Olabilir kuşum belkide dedıgın gibi çatlama belirtisi bi günlük bişey değildir bu arada o bahsettıgım arkadasım hamileymiş test attı bana kıpkırmızı çıktı ikinci czgi darısı basımıza insallah ayy su 3 gun geçsede bende bi erken gebelik testi yapsamŞoyle ki ben catlamayi silik testle gordugum akabinde 2 3 gun boyunca o batmalari hala yasadim yani catlama olmadan basladi catladi sonrasinda da devam etti onu merak ediyorsan. Illaki catlamanin oldugu gun agri olup bitecek diye birsey yokmus onu gordum. Sadece tam catlamanin oldugu gun kasik batmasina ek olarak bel agrisi ve cok akinti oluyor bende. Ama testle yapmasam yinede tam emin olamazdim bir ayimdaki belirtiler diger aya tutmayabiliyor.
Umutlarım artıyor sen böyle deyince kuzumGeçen ay deli gibi belirti yaşamıştım ama testlerim birbirinden beyazdı, bu ay yokmuş gibi hissediyordum, hatta bayağı karamsardım, önümüzdeki ay için ovulasyon testlerine bakmaya başlamıştım bile ama bu gün yaptığım dahil 4 testte de çift çizgiyi yakaladımbu arada kesin hamilelik belirtisi diyebileceğim belirtiler bende daha yeni yeni çıkmaya başlıyor biliyor musun
Bende sana onu soracaktim belirtisi falan olmusmuydu kacinci gun test yapti erken gebelik testimiydi taramali gibi soru sordumOlabilir kuşum belkide dedıgın gibi çatlama belirtisi bi günlük bişey değildir bu arada o bahsettıgım arkadasım hamileymiş test attı bana kıpkırmızı çıktı ikinci czgi darısı basımıza insallah ayy su 3 gun geçsede bende bi erken gebelik testi yapsam3 gun sonra adetime 6 gun kalmış oluyor belki dayanabilirsem bir gun daha bekletirim 5 gün kala yaparım
E o zaman yarın kimler yapıyor bizimleBende sana onu soracaktim belirtisi falan olmusmuydu kacinci gun test yapti erken gebelik testimiydi taramali gibi soru sordumkiz benim 2 yada 4 gun var bata ama yerimde duramiyorum sabahi nasil ederim bilemedim elimde 2 test olsa kesin yapardim birini simdi ama 1 tane var yarin alsam ilk idrarla yapamam
Kuzum valla iyi dayanmışsın 3 4 günmü vardı senın bata? Benım suan 9 gun var 3 gun gecsınde erken gebelik testi yapabileyim diye gün sayıyorumKizlar bata 3 4 gun kala bu aksam 2 saat birsey icmeyip yapsam erken gebelik olur mu ki ya yarin sabah ilk idrarla yapacaktim ama dayanamiyorum catlicam meraktanlilyrosey beraber sabah yapacaktik kuzum nerdesin durdur beni
Uyumaya çalış ya da komik videolar aç onu izle uykun gelene kadar onlar seni oyalarKizlar bata 3 4 gun kala bu aksam 2 saat birsey icmeyip yapsam erken gebelik olur mu ki ya yarin sabah ilk idrarla yapacaktim ama dayanamiyorum catlicam meraktanlilyrosey beraber sabah yapacaktik kuzum nerdesin durdur beni
Ay beklesen mi acaba ya. Birkaç saatcik dahaKizlar bata 3 4 gun kala bu aksam 2 saat birsey icmeyip yapsam erken gebelik olur mu ki ya yarin sabah ilk idrarla yapacaktim ama dayanamiyorum catlicam meraktanlilyrosey beraber sabah yapacaktik kuzum nerdesin durdur beni
Canım ayın 15i ve 16 su iliskı olmuş bide 19 su galiba ilk ilişkinin üstünden 12 gectıkten sonra felaket bır sancıyla uyanmış adet olacak sanmış hatta ilaç bile atmış ama olmamış adet sancısı gibi agrılardan sonra da göğüs hassasıyetı baslamıs yani ilk ilişkinin üstünden 12 gun gectıkten sonra belirtileri hissetmeye başlamış böyle belirtileri geç hissedenleri duyunca umutlarım bıraz yeşeriyor belirtinin b si yok suan bende o yüzden bende senın gıbı umutsuzum bu ayBende sana onu soracaktim belirtisi falan olmusmuydu kacinci gun test yapti erken gebelik testimiydi taramali gibi soru sordumkiz benim 2 yada 4 gun var bata ama yerimde duramiyorum sabahi nasil ederim bilemedim elimde 2 test olsa kesin yapardim birini simdi ama 1 tane var yarin alsam ilk idrarla yapamam
