• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hfceren'in çeyizcikleri:))

:nazar::nazar: $bb.webp annemin hediyesiii:))
$t.webp$tt.webp rengine bayılıyorumm buu tavanınnn :)))
$b.webpbu tepsilerde nişanlımın babannesinin hediyesi cokk ısrar etti almam için bende türkkahvesi içerken otantık olur diye düşünüyorummm:21:
$DSC04062.webp$kk.webpbu havluyuu cookk hevesle yapmıstımm kymetlimmm:))$k.webp
$hh.webp$h.webpbunlarda mutfak havlularımmm :)))kelebekliyee bayılıyorummmmmm
$gg.webptepsii örtümmm:))
$ss.webptutacaklarımmm:)))
$s.webpsofra bezim bunun pembişinide gördüm ondanda alıcammm:)))
$ll.webp

$bat.webp$bat2.webp battaniyelerimmm gerçi renklerii cok net degil ama benimm cokkk hosuma gıttı
$DSC04087.webp$DSC04088.webp yatak örtüm kolay kullanımı diye aldım
$DSC04080.webp$DSC04081.webp$DSC04083.webp$DSC04084.webp bunlarda mutfakk malzemelerimm :))

$DSC04183.webp bitanemle bu gün aldığıız çöp kovamızz cokk severek aldımm orta boyy bişey:)
$DSC04187.webpbunlarda günlük su bardaklaım:)
$DSC04185.webpbuda mutfak masama koyacagımm çiçeklerim cokk hosuma gıttıı şekil verıcem onlaraa ama sımdı bozulmasılar dıye ellemedim:)
$DSC04189.webpgünlük sürahimm:))
$DSC04191.webp$DSC04194.webp bunlarda kasecıklerım:)))
$DSC04195.webp$DSC04196.webp bunlarda tuzluklarımm koleksıyon yapıcamm bu gıdıslee:))
$DSC04197.webp bunlarda salata kasecıklerımm büyüğünü önceden almıstımm küçüklerinide sonradan aldımm yakım yaptımm:)))
Eki Görüntüle 262845 $PE088993.webp buda peçeteliğimmmm:)))

Son düzenleme:
fincanların çok değişikmiş el emeklerin harika ellerine sağlık seccaden falan çok güzel yapmışsın maşallah:nazar:iyi günlerde ağız tadıyla kullan bitanenle

fincanların çok değişikmiş el emeklerin harika ellerine sağlık seccaden falan çok güzel yapmışsın maşallah:nazar:iyi günlerde ağız tadıyla kullan bitanenle

ayyy çoookk saoll canımmm benimmm.daha güselleri seninn olsun insallahhh:)):71:

cnmm havluları ne güzel yapmısın kurdela nakışımı neydi dimi güle güle kullan hepsini çok güzeller .

Ne kadar beceriklisiniz maşallah :)
Güle güle mutlulukla kullanın çeyizini, hayırlı olsun.

$DSC04209.webp Aşkımlayeni aldıgımız çerezliklerimiz:)
$DSC04211.webp$DSC04212.webp pirinç süzgecim ve gırgırım:)
$DSC04215.webp$DSC04218.webp$DSC04217.webp tepsim ve bulaşık fırçalarım.soğanlığım ve yağ kabım.ve tavalarımm:))
$DSC04216.webp veedee banyoo liflerimmm:)))

Back
X