- 9 Mayıs 2019
- 628
- 353
- 31
- Konu Sahibi yosunyesilii222
Kızlar merhaba haftasonu direksiyon sınavım var tecrübelerinizi paylaşır mısınız ben çok heyecanlıyım özellikle kurulu görünce bir hata yapıcakmışımda hemen inicekmişcesine elim ayağım titriyor ilk sınavda kurul üyeleri çok sıcakkanlı anlayışlı insanlardı ama malesef ben çok heyecan yaptım elim ayağım titreyince indim arabadan mesela derslerde çok şükür iyiyim herşey mükemmel denemez bazen çok çok nadir sinyalini unuturum ya da ışıklarda yeşil ışık yanınca tak diye geçemiyorum ayağımı debriyajdan çok yavas kaldırıyorum stop ettircem diye korkuyorum bazende bir bakıyorum hop geçmişim vitesi 2 ye almışım bile beni çalıştıran hocam sakin bir beyefendi stres yapmadıkça geçeceğimi söylüyor bazen bir bakıyorum hoca beni derste hiç uyarmıyor herseyi yapıyorum öbür günü söylenyior şunu şöyle bunu böyle yap diye çok hızlı yani hızlı dediğim tak tak yapamıyorum hemen :/ Son 2 ders görüp sınava gireceğim... Allahın izniyle buraya geçtim yazmak nasip olur. Sizce sakinleştirici bir hap ya da şurup kullanmalı mıyım sınava kadar ?