• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hgs cektirenler (rahim filmi)

Biraz bekle istersen ara ara yapın ağrın olmadığında
Agrım devamlı olmuyor o sırada oluyor biraz ara vermeye karar verdik sizin dediginiz gibi inşallah daha fazla sıkıntı yasamam çünkü bu ağrı iyi olmuyor

Agrım devamlı olmuyor o sırada oluyor biraz ara vermeye karar verdik sizin dediginiz gibi inşallah daha fazla sıkıntı yasamam çünkü bu ağrı iyi olmuyor
evet doğru yaparsınız canım biz bu ay 3 kere falan yaptık 14 ünde hsg çekildim 2 ağustos regl bekliyorum bugün test yaptım negatif

evet doğru yaparsınız canım biz bu ay 3 kere falan yaptık 14 ünde hsg çekildim 2 ağustos regl bekliyorum bugün test yaptım negatif
Inşallah pozitiftirde 2 gün erkenden test yapmışsındır inşallah rabbim bütün bebek isteyenlere nasip etsin

Ben ocak ayında çektirdim açıktı tüplerim bir sıkıntı yoktu ama gebe kalamadım malesef.

Rahim filmi çektirdikten sonra kanama ve acı olduğu sürece kendinizi ilişkiye zorlamayın bence. Hem sadece çekilen ay değil sonraki birkaç ay da şansı artırıyor illa bu ay olsun diye şartlamayın akışına bırakın. Ben çektirdikten 2 ay sonra hamile kaldım hsg çekilen ay korunun demişti doktorum, korunmadık ama beklentiye de girmedik zaten olmadı da, 2 ay sonrasına kısmetmiş

Rahim filminden 6 ay sonra gebe kaldım.
Darısı sizlere olsun insaAllah 🌺

Herkese merhaba,
2 yıllık evliyim ve 4 aydın bebek istiyoruz. Geçen ay hem bebek konusu için hem de çok ağrılı adet olduğum için doktora gittik. Yumurtlamamın gayet iyi olduğunu kist ve benzeri bir sıkıntım olmadığını söyledi. Bu ay da yumurtlama günlerini değerlendirdik. Bat tarihim 2 Ağustos eğer hamilelik yoksa ben de rahim filmi çektireceğim ve birazcık da korkuyorum kimileri ağrısız derken kimileri çok canım yandı diyor. İnşallah rahim filmine gerek kalmaz :eek:

Yok cocuk istiyorum eşim test yaptırdı sıkıntı yoktu 1 senedir korunmuyoruz kafamda bi soru işareti olmasın kapalı ise tüpler erkenden müdahale edeyim dedim çok şükür bi sıkıntı çıkmadi
Sana sonrasında bir ilaç falan verildi mi antibiyotik vs. Bana vermediler de

Rahim filmi çektirdikten sonra kanama ve acı olduğu sürece kendinizi ilişkiye zorlamayın bence. Hem sadece çekilen ay değil sonraki birkaç ay da şansı artırıyor illa bu ay olsun diye şartlamayın akışına bırakın. Ben çektirdikten 2 ay sonra hamile kaldım hsg çekilen ay korunun demişti doktorum, korunmadık ama beklentiye de girmedik zaten olmadı da, 2 ay sonrasına kısmetmiş
Bende geçen sene çektirmiştim çektirdiğim ay korundum. sizin gibi 3. ayında hamile kaldım ama ilerlemedi malesef kürtaj oldum.

Bende geçen sene çektirmiştim çektirdiğim ay korundum. sizin gibi 3. ayında hamile kaldım ama ilerlemedi malesef kürtaj oldum.
Niye korundunuz peki halbuki hamile kalmak yüksek derler bana 3 gün ilişki yaşama sonra üst üste 3 gün ilişki yasa demişti

Niye korundunuz peki halbuki hamile kalmak yüksek derler bana 3 gün ilişki yaşama sonra üst üste 3 gün ilişki yasa demişti
Rahime müdahale edildiğinden dinlensin dedi doktor ve içeri ilaç veriliyor ne olur ne olmaz diye. Çekildiği ay değil sonraki 3 ay önemli canım. Yaa işte her doktor bir olmuyor o da kötü. Kafalarımız çorba oldu resmen

Rahime müdahale edildiğinden dinlensin dedi doktor ve içeri ilaç veriliyor ne olur ne olmaz diye. Çekildiği ay değil sonraki 3 ay önemli canım. Yaa işte her doktor bir olmuyor o da kötü. Kafalarımız çorba oldu resmen
Tabi öyle de dedi filmden 2 3 ay Önemli diye

Nerde cektirdiniz rahım fılmını canm yeni yontem miydi ben daha once ıkı kere cektırdım ama bu sefer karadenızde mecburen cektırıcem c kollu rontgen cıhazıyla ceken yer arıyorum kurtajdan sonra ıstedı doktor
Ben İstanbulda yım o tarafta bilmiyorum malesef bir yet. Sonomed de çektirdim. C kolluydu evet

Ben ılk karadenızde cektırdım eskı yontemdı sonra echomarda cektırdım ama suan pandemıden dolayı gıdemıyorum kalacak yer sıkıntım var bende karadenızde arıyorum mecbur sagolun sonamedde ne kadar

Back
X