heyecanlandırıcı bir sürpriz

Valla benim eşim tayt hastası...evde tüm gün vücut hatlarımı belli eden taytla dolaşıyorum ona yetiyormuş zaten ekstradan fanteziye gerek duymuyomuş:olamaz:

pembe şalvarlı donu giyin...
o salonda usulca çayını içerken ışıkları kapatın.. loş bir ortam olsun gece lambasını açın..
sessizce kapı pervazına yaslanın.. bacağınızı duvara dayayın..
ve en önemli kısmına geldik.. yavaşça o seksi şalvarlı donunuzu poponuza kadar çekin..
sonrasını tahmin edersiniz:KK16:

Valla benim eşim tayt hastası...evde tüm gün vücut hatlarımı belli eden taytla dolaşıyorum ona yetiyormuş zaten ekstradan fanteziye gerek duymuyomuş:olamaz:
Senin işin de zordur bacım ya adam dışarda da acaba taytlı kadınlara bakıyor mu diye geliyordur aklına 😲

Transparan bir gecelik giy. İç çamaşırı falan giyme. Vuxud ortada olsun. Konumun mutfak. Eşin işten gelince elini yüzünü yıkar. Mutfağa yemeğe gelir. Ve yemek yerine semi yemek ister.:) ve bu olayların tamamı mutfakta geçer.
Biraz kapalı anlattım. Umarım anlamışsındır.

Konuyu görünce dedim bi giriyim belki güzel bi fikir vardır korona yüzünden 5 aydır ayrıyız gelince tasinicaz taşınma bittikten sonra olur da başbaşa kalavilirsek belki bende biseyler yaparım dedim ama fikirlere bakınca maşallah kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Arabada iç çamaşırı koymak , tencereye koymak 🤣🤣🤣🤣 eşim görse bunun burda ne işi var derdi🤣🤣🤣

Evlilik felan doğum günleri için kapıdan odaya kadar gül tanesi koyarlar sende adım adım iç çamaşırı koy odaya girine kadar artık siz ciplakmi karsilarsiniz farklı birşeymi yaparsınız bilmem . İş çıkışı gelip böyle birşeyle karşılaşmak baya heyecanlandırır karşı tarafı :KK6:

Ben bizzat kendi yaptığım şeyi yazayım. Benimki biraz klasik.
Güzel mükellef bi masa eşinizin sevdiği yemeklerden oluşan. Evde her yer sadece mumlarla aydinlatilacak. Tv de şömine ateşi görüntüsü ve sesini açtım. Güzel bi babydol giyin. Gün içinde güzel mesajlar atın. Eğer sağlam bi plan yaptıysanız o gün giyeceği kıyafetin cebine güzel notlar yazdığınız bi kağıdı koyabilirsiniz. Ben sadece salonda ve yatak odasına giden holü mumlarla aydinlattim. Eve gelince zaten şaşkın olucak kapı çalınca sevdiğiniz bi dans müziğini açın. Hoş geldin Faslı dansla olsun. Sonrası size kalmış

Ben bizzat kendi yaptığım şeyi yazayım. Benimki biraz klasik.
Güzel mükellef bi masa eşinizin sevdiği yemeklerden oluşan. Evde her yer sadece mumlarla aydinlatilacak. Tv de şömine ateşi görüntüsü ve sesini açtım. Güzel bi babydol giyin. Gün içinde güzel mesajlar atın. Eğer sağlam bi plan yaptıysanız o gün giyeceği kıyafetin cebine güzel notlar yazdığınız bi kağıdı koyabilirsiniz. Ben sadece salonda ve yatak odasına giden holü mumlarla aydinlattim. Eve gelince zaten şaşkın olucak kapı çalınca sevdiğiniz bi dans müziğini açın. Hoş geldin Faslı dansla olsun. Sonrası size kalmış
Çok mum tehlikeli değil mi,ev yanmasın sonra:KK70:

X