Heyecan yok, aşk yok

Hımm bu ilginç işte, hiç beklemem ondan ama her sey de olabilir hayatta. Bunu da dikkate alacağım teşekkürler.

Tipik bir odun görüyorum afedersiniz. Bende, artik bosandigim kocamla sevgiliyken aynen anlattiginiz gibiydi, tanistiktan 6 ay sonra öpmek istedi beni, nisanlanmistik daha yeni. Ben erkekler konusunda cok tecrübesizdim, sadece bir sevgilim olmustu 24 yasima kadar, oda bana her an yaklasmak istiyordu, dokunmak istiyordu. Bu yüzden onun terbiyesiz oldugunu düsünüp, o iliskiyi bitirdim, ve hemen ardindan eski kocamla tanistim. Bana ilk zamanlar böyle davranmasi cok hos geliyordu, ne kadar saygili diyordum. Iradeli ve dogru dürüst bir adam oldugunu düsünmüstüm salaklik iste... En sonunda bu soguklugu ve cimrilikleri evliligimizi bitirdi. Bir kadin arzulandigini hissetmek ister, dayanamadim daha fazla..

Hımm anlıyorum ve bunu da dikkate alacağım teşekkür ederim

İçine dinmeyen bir ilişkiyi asla evliliğe götürme

İçine siE="131313, post: 40518712, member: 674065"]Merhabalar. Bir sorunum var ve bazen insan tanımadığı kişilerin fikrini de almak ister, çünkü çevredeki söylenenler hep aynıdır. Benim 5 aydır bir ilişkim var. Arkadaşımın tanıştırması ile başladı bu ilişki. Arkadaşımın akrabası. İlk gördüğümde çok beğendim, çok heyecanlandım. İlk tanıştığımızda vakit nasıl geçti anlamadım (7 saat yan yana kalmışız.)Hayata bakış açımız, düşüncelerimiz vs hep aynıydı. Kendisi 35 yaşında ve ben 30 yaşındayım. Şimdiye kadar olan ilişkilerimde çok kırıldım ve üzüldüm. Hep yanlış insanlar, boşa verilen değer, emek. Çok hassas biriyim, üzüntüden hasta bile oldum her defasında. İlişkilerde hissiyat çok önemli benim için bir seyler hissetmek, içinin kıpır kıpır olması, heyecan. Başta hisseder gibiydim ama zamanla rutine bağladı. Yani zaman geçtikçe sanki evliyiz de artık rutine bağladı gibi oldu ki bu ilişki daha 5 aylık. Sevgilim biraz feminen, hareketleri konuşması. Bu başta garip geldi ama zamanla alıştım. Aslında onu seviyorum ama hiçbir heyecan, aşk yok. Mantıken doğru insan ama duygularım öyle demiyor. Şimdiye kadar hep duygularımla hareket ettim ve kaybettim. Bu sefer ne yapacağımı bilemiyorum. Beni hiç öpmedi, her seyi çok ağırdan alıyor. Bunu onunla konuştum, üzmek kırmak istemediğinden ve her seyin zamanında yasanmasını istediğinden böyle davrandığını söyledi. Böyle söyleyince mutlu oldum. Ama o kadar renksiz bir ilişki ki bu çünkü insan hissetmek istiyor bazen bazı seyleri. Kafam karmakarışık. Bir akıl verirseniz sevinirim. Ne yapmalıyım ben?[/QUOTE]
İcine

Bir yerde yazmışsınız, hangi sayfaydı bulup alıntılayamadım kusura bakmayın da... Çekici gelmiyor demişsiniz. Bu iş olmaz diye düşündüm işte o yazıyı görünce.
Yaşlarınız "bazı şeyler için erken" bir yaş falan da değil. Kimse kendisini arzulamayan biriyle mutlu olacak değil, ben sanmıyorum yani...

Feminen olmakla kibar olmak arasında farklar var.

Bence siz hiç daha fazla kurcalamayın bu olayı. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Tesekkür ederim hayırlısı her seyin evet.

