• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyecanlıyım :)

Adanur2018

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
128
71
18
Bugün tam 4 test yaptım arkadaslar reglime henüz 3 gün var sabah ki 2. Çizgi silik çıkınca akşam üstü 2. Yaptım sonuç onda da aynıydı inanamadım 2 tane daha yaptım sonuçlar fotodaki gibi yarın kan testine gideceğim

Eklentiler

• ECE3547F-9403-4560-A1E4-CBD1F9AE6A86.jpeg
    ECE3547F-9403-4560-A1E4-CBD1F9AE6A86.jpeg
    29,4 KB · Görüntüleme: 234
  • 436A52D3-8F47-4954-BF5A-D59EBFAC0F99.jpeg
    436A52D3-8F47-4954-BF5A-D59EBFAC0F99.jpeg
    19,5 KB · Görüntüleme: 235
Bugün tam 4 test yaptım arkadaslar reglime henüz 3 gün var sabah ki 2. Çizgi silik çıkınca akşam üstü 2. Yaptım sonuç onda da aynıydı inanamadım 2 tane daha yaptım sonuçlar fotodaki gibi yarın kan testine gideceğim
Alttkilerin markası ney cnm gözün aydın

Hayırlı olsun canım gözün aydın darısı bizlerin basına inşallah :) bende bir kaç gun snra yapcam test banada dua eder msn inşallah bnde saglıkla hayırlısıyla hamileyimdir :)

Markaları ne cnm bir yarin kan testinin degerini mutlaka bizlede paylaş olurmu gözün aydın:)))

Hayirlisiyla guzel seylerle gelirsin aekadasim. Ama cok yeni sanirim. 2 haftalik gibi gorunuyor❣❣ kendine dikkat et guzelce uyu dualarimizi eksik etmeyelim.birbirimize. herkese nasipolur insallah

Testlerin markasına bakmadım :KK43: o heyecanla düşünemedim sanırım. 55 küsür şuan değerim cok yeni olduğu icin, cuma günü tekrar kan vericem kontrol icin dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Bu arada arkadaslar doktor eşimde varikosel olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söyledi tam ameliyat olsun mu olmasın mı diye düşünürken bu haberi aldık. Proxeed plus ve evicap kullandı ilaç olarak ve daha ilk ayımızda güzel haberi aldık

Testlerin markasına bakmadım :KK43: o heyecanla düşünemedim sanırım. 55 küsür şuan değerim cok yeni olduğu icin, cuma günü tekrar kan vericem kontrol icin dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Bu arada arkadaslar doktor eşimde varikosel olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söyledi tam ameliyat olsun mu olmasın mı diye düşünürken bu haberi aldık. Proxeed plus ve evicap kullandı ilaç olarak ve daha ilk ayımızda güzel haberi aldık
Merhaba evicap hergün mü kullandınız 200 lükmüydü ve baska karısımlar yaptınız mı

Sanırsam sızde de hamılelıkte erkek sıkıntısı vardı ve hamile kalmışsınız çok şükür, neler yaptınız ben eşimin sıkıntısını daha 1 ay oldu öğreneli :KK43:

Evet canım hatta bize doğal yolla zor aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dediler yaptirdik kimyasal gebelik oldu. 2ay dinlen dedi doktor rahim icin. O süre zarfinda eşim evicap 400 diye bir ilac icti sabah aksam ve yine hergün çiğ sarımsaklı yoğurt yedi bazen öğlen akşam bazen sadece öğlen. Bende bu sırada folik asit kullandim hep tup bebekten sonra ilk ya ovulasyon testi denedik cok umursamadan birazda yanlış uygulama ile tutmadi canim adet oldum ondan sonra tekrar bastan ovulasyon testi yaptım cok dikkat ederek yumurtlama gunlerini sıkıca degerlendirip beklemeye başladım. Hic umudum yoktu ne hamilelik icin ne adet icin. Başlarım bu işin icine olmayacak böyle dedim adete 10gun falan vardi esime dedim doktorla konuş dondurulmuş embriyolari koyalim dedim adet olmayi beklerken hamile kaldığımı öğrendim canım cok şükür ki.
Birde cok kafaya takmadan sabirli olmak lazim canim Rabbim ol desin olmayacak birsey yoktur.

