• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyet

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.706
9.655
358
Merhabalar herkese😇 hastane için iş başvurusunda bulunmuştum. Yalnız heyete girmem gerekiyormuş. Bilgisi olan var mı bu konuda? Randevu falan almak gerekiyor mu,prosedür nasıl işliyor bilgisi olan var mı?

Her hastanede sağlık kurulu birimi olur oraya gidersin önce elinde evrakınla onlar bilgilendirirler istenilen heyetin ayrıntısına göre. Devlet hastanelerine gitmek gerekir genelde.

Heyete girmeyeli çok oldu ama sanki belli bir günleri oluyordu diye hatırlıyorum. Bir sürü heyete girecek kişi oradan oraya geziyordu. Bunlar ama en az 4 5 yıl öncesinin deneyimi.

Salı ve Çarşamba günü varmış. Hiç prosedür hakkında bilgim yok :KK43:
Aynı hala o zaman sistem. Gidince danışmaya söylerseniz sizi yönlendirirler zaten. Herkes o günlerde gidiyor olacak. Muayenelerden sonra evrakları almak belli bir zaman veriyorlar gidip alıyorsunuz en son.

Merhabalar herkese😇 hastane için iş başvurusunda bulunmuştum. Yalnız heyete girmem gerekiyormuş. Bilgisi olan var mı bu konuda? Randevu falan almak gerekiyor mu,prosedür nasıl işliyor bilgisi olan var mı?

şimdi iş başvurusunun mahiyeti memur mu olacaksınız

yani yurdun her yerinde görev yapabilir şeklinde heyet raporu mu istiyor

yoksa sizin hastanede başvurunuzu değerlendirmek için olan bir heyet mi bu

yani sağlık kurulu raporu mu alacaksınız heyet önünde mülakat mı olacak

heyete girmen gerekiyor bir söz mü bir yazı mı

birisi söyledi ise arayıp sorun, yazıyorsa tam ne yazdığını buraya da yazın

şimdi iş başvurusunun mahiyeti memur mu olacaksınız

yani yurdun her yerinde görev yapabilir şeklinde heyet raporu mu istiyor

yoksa sizin hastanede başvurunuzu değerlendirmek için olan bir heyet mi bu

yani sağlık kurulu raporu mu alacaksınız heyet önünde mülakat mı olacak

heyete girmen gerekiyor bir söz mü bir yazı mı

birisi söyledi ise arayıp sorun, yazıyorsa tam ne yazdığını buraya da yazın
Hastane başvurumu değerlendirecek heyet

Hastane başvurumu değerlendirecek heyet

bu yorumunuz ile alttaki çelişiyor

sonuçta başvuruyu değerlendireceklerse aç karın ile ilgisi ne

sağlık kurulu raporu genel bir rapordur daha çok göz, kulak vs gibi iletişim ile ilgili organlar, genel cerrahi vs içerir, kan değerleri düşük mü diye kontrol edilmez (özel bir engele dair rapor alınmıyorsa)

bu yorumunuz ile alttaki çelişiyor

sonuçta başvuruyu değerlendireceklerse aç karın ile ilgisi ne

sağlık kurulu raporu genel bir rapordur daha çok göz, kulak vs gibi iletişim ile ilgili organlar, genel cerrahi vs içerir, kan değerleri düşük mü diye kontrol edilmez (özel bir engele dair rapor alınmıyorsa)
Yalan söylüyorum demek ki özür dilerim mahcup oldum hanımefendi size karşı affedin lütfen. Prosedürü biliyorum halbuki buraya yazmamalıydım😔

Yalan söylüyorum demek ki özür dilerim mahcup oldum hanımefendi size karşı affedin lütfen. Prosedürü biliyorum halbuki buraya yazmamalıydım😔

yalan söylüyorsunuz mu dedim

hiç hoş değil üslubunuz

biz burada size yardımcı olmaya çalışıyoruz

işe alacak heyet mi sağlık kurulu raporu mu diye sordum ki bilemediğinizi düşünüp ayrıntılı olarak da anlattım

yalan söylüyorsunuz mu dedim

hiç hoş değil üslubunuz

biz burada size yardımcı olmaya çalışıyoruz

işe alacak heyet mi sağlık kurulu raporu mu diye sordum ki bilemediğinizi düşünüp ayrıntılı olarak da anlattım
Öyle mi? Neye göre tutarlı değil? Yardımcı olmaktan ziyade bilmediğim bişey hakkında fikir yürüttüm “kesin şöyledir” demedim

Back
X