önce herkese selamlar:) burda çok yeniyim bu ilk yazım olucak:)
erkek arkadaşımla yaklaşık bır yıldır beraberız evlenmek için acelemiz olmasa da en azından adının konması konusunda aceleci davranıyoruz. en başta bana illişkimizi ailen bilsin demişti annem daha en baştan beri biliyodu ama babama söylemek için de heyecanlanıyodum. şakayla söylerken ederken dayanamadım söyleyiverdim pek soğuk bakmıyodu ama tabiki bahaneler buldu:) yine de kısa sürede bi erkek arkadaşım oldugu fıkrıne alıstı ve su an muhabbeti dönüyo evde sürekli erkek arkadasım da bu durumu duyunca fırsatı kacırmadı tabıkı gelip ısteyelım dedı, ıkımız de okuyoruz hala ve okulların bıtmesı askerlık iş derken 3 yılımız falan var ama söz yapmak ikimize de sıcak geliyo. karar verdık ve aılelerımızle konustuk ocak ayında gelıcekler ben ankarada yasıorm onun aılesı adana da ıstemeye gelınce cok kalamayacaklar, aıleler tanısacak ve aynı hafta ıcınde söz olacak. 6 ay var ama cookk heyecanlıyım:) uzun zaman oldugu ıcın yakınımdakılere cok anlatmak ıstemıyorum sizlerle paylaşmak istedimmm :) dakıkalarınızı çaldım :)