Olabilir canim kimyasal gebeligim bayrama gelmisti uzak bir yere gitmistik mahrumiyet bolgesi adetin 1 hafta gecikti test falan bulamadim dua edip uyumustum Allahim hamileysem goster ruyamda diye bir erkek cocuk gormustum yanima gelmek istiyor gelemiyordu meger hamileymisim hakikaten ama kimyasalmis gitti.Belkide haberci ruyadır ben de kendımı hamıle görüp hamıle kalmıştıM
Bende idrarda yanma şeklinde oluyor canım idrar yolu enfeksiyonu diye geçiyor. Ama doğru geçen sene şubat sonu mart başı gibi gittim doktor ilaç vermişti onlar bitti ertesi günü yumurtlama günümdü. Tuttu sonra gebelik oluştu. Organları gelişmediği için sonlandırıldı ama tutmuştu sonuçta dört buçuk ay da olsa o hissi yaşamıştım.Bak o dedıgın dogru canım vajınal enfeksiyonu olanlarda dırek engel cunku doktora gıdıp ılac kullanıp ılac bıter bıtmez hamıle kalan birine şahit oldum ben burda kadınlar kulubunde senınkı hangı tur enfeksıyon bılmıyorum da vajinal var rahimde enfeksıyon olan var cesıt cesıt
Masallah masallah biz kaldik tek tabanca cizgilerin birini yolla bariEki Görüntüle 3364667
Üçüzlere hamileyim herhalde o nasıl test çizgisi jdfn bu da bozuk çıktı herhalde, üsttekinde de bi şey yok
Anneannemin var üçüzleri. Belli olmaz
Valla bende gördüm hafif silik var gibi e sen dün regli oldum dedin yerleşme miydi yoksa ay hadi İnşallah öyledirEki Görüntüle 3364672
Ama sanki bunda yine çizgi var silik
Hay Allah iyiliğini versin kahkaha attım resmen o nasıl test öyleEki Görüntüle 3364667
Üçüzlere hamileyim herhalde o nasıl test çizgisi jdfn bu da bozuk çıktı herhalde, üsttekinde de bi şey yok
Yani pede çok az gelmiş, kıpkırmızı değil de yoğun bi kahverengi pembeydi. Ama yerleşme silince geliyor diyorlardı bende pantolonumun içine bile geçmişti kahverengilikValla bende gördüm hafif silik var gibi e sen dün regli oldum dedin yerleşme miydi yoksa ay hadi İnşallah öyledir
Haha hiç böyle birşey görmemiştim. Dedim ya testlerde eskisi gibi değil onlar da zamane insanları gibi dengesiz,güvenilir değilEki Görüntüle 3364667
Özel benim testler kaç embriyo varsa onu gösteriyor dkfkgHay Allah iyiliğini versin kahkaha attım resmen o nasıl test öyleöbür testte çıkmayanlar da o testte çıkmış
Vayy damardan girdin jfjfHaha hiç böyle birşey görmemiştim. Dedim ya testlerde eskisi gibi değil onlar da zamane insanları gibi dengesiz,güvenilir değil
Vayy damardan girdin jfjf
Doğuracağı tüm çocukları göstermiş kader çizgisiÖzel benim testler kaç embriyo varsa onu gösteriyor dkfkg
Nostradamus Erken Gebelik Testi, yakında tüm alışveriş sitelerindeDoğuracağı tüm çocukları göstermiş kader çizgisi
Önceki testlerle anlaşıp sana komplo mu kurdu bu testlerÜstteki yine artımed ama bu sefer çizgi çıkarmadıalttaki after 10 o da geçen gün çıkarmamıştı şimdi acısını çıkarmak için 3 çizgi çıkardı
İnsallah Şubat ayında güzel haberler alırız kuzum ya Allah yüzümüze baksın ınsallahOlabilir canim kimyasal gebeligim bayrama gelmisti uzak bir yere gitmistik mahrumiyet bolgesi adetin 1 hafta gecikti test falan bulamadim dua edip uyumustum Allahim hamileysem goster ruyamda diye bir erkek cocuk gormustum yanima gelmek istiyor gelemiyordu meger hamileymisim hakikaten ama kimyasalmis gitti.
Benimde dün testi yaptıktan sonra silince sadece pembe geldi sonra kesildi bidaha baktım ama gelen giden yok inşallah yerleşmedir şuan ne durumdasın varmı akıntı falanYani pede çok az gelmiş, kıpkırmızı değil de yoğun bi kahverengi pembeydi. Ama yerleşme silince geliyor diyorlardı bende pantolonumun içine bile geçmişti kahverengilik
Önceki testlerle anlaşıp sana komplo mu kurdu bu testler
Ay hadi inşallah ya seninki daha çok benziyor yerleşme kanamasına. Ben sabah 3-4 kere sildim anca gitti lekelenme kahverengi pembe bişidiBenimde dün testi yaptıktan sonra silince sadece pembe geldi sonra kesildi bidaha baktım ama gelen giden yok inşallah yerleşmedir şuan ne durumdasın varmı akıntı falan
İdrar yolu enfeksiyonunun dermanı bol bol su içmek sürekli bi sürahi olsun yanında günde en az 3 litre su içmen lazım canımBende idrarda yanma şeklinde oluyor canım idrar yolu enfeksiyonu diye geçiyor. Ama doğru geçen sene şubat sonu mart başı gibi gittim doktor ilaç vermişti onlar bitti ertesi günü yumurtlama günümdü. Tuttu sonra gebelik oluştu. Organları gelişmediği için sonlandırıldı ama tutmuştu sonuçta dört buçuk ay da olsa o hissi yaşamıştım.
Bata 3-5 gün falan var canımlilyrosey canım negatif mi çıktı testin yeni okudum üzülme nolur demekki hayırlı zaman değil bide yumurtlama döneminde stresliydin güzel değerlendiremediğini söylemiştin olsun kuşum sıkma canını Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bata ne kadar var peki yani geçti mi belki geç döllenmedie diye hala umut etmek istiyorum senin için
Canım senın regl geçtimi? Gerçekten düşündürücü yani bu sonuçlar üst üste neden böyle silik çizgi falan cıkıyor bütün bozuk testler sanamı denk geldiEki Görüntüle 3364674
Kız deme öyle vallah bunda da var bak jdnf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?