Heyyyyy Bakın Bakın bunlarda benim çeyizlerim :)

nlyvz

Evladımın Varlığıyla Değerliyim (06.11.2014)
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
5.593
3.483
178
Herkese selamlar,baktım herkesler çeyizlerini paylaşıyor bende eksik kalmıyım dedim.Şuan işyerinde olduğum için,aldığım şeylerin sadece nette fotoğrafları olanları yüklüyorum.Sonra da evde olanların resimlerini çekip ekleyeceğim.Artık aklıma geldikçe eklerim.İş başlıyoruzzzzzzzzn:)

Tost Makinası
$Arcelik-K-2369-Tost-Gril-Makinesi__61573582_0.webp

Bulaşık-çamaşır makinam,Buzdolabım,Ocak-fırın-davlumbaz
$Çamaşır Makinası.webp$Bulaşık Makinası.webp$Ocak.webp$Fırın.webp$Davlumbaz.webp$Buzdolabı.webp

Misafir Yemek Takımım ve Çatal Bıçak Kaşık Takımı
Eki Görüntüle 761741 $Yemek Takımı.webp

El Blendırı ve Şarap Seti

$Şarap Seti.webp$Blendr.webp

İnternetten aldığım ve çok beğendiğim nevresim takımı ve battaniyem

$Nevresim Takımı.webpEki Görüntüle 761745

Banyo Setim-Diş Fırçalarımız-Ayakkabı Kutularımız ve el aynamız

$Diş Fırçaları.webp$El Aynası.webp$Banyo Seti.webp$Ayakkabı Kutusu.webp

Ütüm-Dikiş Setim-Çok ama çok beğenerek aldığım baharatlığım

$Dikiş Seti.webpEki Görüntüle 761752 $Baharatlık.webp

Ve tabi biraz da İç çamaşırı (bunlar internetten aldığım gecelikler,resimlerini bulmam kolay oldu evdekilerin resimlerini çekicem en kısa zamanda ) :))
$FB,1536,14,6000-bondy-gecelik-sabahlik-takimi-gecelik-ve-sabahlik-bondy-gecelik-ve-sabahlik.webp$FB,1538,14,5000-bondy-kisa-gecelik-tek-gecelik-bondy-gecelik.webp$645436_0.webp$Bondy-Kurdeleli-Saten-Gecelik_3261_1.webp$bondy-saten-gecelik-2-cr-300x300.webp

hayırlı olsun topiğin güle güle kullan hepsini çok güzel bir çeyiz büyükler gitmiş ne kadar da güzel evdekilerin resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum :16:

Hepinize çok teşekkürlerr , en önemlisi güzel ve mutlu günlerde kullanmak zaten.

Hayırlı olsun topiğin canım eşyaların çok güzel sanırım bir siyah beyaz aşkı görüyorum:46:hepside güzel mutlu mutlu kullan inş:34:

Ben en çok iç çamaşırlara bittim :1:

Sorması ayıptır hangi siteden aldın internetten aldım demişsin de :17:

Güle güle kullan canım hayırlı olsun

Hayırlı olsun topiğin canım eşyaların çok güzel sanırım bir siyah beyaz aşkı görüyorum:46:hepside güzel mutlu mutlu kullan inş:34:

Çok teşekkür ederim, evet bir siyah-beyaz aşkı var nedense:) Evimizi da tamamen beyaz döşüyoruz zaten.Araya tabi farklı renkte objeler de ekliyoruz ki derinlik katsın.

Güzel dileklerin için teşekkürler.

Ben en çok iç çamaşırlara bittim :1:

Sorması ayıptır hangi siteden aldın internetten aldım demişsin de :17:

Güle güle kullan canım hayırlı olsun

Teşekkür ederim.Ya aslında şöyle oldu bir arkadaşım bana bir katalog getirmişti bu tarz gecelikler vs ürünler vardı.Ancak katalogtaki fiyatlar fazlasıyla uçuktu.Bende akıllılık edip markasına baktım ve internette arattığımda farklı sitelerde de olsa istediğim ürünleri buldum.Hepsi ayrı ayrı sitelerden ancak Google'da BONDY Gecelik diye aratırsan bulabilirsin pek çok site.

Teşekkür ederim.Ya aslında şöyle oldu bir arkadaşım bana bir katalog getirmişti bu tarz gecelikler vs ürünler vardı.Ancak katalogtaki fiyatlar fazlasıyla uçuktu.Bende akıllılık edip markasına baktım ve internette arattığımda farklı sitelerde de olsa istediğim ürünleri buldum.Hepsi ayrı ayrı sitelerden ancak Google'da BONDY Gecelik diye aratırsan bulabilirsin pek çok site.

Çok çok çok teşekkür ederim :16:

Aldığım herşey çok güzel ama beyaz eşyalarına özellikle bayıldım canım güle güle güzel günlerde kullan:16: bu arada hayırlı olsun topiğin ;)

Çok güzeller çok şıklar benim gibi beyaz eşyada siyah ve gri seviyorsunuz benziyoruz huzurla aşkla kullanın inşallah:nazar::16:

Aldığım herşey çok güzel ama beyaz eşyalarına özellikle bayıldım canım güle güle güzel günlerde kullan:16: bu arada hayırlı olsun topiğin ;)

Çok teşekkür ederim,bende çok içime sine sine aldım herşeyi.Önemli olan huzurla kullanmak zaten.Allah herkese aldığı herşeyi huzurla kullanmak nasip etsin

hayırlı olsun canım çeyizlerin güzel günlerde kullannn :)

teşekkür ederimmmmmm :)

Çok güzeller çok şıklar benim gibi beyaz eşyada siyah ve gri seviyorsunuz benziyoruz huzurla aşkla kullanın inşallah:nazar::16:

Evet öyle, çok daha modern durduğuna inanıyorum.Bu benim kendi fikrim tabi ki,çok daha iyileri sizlerin olsun.

çok güzeller gerçekten çok zevkliymişsin Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşalah..:nazar::nazar:

Back
X