Dayanamayip gecenin 3unde kalkip yapmazsam BENNE o zaman yarın kimler yapıyor bizimle
Sence ben prodoctor erken gebelik mi yapmalıyım bir gebenin günlüğünü mü hangisi daha etkili acabaDayanamayip gecenin 3unde kalkip yapmazsam BENN
Kiz bat geldi çatti aksi gibi regl belirtisi bile yok bende hadi hayirlisi.Canım ayın 15i ve 16 su iliskı olmuş bide 19 su galiba ilk ilişkinin üstünden 12 gectıkten sonra felaket bır sancıyla uyanmış adet olacak sanmış hatta ilaç bile atmış ama olmamış adet sancısı gibi agrılardan sonra da göğüs hassasıyetı baslamıs yani ilk ilişkinin üstünden 12 gun gectıkten sonra belirtileri hissetmeye başlamış böyle belirtileri geç hissedenleri duyunca umutlarım bıraz yeşeriyor belirtinin b si yok suan bende o yüzden bende senın gıbı umutsuzum bu ay
V Vavelya09 ha bide hıc ovulasyon takıbı yapmadı adet takvimi uygulamasına göre gün aşırı gitmeye çalışmış ama tam takır 2 güne bir olmamış araya zaman gırmıs falan adeti bir hafta gectıkten sonra benım ısrarlarıma dayanamayıp test yaptı cok sabırlıdır daha ben demesem yapmazdı belkideCanım ayın 15i ve 16 su iliskı olmuş bide 19 su galiba ilk ilişkinin üstünden 12 gectıkten sonra felaket bır sancıyla uyanmış adet olacak sanmış hatta ilaç bile atmış ama olmamış adet sancısı gibi agrılardan sonra da göğüs hassasıyetı baslamıs yani ilk ilişkinin üstünden 12 gun gectıkten sonra belirtileri hissetmeye başlamış böyle belirtileri geç hissedenleri duyunca umutlarım bıraz yeşeriyor belirtinin b si yok suan bende o yüzden bende senın gıbı umutsuzum bu ay
Belirti yok diye dayandim kuzum belirtin olursa yapKuzum valla iyi dayanmışsın 3 4 günmü vardı senın bata? Benım suan 9 gun var 3 gun gecsınde erken gebelik testi yapabileyim diye gün sayıyorum
Ayy inanamiyorum ben olsam orta yerimden catlardimV Vavelya09 ha bide hıc ovulasyon takıbı yapmadı adet takvimi uygulamasına göre gün aşırı gitmeye çalışmış ama tam takır 2 güne bir olmamış araya zaman gırmıs falan adeti bir hafta gectıkten sonra benım ısrarlarıma dayanamayıp test yaptı cok sabırlıdır daha ben demesem yapmazdı belkideson ıkı gündurde belirtileri kaybolmus bugün bı göğsüm sancılandı sadece dedi
Uyumaya çalış ya da komik videolar aç onu izle uykun gelene kadar onlar seni oyalar
Durdurcam kendimi negatif cikacagini hissetsemde umut dunyasi isteAy beklesen mi acaba ya. Birkaç saatcik daha
Kız benımde belirtinin b si yok ilk hamılelıkte felaket belirti yaşadım o kadar emindimki hamile olduğuma goguslerım felaket agrıyordu kasık batmalarım vardı her zamankınden farklı ağrılardı dediğin gibi belirtim olursa yaparım 29 Aralık gece 11.30 da yumurtlama gördüm o günden saysam ilk ılıskının üstünden tam bı hafta gecmıs bır hafta daha beklerim belirti olursa yaparım olmazsa yapmam tonla para verıyorun valla testlereKiz bat geldi çatti aksi gibi regl belirtisi bile yok bende hadi hayirlisi.
Sözleriniz ilaç gibi geldi çok teşekkür ederimHayır hayır hiç tedirgin olmayın stresde yapmayın yiyecek ekmeği varsa her türlü tutunuyor minikler tebrik ederim sizi de
Canim gebenin gunlugunu hic yapmadim ama prodoctor net bembeyaz oluyor negatifse onu soyleyebilirimSence ben prodoctor erken gebelik mi yapmalıyım bir gebenin günlüğünü mü hangisi daha etkili acaba
Bugün kan vermeye gıdecektı unutmuş mesajlaştık komşuya kurabiye yapmaya gıtmısAyy inanamiyorum ben olsam orta yerimden catlardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?