Evet canım hatta bize doğal yolla zor aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dediler yaptirdik kimyasal gebelik oldu. 2ay dinlen dedi doktor rahim icin. O süre zarfinda eşim evicap 400 diye bir ilac icti sabah aksam ve yine hergün çiğ sarımsaklı yoğurt yedi bazen öğlen akşam bazen sadece öğlen. Bende bu sırada folik asit kullandim hep tup bebekten sonra ilk ya ovulasyon testi denedik cok umursamadan birazda yanlış uygulama ile tutmadi canim adet oldum ondan sonra tekrar bastan ovulasyon testi yaptım cok dikkat ederek yumurtlama gunlerini sıkıca degerlendirip beklemeye başladım. Hic umudum yoktu ne hamilelik icin ne adet icin. Başlarım bu işin icine olmayacak böyle dedim adete 10gun falan vardi esime dedim doktorla konuş dondurulmuş embriyolari koyalim dedim adet olmayi beklerken hamile kaldığımı öğrendim canım cok şükür ki.
Birde cok kafaya takmadan sabirli olmak lazim canim Rabbim ol desin olmayacak birsey yoktur.
Kesinlikle öyle biz iki senedir bebiş düşünüyorduk ve dr ıkınızde de sıkıntı yok dedı ve daha sonra baska dr eşimden test istedı hareket ve morfolojı 0 ben şok oldum diğer kadın doktor 2senemi yok saymış ama tabıkı hersey Allahtan nasıp kısmet sıkıntımızı daha yeni öğrendık 1 ay oldu araştırma içindeyım hareket bu ay yavas olarak arttı çok şükür varıkosel var az ama amelıyata gerek yok dendı yaşımda 34 evıcap Alcam bnde bıde vıtamın kullanıyor karısık (koenzim largın d gıbı) sarımsaklı yoğurt yapayım ona bende ovulasyon gecen ay denedımeşim topcu oldugundan herzaman yanımda degıl kamplarda ama bu ay yıne ovulasyon yapcam hayırlısı başka önerebılcenız bısey var mı

Folik asıt ne kullandınız inofolıc yada ne önerırsınız ben ilacları hep bıraktım

Kesinlikle öyle biz iki senedir bebiş düşünüyorduk ve dr ıkınızde de sıkıntı yok dedı ve daha sonra baska dr eşimden test istedı hareket ve morfolojı 0 ben şok oldum diğer kadın doktor 2senemi yok saymış ama tabıkı hersey Allahtan nasıp kısmet sıkıntımızı daha yeni öğrendık 1 ay oldu araştırma içindeyım hareket bu ay yavas olarak arttı çok şükür varıkosel var az ama amelıyata gerek yok dendı yaşımda 34 evıcap Alcam bnde bıde vıtamın kullanıyor karısık (koenzim largın d gıbı) sarımsaklı yoğurt yapayım ona bende ovulasyon gecen ay denedımeşim topcu oldugundan herzaman yanımda degıl kamplarda ama bu ay yıne ovulasyon yapcam hayırlısı başka önerebılcenız bısey var mı

Ayni seyleri yasamisiz canim bizde ikk gittigimiz doktor test istedi sorun yok dedi sevindik hatta birkac ay denedkk olmadı dedik baska bir doktora daha gidelim testleride götürüp doktor bu nasil ucmus degerler hemen tekrarlayalim sperm testini deyince biz şok neyse test oldu sonuc tam bi sok hüsran nasıl ağladığımı anlatamam eşim kimbilir duyunca nasıl üzülecek diye ki cok uzuldu doğal olarak. Tam tup bebege baslicaz doktor yerinden ayrildi kaldik ortada ara verdik kaynımın dugunu olacak diye sonra hep sorunlar cikti bi turlu tup bebek yapamadık hemen hemen 1sene oyle gecti. Sonra bi yerde doktor varikoselin tek tarafli ama 2. Ya da 3. Derecede olduğunu ameliyat olmana gerek yok fayda etmez demesiyle yine sok olduk. 4 senelik evliyiz ilk sene düşünmedik 3senedir ne doktor gezdik ilac kullandik bir Allah bilir birde biz.
Doktor bize proxeed plus diye bi ilac vermisti 3ayda iyi etki ediyor dedi ama biraz pahalo olduğu icin ona cok devam edemedik evicap ve sarimsakli yogurtla Rabbimin yardimi ile oldu cok şükür canim. Yiyebilirse birde doğal keciboynuzu pekmezi yesin canım takviye olarak. Yumurtlama günlerini insallah gecirmezsiniz ve yumurtlama olduğu andan itibaren insallah evde olurda pespese 3 4 gun birliktelik olsun. Bizim sıkıntımız olduğı icin 3gun yapip bir gun dinlenip tekrar yapmıştık olmaz derken nasip etti Rabbim.
Sende mutlaka folik asit kullan arkadaşım hamile kalana kadar bana doktor öyle demişti.

Back