Heyecan yok, aşk yok

Benimde ayniydi sabrettim. Evlenince duzelicek dedim. Ama sonuc negatif heyecani yoksa kesin sorunlari var buna emin ol. Bizimde flortte boyleydi. Umursamaz rahatti evlendik daha da kotu oldu ne saygi ne sevgi simdi surekli tartisiyotuz. Bence yol yakinken cekil. Yasanmis birinden bu sozler sana[/QUOTE
Off Allah'ım yaa. Tam buldum derken hep bir sey çıkıyor. Gerçekten, yoruldum, sıkıldım ve mutsuzum.

Yaa sordum konuya zor girdim zaten. Bir keresinde başka konulara geçelim dedi sinirlendi. Diğer seferinde de elbetteki bir seyler hissediyorum, ben de kendimi tutuyorum demekki bir bildiğimiz var. Her seyin zamanında yasanmasını istiyorum. Seni üzmekten, kırmaktan korkuyorum belki dedi.
Kız valla boyle erkek zor bulunur.kimisi ilk gunden hücuma geçer ne iyi adammış :KK51: :p

Kız valla boyle erkek zor bulunur.kimisi ilk gunden hücuma geçer ne iyi adammış :KK51: :p
Dediği gibiyse zaten kesinlikle zor bulunur. Ama bu bir geçiştirme yöntemiyse (yani cinsel istekleri hiç yoksa) bu ilerde büyük problem çıkarır. Ben bunun ayrımına varamıyorum.

Nazik diye düşünüyorum. Ama insan sevgilisini öpmek, dokunmak istemez mi yok yok yok.
Biraz önce yazdım, geçen hafta aynı şekilde bilmem kaç zamandır bir ilişkim var, adam beni öpmüyor, sarılmıyor elimi bile tutmuyor diye bir konu açılmıştı. Konu sonradan kapatıldı mı hatırlamıyorum ama orada epey bir yorum vardı benzer şekilde.Bulabilirsem ekleyeceğim, yararlı yorumlar vardı diye hatırlıyorum.

Ben bu durumu normal bulmuyorum. Tamam herşeyin bir zamanı ve sınırı var ama gözünde bile bir istek görmüyorsan burada yanlış bir şey var.Bu adamın çok düzgün olduğunu göstermez maalesef.

Hiç birşey hissetmiyorsanız biraz daha akışına bırakıp emin olduktan sonra noktalayın ilişkiyi ki karşı taraf da beklentiye girmesin bence...
Biraz daha izleyip konuşmak ve bir sonuca bağlamak haklısınız en doğrusu bu. Başlarda onu kaybetmek istemiyordum işte bu dedim. Şimdi ise kaybedersem kelimesi beni korkutmuyor. Her seyin hayırlısı diye dua ediyorum. Gercekten çok iyi biri. Huzurlu, eglenceli, kibar, düşünceli ama arzu, heyecan, istek olmayınca hep aynı her sey ki daha biz en başındayız. İnsan ileriyi düşününce endişe ediyor.

İnanç yönünden bi hassasiyeti olsa evine gelmezdi. Evine geldiği halde öpmüyosa..

Bence arkadaş bizİm familyaya daha yakıN. Sırf çocuk için evlenecektir belkide.. Değişik.

Dediği gibiyse zaten kesinlikle zor bulunur. Ama bu bir geçiştirme yöntemiyse (yani cinsel istekleri hiç yoksa) bu ilerde büyük problem çıkarır. Ben bunun ayrımına varamıyorum.
Çıkarabilir .2 gün once bi bayan konu açtı 9 yildir evliymis 2 cocuk yapmış hic cinsel istegi yok diye 2 aya 3 aya birlikte oluyorlarmis :oops:

Biraz önce yazdım, geçen hafta aynı şekilde bilmem kaç zamandır bir ilişkim var, adam beni öpmüyor, sarılmıyor elimi bile tutmuyor diye bir konu açılmıştı. Konu sonradan kapatıldı mı hatırlamıyorum ama orada epey bir yorum vardı benzer şekilde.Bulabilirsem ekleyeceğim, yararlı yorumlar vardı diye hatırlıyorum.

