Heyet raporunda antidepresan

eseross

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
988
2.541
Merhaba, geçmiş senelerde bir süre depresyon sebebiyle antidepresan kullanmıştım. Şu anki işime girerken heyet raporu istendi benden ve psikiyatr neden kullandığımı sordu. Kendisine durumu açıkladım sonrasında da bir psikolojik test yaptı ve onay verdi. Diğer bölümlerde de bir sorun yaşamayınca heyet raporum onaylandı ve iş yerime teslim ettim. Benim aklımı kurcalayan şey ise belki kuruntu yapıyorumdur bilmiyorum ancak doktor sanki çok sorguladı ilaç kullanmış olmamı raporu onaylamadan önce. Şimdi tekrar psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum aslında ama olur da daha güçlü bir ilaç verirse ilerleyen süreçte işim konusunda bana sorun yaratır mı ? Eskiler devlet dairesine işe almazlar seni delisin diyerek korkutmuşlardı(cahillik işte kulak tıkadım) ilaç kullandığım dönem ancak ben mühendisim, memur olmadığım için hiç sorun yaşayacağımı düşünmemiştim. Aranızda hiç bu konuda sorun yaşayan oldu mu ?

Son düzenleme:
Merhaba, geçmiş senelerde bir süre depresyon sebebiyle antidepresan kullanmıştım. Şu anki işime girerken heyet raporu istendi benden ve psikiyatr neden kullandığımı sordu. Kendisine durumu açıkladım sonrasında da bir psikolojik test yaptı ve onay verdi. Diğer bölümlerde de bir sorun yaşamayınca heyet raporum onaylandı ve iş yerime teslim ettim. Benim aklımı kurcalayan şey ise belki kuruntu yapıyorumdur bilmiyorum ancak doktor sanki çok sorguladı ilaç kullanmış olmamı raporu onaylamadan önce. Şimdi tekrar psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum aslında ama olur da daha güçlü bir ilaç verirse ilerleyen süreçte işim konusunda bana sorun yaratır mı ? Eskiler devlet dairesine işe almazlar seni delisin diyerek korkutmuşlardı ilaç kullandığım dönem ancak ben mühendisim, memur olmadığım için hiç sorun yaşayacağımı düşünmemiştim. Aranızda hiç bu konuda sorun yaşayan oldu mu ?
Hiç korkma bisey olmaz bu prosedür gereği yapılan bisey , ağır bir durumun yoksa üstelemezler, ben de rahmetli annem vefat ettiğinde 3 ay kadar kullandım ve memurluğa girişte heyet alırken bana da ne için kullandığımı ve hangi tarihler arası kullandığım vs soruldu , sorun olmaz ...

Hiç korkma bisey olmaz bu prosedür gereği yapılan bisey , ağır bir durumun yoksa üstelemezler, ben de rahmetli annem vefat ettiğinde 3 ay kadar kullandım ve memurluğa girişte heyet alırken bana da ne için kullandığımı ve hangi tarihler arası kullandığım vs soruldu , sorun olmaz ...
Çook teşekkür ederim. Jameya Jameya ' nin dediği de doğru gerçekten kullanmayan kalmadı ama işte bir kuruntu yerleşince :)

Bazı hastalıklar tespit edilemeyince psikolojik denilip bile ilaç veriliyor antidepresan kullanımı değil doktor teşhisi önemli olur fikrimce

Hiç birşey olmaz merak etmeyin yakın bir akrabam genetik olan bir psikolojik rahatsız vardı hem de öğretmendi geri hizmet e bile gecmeden emekli oldu

Merhaba, geçmiş senelerde bir süre depresyon sebebiyle antidepresan kullanmıştım. Şu anki işime girerken heyet raporu istendi benden ve psikiyatr neden kullandığımı sordu. Kendisine durumu açıkladım sonrasında da bir psikolojik test yaptı ve onay verdi. Diğer bölümlerde de bir sorun yaşamayınca heyet raporum onaylandı ve iş yerime teslim ettim. Benim aklımı kurcalayan şey ise belki kuruntu yapıyorumdur bilmiyorum ancak doktor sanki çok sorguladı ilaç kullanmış olmamı raporu onaylamadan önce. Şimdi tekrar psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum aslında ama olur da daha güçlü bir ilaç verirse ilerleyen süreçte işim konusunda bana sorun yaratır mı ? Eskiler devlet dairesine işe almazlar seni delisin diyerek korkutmuşlardı(cahillik işte kulak tıkadım) ilaç kullandığım dönem ancak ben mühendisim, memur olmadığım için hiç sorun yaşayacağımı düşünmemiştim. Aranızda hiç bu konuda sorun yaşayan oldu mu ?
eğer doktor onay verdiyse sorun olmaycaktır - sonuçta raporu almışsınız. Ben de heyet raporu alırken antidepresan kullanıyordum hala kullanıyorum ve hala memurum :)

X