- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Adanur2018
Ben folbiol kullanıyorum doktorum devam et dedi.Folik asıt ne kullandınız inofolıc yada ne önerırsınız ben ilacları hep bıraktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben folbiol kullanıyorum doktorum devam et dedi.Folik asıt ne kullandınız inofolıc yada ne önerırsınız ben ilacları hep bıraktım
Evet canim bunu kullandim doktor demisti zaten hamile kalana kadar kullan diye hamile kaldiktan sonrada devam ediyorsun zaten 3aylik olana kadar bebegin gelisimine katkisi olduğu icin.Ben internetten baktım sizinkini eczacıya derım bundan alırım gebe kalmadan bunu kullandınız ve hala dewam edıyosunuz degıl mi
Tmm çok tşkederim Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşAllah
Amin Rabbim isteyen Dua eden herkese nasip etlesin inşAllahAmin canim sağol Allah razı olsun.
Tez vakitte Rabbim sizde nasip etsin inşallah sağlıkla hayirla.
400lüktü canım evicap ve proxeed plus ikisini birlikte kullandı bir de her gün 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi tüketti bunun dışında bir karışım vs kullanmadık. Doktor ameliyat olmadan ilaç kullansa dahi olmaz demişti ama çok şükür dediği gibi olmadı. O yüzden bunları denemeden karar vermeyin derim hiç birşeye. Doktorlar cok net çizgiler çizip yanılabiliyorlar malesef. Yada bir kaç doktora gözükün ondan sonra karar verin.Merhaba evicap hergün mü kullandınız 200 lükmüydü ve baska karısımlar yaptınız mı
Folik asit hamile kalmaya yardımcı olmuyor sadece bebek gelişimi icin önemli bu yüzden hamilelikten önce ve hamileliğin 3 ayında kullanmak gerek. Ama dediğim gibi hamile kalmakla bi ilgisi YokFolik asıt ne kullandınız inofolıc yada ne önerırsınız ben ilacları hep bıraktım
Çift çizgiyi görünce canım.. spermler zaten 2-3 gün canlı kalabiliyor zaten bu yüzden sağlıklı olan gün aşırı birliktelik.Bize de drumuz gün aşırı demişti ama ovulasyon testlerınde de üç gün peşpeşe dıyor napcamı şaşırdım :)) ovulasyonda çift cızgıyı goruncemi yoksa sonraki gün soluklaşıncamı şansım daha çok