Heyyyyy Bakın Bakın bunlarda benim çeyizlerim :)

Oruçlu oruçlu daha fazla bakamadım o çamaşırlara ama şahane görünüyorlarrr :60:

Herşey çok güzel görünüyor tatlım, mutlulukla ve aşkla eskit, hayırlı günlerde kullan inşallah :16:

Son düzenleme:
Ne zamandır alıp almamak konusunda tereddütte olduğum bir kaç parça daha :) Evimizin durumunu iyice düşünüp sonunda aldım bugün :) (30/07/2013) siparişleri şimdi verdim, hemen paylaşmak istedim

Çok beğendiğim Gazeteliğimiz
$4.webp

Banyo Paspasım (beyaz 2 parça )
$FO,26661,14,confetti-2-li-swarovski-tasli-klozet-takimi-amos-karbeyaz-klozet-takimi-confetti.webp

Daire kapısından girdiğinizde tam karşıda bir duvar var bunu o duvarı düşünerek aldım ,bence şık olacak :)
$Mobilya_1213886.webp

Bunlar çeyiz değil ama paylaşmak istedim,araba konvoyu için arabalara süs çok şıklar bence :) Tanesi 5 Lira isteyen olursa internet sitesinin adresini verebilirim..

$konvoy_süsü_28052013180017.webp$konvoy_süsü_10042013145049.webp$konvoy_süsü_10042013151943.webp$konvoy_süsü_10042013152346.webp

güle güle kullan canım aldıklarını çiçeklerin güzelmiş:34:

Çok teşekkürlerrrr :))) Allah herkese gönlündekini versin İnşallah

Uzun zaman önce beğenmiştim, indirime girer mi diye sürekli takip ettim.Vee sonun aldım içime sine sine aldım çok şükür.Sırf bu yatak örtüsü için çeyizimde ki yatak örtüsünü çıkarttım. Aslında beyazını beğenmiştim ilk, ama yatak odam açık renk olduğu için ve siyaha hayran olduğum için siyah tercih ettim.Bir de siyah saten nevresim takımım var, takım olur gibi düşündüm.İşte huzurlarınızda yatak örtümmm

$4900_hg.webp

hayırlısı olsun ,güzel eşyalar almışsın ,mutlu günlerde kullanırsın inşallah...

Dayanamadım yeni ciciler aldım, ama artık yeter sanırım :)

Eklentiler

• $6545_buyuk_zoom.webp
    $6545_buyuk_zoom.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $timthumb.webp
    $timthumb.webp
    11 KB · Görüntüleme: 73
Ne zamandır alıp almamak konusunda tereddütte olduğum bir kaç parça daha :) Evimizin durumunu iyice düşünüp sonunda aldım bugün :) (30/07/2013) siparişleri şimdi verdim, hemen paylaşmak istedim

Çok beğendiğim Gazeteliğimiz
Eki Görüntüle 767364

Banyo Paspasım (beyaz 2 parça )
Eki Görüntüle 767365

Daire kapısından girdiğinizde tam karşıda bir duvar var bunu o duvarı düşünerek aldım ,bence şık olacak :)
Eki Görüntüle 767366

Bunlar çeyiz değil ama paylaşmak istedim,araba konvoyu için arabalara süs çok şıklar bence :) Tanesi 5 Lira isteyen olursa internet sitesinin adresini verebilirim..

Eki Görüntüle 767367 Eki Görüntüle 767368 Eki Görüntüle 767369 Eki Görüntüle 767370

nilcik araba için olan şeyler satılıyormu vay be neler neler çıkıyor bu arada çeyiznede ilk yorum yapan benmişim ahahahahason aldıklarında bir seksülük var düğüne az kaldıı vuhuuu hade evlen bize sıra gelsin arkadaşım :32::32::32::32::32:

nilcik araba için olan şeyler satılıyormu vay be neler neler çıkıyor bu arada çeyiznede ilk yorum yapan benmişim ahahahahason aldıklarında bir seksülük var düğüne az kaldıı vuhuuu hade evlen bize sıra gelsin arkadaşım :32::32::32::32::32:

Çiçekleri netten bulup beğenmiştim, sipariş verdim geldiğinde ise daha fazla bayıldım.Özellikle mor rengine herkes çarpıldı.Bizim taraftan bile gelin konvoyuna katılalaımda biz alalım diyenler var düşün yani :))

Az kaldı sahiden ya, günler o kadar çabuk geçti ki ben de anlamadım.İlk topiğe geldiğimde 165 falan sayıyordum.Şimdi 28, sıra size de gelecek Allah'ın izniyle, zaman geçiyor önemli olan sonrasında mutluluk ve huzur bulabilmek.

Bu arada bunları annemle aldık bugün, çok fena utandım:26: Günler geçtikçe, acayip bir heyecan sarıyor:9:

Son düzenleme:
Çiçekleri netten bulup beğenmiştim, sipariş verdim geldiğinde ise daha fazla bayıldım.Özellikle mor rengine herkes çarpıldı.Bizim taraftan bile gelin konvoyuna katılalaımda biz alalım diyenler var düşün yani :))

Az kaldı sahiden ya, günler o kadar çabuk geçti ki ben de anlamadım.İlk topiğe geldiğimde 165 falan sayıyordum.Şimdi 28, sıra size de gelecek Allah'ın izniyle, zaman geçiyor önemli olan sonrasında mutluluk ve huzur bulabilmek.