Telefonda konusma sıklığınız nedir? Konuskan biri mi?

Ayyy aynı benim eşimden bahsetmişsin. O da tanışınca o kadar rutin, sıkıcıydı anlatamam. Hatta bir ara ayrılmak istedim. Aylarca elimi bile tutmadı:) konuştum sonunda bu ne böyle sadece buluş, yemek ye dedim, ayrılacağımı düşünmüş hatta çok bozuldu. Dedim ayrılmak istemiyorum ama bi düzelelim. Adam kendine geldi sonra sürprizler filan meğer çekiniyormuş ters teper diye. Yani elimi tutması, öpmesi vs. Diye. sonuç: evliyim 2. Kızım geliyor çok ta mutluyum çok şükür. İlk zamanlar biraz sıkıntılar oldu yine tabi atlattık çabucak. Yani kibar, nazik olması artı birşey neden utanıyorum dedin anlamadım? Benim eşimde pek bir nazik bazen kırılacak sanıyoruz konuşurken ama çok memnunum.
Çok bahsettim ama örnek olsun diye ,bence ölç, tart iyi düşün. Bunlar ölçü olmamalı senin için. Eğer eminsen kendisinden yani sorumluluk sahibi, iyi bir karakterse konuşmayı deneyebilirsin. Ya da sen adım at bakalım ne olacak?

Ayy bu yorumu görünce çok sevindim desem. İnsan iyi olumlu şeyler de duymak istiyor. Utanıyorum derken bunları anlatıyor olmaktan utanıyorum demek istedim. Karakteri, huyu, düşünceleri her seyi tam istediğim gibi. Kibar olması sorun değil sadece daha önce hiç öyle biri ile karşılaşmadığım için garip geldi. ( höd höd tiplere alışmışım.) Ben bu durumu zar zor onunla konuştum, ilkinde biraz sinirlenip konuyu kapatmak istedi. İkincisinde ise kendini tuttugunu, zarar vermekten kırmaktan korktugunu, yoksa elbetteki benimle bir şeyler yaşamak istediğini.

Reactions: ZOE
Hemen kestirip atma derim, madem birçok şeyi senin istediğin gibi. Biraz zaman ver..Konuş bakalım aslında iyi birşey yapıyor zamanını bekliyor birşeylerin. Herşeyi ilk buluşmada yapsa bu sefer daha kötü olacaktı. Bu arada ben hislerime çok güvendim ve 9 ayın sonunda evlendim şükür yanılmadım. 4.ay sonunda, beklemediğim bir anda çok güzel bir evlenme teklifi aldım. Hem de tek taş pırlanta ile:) Yani bu adam, o adammı dedim? Bence iyiyi, kötüyü ayırt edebilecek yaştasın gözlemini yap, hislerine güven...

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. İşte kafam karışt
Telefonda konusma sıklığınız nedir? Konuskan biri mi?
Çok konuşkan, eğlenceli, esprili günde 1-2 kez konuşuruz kısa da olsa bazen. Çünkü akşama kadar çalışıyor, yoğun. Akşam birarada olmasak da mutlaka ara ara yazışırız, bazen konuşuruz.

yani her şey 1 öpücükle değişecek mi ? bunu soruyorum cunku cok ilişki yaşadım diyorsun eger bir şey hissetmiyorsan öpücüğün bir şey değiştirmeyecegini hatta cinselliğin en uc noktasının bile bir şey hissettiremeyecegini bilmen lazım

5 ay zaten tanıma süresidir.Uymuyorsa bırakacaksın.

İnsan öptüğünde az çok ten uyumu var mı yok mu anlar ne bilim. Daha ötesinden bahsetmiyorum, önceki ilişkilerimde çok fazla ileriye gitmek isteyenler oldu, bunu istemediğim için ayrıldıgım da çok oldu. Cinsellik ten uyumu evlilikte olmazsa olmaz bence. Ben sadece bundan hiç hoşlanmamasından korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…