- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Limonlu Su
-
Agrım devamlı olmuyor o sırada oluyor biraz ara vermeye karar verdik sizin dediginiz gibi inşallah daha fazla sıkıntı yasamam çünkü bu ağrı iyi olmuyorBiraz bekle istersen ara ara yapın ağrın olmadığında
evet doğru yaparsınız canım biz bu ay 3 kere falan yaptık 14 ünde hsg çekildim 2 ağustos regl bekliyorum bugün test yaptım negatifAgrım devamlı olmuyor o sırada oluyor biraz ara vermeye karar verdik sizin dediginiz gibi inşallah daha fazla sıkıntı yasamam çünkü bu ağrı iyi olmuyor
Inşallah pozitiftirde 2 gün erkenden test yapmışsındır inşallah rabbim bütün bebek isteyenlere nasip etsinevet doğru yaparsınız canım biz bu ay 3 kere falan yaptık 14 ünde hsg çekildim 2 ağustos regl bekliyorum bugün test yaptım negatif
Amin kuzumm inşallahInşallah pozitiftirde 2 gün erkenden test yapmışsındır inşallah rabbim bütün bebek isteyenlere nasip etsin
Sana sonrasında bir ilaç falan verildi mi antibiyotik vs. Bana vermediler deYok cocuk istiyorum eşim test yaptırdı sıkıntı yoktu 1 senedir korunmuyoruz kafamda bi soru işareti olmasın kapalı ise tüpler erkenden müdahale edeyim dedim çok şükür bi sıkıntı çıkmadi
Bende geçen sene çektirmiştim çektirdiğim ay korundum. sizin gibi 3. ayında hamile kaldım ama ilerlemedi malesef kürtaj oldum.Rahim filmi çektirdikten sonra kanama ve acı olduğu sürece kendinizi ilişkiye zorlamayın bence. Hem sadece çekilen ay değil sonraki birkaç ay da şansı artırıyor illa bu ay olsun diye şartlamayın akışına bırakın. Ben çektirdikten 2 ay sonra hamile kaldım hsg çekilen ay korunun demişti doktorum, korunmadık ama beklentiye de girmedik zaten olmadı da, 2 ay sonrasına kısmetmiş
Bana verildi hatta içinde 3 adet vardı 3 günlükSana sonrasında bir ilaç falan verildi mi antibiyotik vs. Bana vermediler de
Niye korundunuz peki halbuki hamile kalmak yüksek derler bana 3 gün ilişki yaşama sonra üst üste 3 gün ilişki yasa demiştiBende geçen sene çektirmiştim çektirdiğim ay korundum. sizin gibi 3. ayında hamile kaldım ama ilerlemedi malesef kürtaj oldum.
Rahime müdahale edildiğinden dinlensin dedi doktor ve içeri ilaç veriliyor ne olur ne olmaz diye. Çekildiği ay değil sonraki 3 ay önemli canım. Yaa işte her doktor bir olmuyor o da kötü. Kafalarımız çorba oldu resmenNiye korundunuz peki halbuki hamile kalmak yüksek derler bana 3 gün ilişki yaşama sonra üst üste 3 gün ilişki yasa demişti
Geçen sene çekildiimde bana da vermişlerdi ama bu sefer verilmedi.Bana verildi hatta içinde 3 adet vardı 3 günlük
Tabi öyle de dedi filmden 2 3 ay Önemli diyeRahime müdahale edildiğinden dinlensin dedi doktor ve içeri ilaç veriliyor ne olur ne olmaz diye. Çekildiği ay değil sonraki 3 ay önemli canım. Yaa işte her doktor bir olmuyor o da kötü. Kafalarımız çorba oldu resmen
Nerde cektirdiniz rahım fılmını canm yeni yontem miydi ben daha once ıkı kere cektırdım ama bu sefer karadenızde mecburen cektırıcem c kollu rontgen cıhazıyla ceken yer arıyorum kurtajdan sonra ıstedı doktorGeçen sene çekildiimde bana da vermişlerdi ama bu sefer verilmedi.
Ben İstanbulda yım o tarafta bilmiyorum malesef bir yet. Sonomed de çektirdim. C kolluydu evetNerde cektirdiniz rahım fılmını canm yeni yontem miydi ben daha once ıkı kere cektırdım ama bu sefer karadenızde mecburen cektırıcem c kollu rontgen cıhazıyla ceken yer arıyorum kurtajdan sonra ıstedı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?