Ben bu durumu normal bulmuyorum. Tamam herşeyin bir zamanı ve sınırı var ama gözünde bile bir istek görmüyorsan burada yanlış bir şey var.Bu adamın çok düzgün olduğunu göstermez maalesef.
Ben bu gibi yerlerden çok baktım yazılanlara, muhtemelen dediğiniz konuyu da okudum. Bir ara çok takıldım çünkü. Sevgilimle bunu açık açık konuştuğumda beni kırmaktan zarar vermekten korktugunu, kendini tuttugunu vs söyledi. Ama sanki bu bir geçiştirme gibiydi. Bence insan ciddi oldupu bir ilişkide bunu açık ve net söyleyebilmeli. Cinsellik hakkında düşüncelerini, bazı insanlar bundan hoşlanmıyor biliyorum ve ne evlilikler bu sebepten zarar görüyor. Yahu sapık gibi gözükmek istemiyorum ama yemin ediyorum birini sevgiyle öpmeyi ona dokunmayı özledim. Bana arzuyla istekle bakılmasını özledim.

İnanç yönünden bi hassasiyeti olsa evine gelmezdi. Evine geldiği halde öpmüyosa..

Bence arkadaş bizİm familyaya daha yakıN. Sırf çocuk için evlenecektir belkide.. Değişik.
İnançlarına dikkat ediyor evet ama ne olursa olsun neticede erkek. Yemin ederim sizin gibi düşündüğüm zamanlar çok oluyor. Benim kız arkadaşlarımla birlikte vakit gecirmeyi seviyor. Ortamda erkek olmasa da sorun yok yani bütün gün kızlarla vakit gecirebilir.

Merhabalar. Bir sorunum var ve bazen insan tanımadığı kişilerin fikrini de almak ister, çünkü çevredeki söylenenler hep aynıdır. Benim 5 aydır bir ilişkim var. Arkadaşımın tanıştırması ile başladı bu ilişki. Arkadaşımın akrabası. İlk gördüğümde çok beğendim, çok heyecanlandım. İlk tanıştığımızda vakit nasıl geçti anlamadım (7 saat yan yana kalmışız.)Hayata bakış açımız, düşüncelerimiz vs hep aynıydı. Kendisi 35 yaşında ve ben 30 yaşındayım. Şimdiye kadar olan ilişkilerimde çok kırıldım ve üzüldüm. Hep yanlış insanlar, boşa verilen değer, emek. Çok hassas biriyim, üzüntüden hasta bile oldum her defasında. İlişkilerde hissiyat çok önemli benim için bir seyler hissetmek, içinin kıpır kıpır olması, heyecan. Başta hisseder gibiydim ama zamanla rutine bağladı. Yani zaman geçtikçe sanki evliyiz de artık rutine bağladı gibi oldu ki bu ilişki daha 5 aylık. Sevgilim biraz feminen, hareketleri konuşması. Bu başta garip geldi ama zamanla alıştım. Aslında onu seviyorum ama hiçbir heyecan, aşk yok. Mantıken doğru insan ama duygularım öyle demiyor. Şimdiye kadar hep duygularımla hareket ettim ve kaybettim. Bu sefer ne yapacağımı bilemiyorum. Beni hiç öpmedi, her seyi çok ağırdan alıyor. Bunu onunla konuştum, üzmek kırmak istemediğinden ve her seyin zamanında yasanmasını istediğinden böyle davrandığını söyledi. Böyle söyleyince mutlu oldum. Ama o kadar renksiz bir ilişki ki bu çünkü insan hissetmek istiyor bazen bazı seyleri. Kafam karmakarışık. Bir akıl verirseniz sevinirim. Ne yapmalıyım ben?
Tatlım eşimle 4 senedir tanışıyoruz 2 yıllık da evliyiz aşk,heyecan ilk günden bu yana katlanarak arttı ve pek çok olumsuzluğu karşılıklı bu hisler sayesinde atlattık ( tek taraflı olsaydı bu hisler devam edemezdik) bunları düşünerek hareket etmelisin :KK66:

Tatlım eşimle 4 senedir tanışıyoruz 2 yıllık da evliyiz aşk,heyecan ilk günden bu yana katlanarak arttı ve pek çok olumsuzluğu karşılıklı bu hisler sayesinde atlattık ( tek taraflı olsaydı bu hisler devam edemezdik) bunları düşünerek hareket etmelisin :KK66:
Beni daha başlamadan bitti. Çok iyi düşünüp karar vermek lazım.

