• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyecanlıyım :)

Bu mu günde kaç kere keçiboynuzu içiyor kirkkılıt otuda verıyorum

Eklentiler

• IMG_4403.jpg
    IMG_4403.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 39
Ben internetten baktım sizinkini eczacıya derım bundan alırım gebe kalmadan bunu kullandınız ve hala dewam edıyosunuz degıl mi

Ben internetten baktım sizinkini eczacıya derım bundan alırım gebe kalmadan bunu kullandınız ve hala dewam edıyosunuz degıl mi
Evet canim bunu kullandim doktor demisti zaten hamile kalana kadar kullan diye hamile kaldiktan sonrada devam ediyorsun zaten 3aylik olana kadar bebegin gelisimine katkisi olduğu icin.

Merhaba evicap hergün mü kullandınız 200 lükmüydü ve baska karısımlar yaptınız mı
400lüktü canım evicap ve proxeed plus ikisini birlikte kullandı bir de her gün 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi tüketti bunun dışında bir karışım vs kullanmadık. Doktor ameliyat olmadan ilaç kullansa dahi olmaz demişti ama çok şükür dediği gibi olmadı. O yüzden bunları denemeden karar vermeyin derim hiç birşeye. Doktorlar cok net çizgiler çizip yanılabiliyorlar malesef. Yada bir kaç doktora gözükün ondan sonra karar verin.

B Bulut161 bir de canım şunu belirteyimher gün birlikte olmak iyi değil yumurtlama döneminde gün aşırı birlikte olmak doğru olan. Bu şansı daha arttırıyor. Her gün birlikte olduğunda sperm kalitesi düşüyor 1 gün ara vermek daha iyi.

Bize de drumuz gün aşırı demişti ama ovulasyon testlerınde de üç gün peşpeşe dıyor napcamı şaşırdım :)) ovulasyonda çift cızgıyı goruncemi yoksa sonraki gün soluklaşıncamı şansım daha çok

Bize de drumuz gün aşırı demişti ama ovulasyon testlerınde de üç gün peşpeşe dıyor napcamı şaşırdım :)) ovulasyonda çift cızgıyı goruncemi yoksa sonraki gün soluklaşıncamı şansım daha çok
Çift çizgiyi görünce canım.. spermler zaten 2-3 gün canlı kalabiliyor zaten bu yüzden sağlıklı olan gün aşırı birliktelik.

Back