflü de var sonra midem bulanıyor su içince o da beni soğutuyor sudan
Öyle valla canım reflünü çaresi de yok öyle çekiyorum yıllardır rezil bir şeyAnladım kuzum bulantı zor ya
Dünkü nerde görmedim ben asla, aynı marka mıDur bakalım enseyi karartmak yok hemen devamı gelicekmi bakalım
Aktar ablaniz geldi. Su icmeden once 1 kasik tahin yiyebilirsin hem mideyi koruyucu tabaka olusturuyor reflune iyi gelir hemde seni deli gibi susatir.Öyle canım ya bende reflü de var sonra midem bulanıyor su içince o da beni soğutuyor sudan
Aynı test mi aynı saatte mi yaptın bunlar da farkediyor canım hemen moralini bozmaDur bakalım enseyi karartmak yok hemen devamı gelicekmi bakalım
Aayyy gerçekten mi onu hiç duymamıştım. Alayım valla tahinli pekmezi karıştırıp yesem olmaz mıAktar ablaniz geldi. Su icmeden once 1 kasik tahin yiyebilirsin hem mideyi koruyucu tabaka olusturuyor reflune iyi gelir hemde seni deli gibi susatir.
Hoşgeldiniz aramıza, arkadaşlardan biri yazmıştı bana o mesajı bulayım atayım sizeMerhabalar, bende katıldım aranızayaşım 36. 5,5 yaşında bir oğlum var yaklaşık 1 yıldır çocuk düşünüyoruz her ay aynı heyecan sonuç hüsran bu ay olduğu gibi. Bat bugün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım predictor early tek çizgi cikti. Aslında adet olacakmışim gbi üşüme var hafif ağrı fln var ama içinden damlalık çıkmadı acaba diyorum bu testlerin yanılma payı var mı sonra diyorum ki geçen aylarda da bununla sonuç negatifti yani doğru aslında kendimi kandırıyorum. Geçen aylarda doktor herşey yolunda rahim yumurta durumları sebep yok stres diyor ama bende geç kalıyormsluk hissi. Çalışıyorum bir yandan izin durumumuz zor onun için size sormak istiyorum adet olursam kaçıncı gün gitmeliyim doktora tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim kizlar
Merhabalar, bende katıldım aranızayaşım 36. 5,5 yaşında bir oğlum var yaklaşık 1 yıldır çocuk düşünüyoruz her ay aynı heyecan sonuç hüsran bu ay olduğu gibi. Bat bugün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım predictor early tek çizgi cikti. Aslında adet olacakmışim gbi üşüme var hafif ağrı fln var ama içinden damlalık çıkmadı acaba diyorum bu testlerin yanılma payı var mı sonra diyorum ki geçen aylarda da bununla sonuç negatifti yani doğru aslında kendimi kandırıyorum. Geçen aylarda doktor herşey yolunda rahim yumurta durumları sebep yok stres diyor ama bende geç kalıyormsluk hissi. Çalışıyorum bir yandan izin durumumuz zor onun için size sormak istiyorum adet olursam kaçıncı gün gitmeliyim doktora tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim kizlar
O da olur herhalde canim ama tahin bildigin reflu ilaci tek yan etkisi çok su icirmesiAayyy gerçekten mi onu hiç duymamıştım. Alayım valla tahinli pekmezi karıştırıp yesem olmaz mı
Aldım alacağım kiloyu zaten canım ya napayım kapılara sığayım yeter
Bir taşta üç kuş benim içinO da olur herhalde canim ama tahin bildigin reflu ilaci tek yan etkisi çok su icirmesibirde icinde hamilelik icin gerekli yuksek folik asit var yeme de yaninda yat
Dünkü biri kaset testti aynı markayla bugün ilk idrarla yaptım ama dünden daha silik çıktıCanım dünkü kaset test di demi bitanesi ? elınde erken gebelik testı varsa aynısıyla tekrarla dünkü erken gebelik testıylede karşılaştır
Hemen atıyorumDünkü nerde görmedim ben asla, aynı marka mı
Dünkü kaset testin aynı markası bugün yaptığım ilk idrarla yaptım ama dünden daha silik bence kimyasal geçiriyorumAynı test mi aynı saatte mi yaptın bunlar da farkediyor canım hemen moralini bozma
Aynen kuzum sifa olsun insallahBir taşta üç kuş benim için
Reflü ilacı
Su içmeye yardımcı
Gebeliğe faydası var daha ne olsun maşallah
Bi doktora görünsen canım yaaa ihmal etme ne olur ben bisey olmaz dedim ama... Rabbım bana da hiçbirinize de göstermesin beterlerinden saklasınDünkü biri kaset testti aynı markayla bugün ilk idrarla yaptım ama dünden daha silik çıktı
Hemen atıyorum Eki Görüntüle 3364744
Bak bu dünküler ilk idrarla da yapmadım akşam üstü yaptım baya netti bugün ki çok silik çıktı ve inanılmaz belim karnım ağrıyor
Dünkü kaset testin aynı markası bugün yaptığım ilk idrarla yaptım ama dünden daha silik bence kimyasal geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?