Bu arada bunları annemle aldık bugün, çok fena utandım:26: Günler geçtikçe, acayip bir heyecan sarıyor:9:

cancağzm vallla ben birinde gördüm çok beğendim kaçtane sipariş verdin ne kadara geldi ve site ismi istiyorum deay ver cidden çok hoş hiç kendim yağmaya uğraşmıyım

valla yatak odanda dahil herşeyin müthiş alllah bizede nasip etsin canım çok güzel herşeyin

cancağzm vallla ben birinde gördüm çok beğendim kaçtane sipariş verdin ne kadara geldi ve site ismi istiyorum deay ver cidden çok hoş hiç kendim yağmaya uğraşmıyım

valla yatak odanda dahil herşeyin müthiş alllah bizede nasip etsin canım çok güzel herşeyin

Canım ben nişanlıma sordum kaç araba gelirsiniz diye, bana 15 olur dedi. Maksimum 20 ama ihtimal vermiyorum deyince 20 tane sipariş ettim. Fakat sipariş aşamasında bir aksilik oldu, bunu telafi etmek için bana 1 tane de fazla gönderdiler.Yani toplamda 21 tane oldu.Tanesi 5 lira :)

Google'a "şennur nikah şekerleri" yazarsan çıkacaktır. "Araba Ayna Fiyonku" yazan başlık altında çeşitleri görebilirsin. Ben bunun çiçeklerini daha çok beğendiğim için bunu tercih ettim.

Herşeyi çok isime sinerek aldım çok şükür. Evimde 1 tane bile ayy acaba mı dediğim şey yok. Allah önce herkese gönlündekini, sonrada bunları huzurla kullanmayı nasip etsin.Huzur olmadıktan sonra saray olsa boş çünkü.Allah hepinizin gönlüne göre versin canım:16:

Yine dayanamadım aldım :9: Leoparlı olana bayıldım, ortada ki uzun gecelik ve sabahlık takımını ekru rengi aldım, son resimde mor olarak görünen takımı da bordo aldım :9:

$indir.webp$new-night-gecelik-sabahlik-takimi-18554-600x750.webp$nurteks-kimono-5396-600x750 (1).webp

Son parçalar da tamamlanıyor :) Seramik tavam, seramik 3 boy tencerem, seramik wok tavam, seramik fırın tepsisi ve girl tavamm

Eki Görüntüle 876932 $Korkmaz-A1454-Seramik-Kaplama-Tencere-3-5-Lt__64051046_0.webp$Korkmaz-A1443-Natura-Wok-Seramik-Tava-26cm__94042742_0.webp$a1449.webp$korkmaz-a1445-natura-kare-grill-tava-z.webp

Herşey çok güzel cnm.
Beyaz eşyaların gecelik serin süper olmuş:16:
Mutlu mesut günlerde kullanmanız dileği ile:21:

Herkese selamlar,baktım herkesler çeyizlerini paylaşıyor bende eksik kalmıyım dedim.Şuan işyerinde olduğum için,aldığım şeylerin sadece nette fotoğrafları olanları yüklüyorum.Sonra da evde olanların resimlerini çekip ekleyeceğim.Artık aklıma geldikçe eklerim.İş başlıyoruzzzzzzzzn:)

Tost Makinası
Eki Görüntüle 761728

Bulaşık-çamaşır makinam,Buzdolabım,Ocak-fırın-davlumbaz
Eki Görüntüle 761730 Eki Görüntüle 761733 Eki Görüntüle 761737 Eki Görüntüle 761738 Eki Görüntüle 761739 Eki Görüntüle 761740

Misafir Yemek Takımım ve Çatal Bıçak Kaşık Takımı
Eki Görüntüle 761741 Eki Görüntüle 761742

El Blendırı ve Şarap Seti

Eki Görüntüle 761743 Eki Görüntüle 761744

İnternetten aldığım ve çok beğendiğim nevresim takımı ve battaniyem

Eki Görüntüle 761746 Eki Görüntüle 761745

Banyo Setim-Diş Fırçalarımız-Ayakkabı Kutularımız ve el aynamız

Eki Görüntüle 761751 Eki Görüntüle 761748 Eki Görüntüle 761750 Eki Görüntüle 761749

Ütüm-Dikiş Setim-Çok ama çok beğenerek aldığım baharatlığım

Eki Görüntüle 761754 Eki Görüntüle 761752 Eki Görüntüle 761753

Ve tabi biraz da İç çamaşırı (bunlar internetten aldığım gecelikler,resimlerini bulmam kolay oldu evdekilerin resimlerini çekicem en kısa zamanda ) :))
Eki Görüntüle 761759 Eki Görüntüle 761755 Eki Görüntüle 761756 Eki Görüntüle 761757 Eki Görüntüle 761758

canım yaa şu ikinci geceliğe bayıldım...:17: ondan istiyorum :26:

Back
X