Ben bu gibi yerlerden çok baktım yazılanlara, muhtemelen dediğiniz konuyu da okudum. Bir ara çok takıldım çünkü. Sevgilimle bunu açık açık konuştuğumda beni kırmaktan zarar vermekten korktugunu, kendini tuttugunu vs söyledi. Ama sanki bu bir geçiştirme gibiydi. Bence insan ciddi oldupu bir ilişkide bunu açık ve net söyleyebilmeli. Cinsellik hakkında düşüncelerini, bazı insanlar bundan hoşlanmıyor biliyorum ve ne evlilikler bu sebepten zarar görüyor. Yahu sapık gibi gözükmek istemiyorum ama yemin ediyorum birini sevgiyle öpmeyi ona dokunmayı özledim. Bana arzuyla istekle bakılmasını özledim.
Normal şartlarda burada seni kimse sapık gibi görmez ama o konuyu açan arkadaşta beni azgın olarak görmeyin demişti tekrar tekrar, galiba forumca herkesin gözünü korkutmuşuz.

Dediğim gibi durum normal değil, bir el ele tutuşmakla, bir öpüşmekle kimse kimseyi kırmaz. Ha bak eğer onun bu tarz bir talebi olsa sen geri çekilsen olabilir derim, toplum baskısı, korku vs vs bir sürü sebebi var bunun ama bir erkeğin kırmak, etmekten bahsetmesi ıııhhhh normal değil. Bir kusur var ve bunu senden saklıyor.Bu psikolojik olabilir, biyolojik olabilir kadınlara karşı ilgi duymuyor olabilir. Bunu sen anlayacaksın.

İnançlarına dikkat ediyor evet ama ne olursa olsun neticede erkek. Yemin ederim sizin gibi düşündüğüm zamanlar çok oluyor. Benim kız arkadaşlarımla birlikte vakit gecirmeyi seviyor. Ortamda erkek olmasa da sorun yok yani bütün gün kızlarla vakit gecirebilir.

Kızlarla vakit geçirmesi bi gösterge değilki, çok flörtöz adamlarda hep kızlarla vakit geçirir. Seninkinin öpmeye bile yeltenmemesi seni yada kadınları arzulamadığını çok açık gösterir.

Hepimiz bazı şeylerin zamanında yaşanmasını isteriz ama nefis de var bi yandan, kendimizi tutmamız gereken bi konu değil öpüşmek.

Öpüşmek su gibi, ekmek gibi bi ihtiyaç bence. Bunu bile yapmıyosa, sıkıntı büyük..

Bişey yapmana gerek yok adamin ahlaki oyledir belki evlenince değişir demiş ya kendimi tutuyorum sana zarar vermekten uzmekten korkuyorum diye evlenmeyi bekliyodur :KK4::KK74:
O zaman hayırlısı diyip bol bol dua edeceğiz. Umarım öyledir. Teşekkür ederim.

Kızlarla vakit geçirmesi bi gösterge değilki, çok flörtöz adamlarda hep kızlarla vakit geçirir. Seninkinin öpmeye bile yeltenmemesi seni yada kadınları arzulamadığını çok açık gösterir.

Hepimiz bazı şeylerin zamanında yaşanmasını isteriz ama nefis de var bi yandan, kendimizi tutmamız gereken bi konu değil öpüşmek.

Öpüşmek su gibi, ekmek gibi bi ihtiyaç bence. Bunu bile yapmıyosa, sıkıntı büyük..
Off offf umarım bir şekilde çözülür bu durum. İyi ya da kötü böyle araftayım resmen.

Normal şartlarda burada seni kimse sapık gibi görmez ama o konuyu açan arkadaşta beni azgın olarak görmeyin demişti tekrar tekrar, galiba forumca herkesin gözünü korkutmuşuz.

Dediğim gibi durum normal değil, bir el ele tutuşmakla, bir öpüşmekle kimse kimseyi kırmaz. Ha bak eğer onun bu tarz bir talebi olsa sen geri çekilsen olabilir derim, toplum baskısı, korku vs vs bir sürü sebebi var bunun ama bir erkeğin kırmak, etmekten bahsetmesi ıııhhhh normal değil. Bir kusur var ve bunu senden saklıyor.Bu psikolojik olabilir, biyolojik olabilir kadınlara karşı ilgi duymuyor olabilir. Bunu sen anlayacaksın.
Anladımm tesekkür ederim umarım çözülür bir şekilde iyi ya da kötü.

Heyecan yok, ask yok. Ne var peki?

Ayni standartta biriyle tanismistim. Bizi de bir yakini tanistirdi. Ne ilgi vardi, ne heyecan. Oyle monotondu ki... Devamli dusunuyordum niye boyle diye. O yasta birinin boyle olmasi mumkun degildi cunku. Sonra biraz arastirma yaptiktan sonra gordum ki bu sakin adam megerse birkac bir flort sitesi uyeymis. Sok oldum. Yani ilgisini farkli alanlarda kullaniyormus.

Dikkatli olun. Mantik her sey degil.

X