Heyecan yok, aşk yok

131313

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
29
8
Merhabalar. Bir sorunum var ve bazen insan tanımadığı kişilerin fikrini de almak ister, çünkü çevredeki söylenenler hep aynıdır. Benim 5 aydır bir ilişkim var. Arkadaşımın tanıştırması ile başladı bu ilişki. Arkadaşımın akrabası. İlk gördüğümde çok beğendim, çok heyecanlandım. İlk tanıştığımızda vakit nasıl geçti anlamadım (7 saat yan yana kalmışız.)Hayata bakış açımız, düşüncelerimiz vs hep aynıydı. Kendisi 35 yaşında ve ben 30 yaşındayım. Şimdiye kadar olan ilişkilerimde çok kırıldım ve üzüldüm. Hep yanlış insanlar, boşa verilen değer, emek. Çok hassas biriyim, üzüntüden hasta bile oldum her defasında. İlişkilerde hissiyat çok önemli benim için bir seyler hissetmek, içinin kıpır kıpır olması, heyecan. Başta hisseder gibiydim ama zamanla rutine bağladı. Yani zaman geçtikçe sanki evliyiz de artık rutine bağladı gibi oldu ki bu ilişki daha 5 aylık. Sevgilim biraz feminen, hareketleri konuşması. Bu başta garip geldi ama zamanla alıştım. Aslında onu seviyorum ama hiçbir heyecan, aşk yok. Mantıken doğru insan ama duygularım öyle demiyor. Şimdiye kadar hep duygularımla hareket ettim ve kaybettim. Bu sefer ne yapacağımı bilemiyorum. Beni hiç öpmedi, her seyi çok ağırdan alıyor. Bunu onunla konuştum, üzmek kırmak istemediğinden ve her seyin zamanında yasanmasını istediğinden böyle davrandığını söyledi. Böyle söyleyince mutlu oldum. Ama o kadar renksiz bir ilişki ki bu çünkü insan hissetmek istiyor bazen bazı seyleri. Kafam karmakarışık. Bir akıl verirseniz sevinirim. Ne yapmalıyım ben?

Hiç birşey hissetmiyorsanız biraz daha akışına bırakıp emin olduktan sonra noktalayın ilişkiyi ki karşı taraf da beklentiye girmesin bence...

Belki gerçekten her şeyi zamanında yaşamak isteyip mantığıyla hareket ediyordur. 5 aylık bir ilişki için heyecan yok denmesi kötü bir şey. Biz kadınlar fazla beklenti içinde oluyoruz ama daha çok yeniyken bu cümleyi kullanıyorsanız bir sorun vardır demekki.
Peki feminen demişsiniz bundan kastınız nedir mesela?
Size nasıl davranıyor erkeksi mi, sahipleniyor mu, dokunuşu sarılışı nasıl?

Sevdiğinin her türlü kahrını çekiyorsun
ama sevmediğin biriyle nasıl olur ki zorlama gibi

Benimde ayniydi sabrettim. Evlenince duzelicek dedim. Ama sonuc negatif heyecani yoksa kesin sorunlari var buna emin ol. Bizimde flortte boyleydi. Umursamaz rahatti evlendik daha da kotu oldu ne saygi ne sevgi simdi surekli tartisiyotuz. Bence yol yakinken cekil. Yasanmis birinden bu sozler sana

Önceki ilişkilerinizden dolayı duygusal olarak çökme dönemlerinize girmişsiniz. Yaşanmışlıklar, tecrübeler, umutsuzluklar insanı bu yöne çekiyor ister istemez. Fakat yazınızda ''aslında, ama'' diye devam eden cümleleriniz bana hiç inandırıcı gelmiyor. Kişiliğin çok farklı yani hissiyat olarak çok hassasınız bu tarz kişiler aşk ister, heyecan ister. Sevmek ve ilgi mantık yetmiyor. Duygusal his olacak. Affınıza sığınarak sadece sevdiğinizi sanıyorsunuz, kendinizi kandırmaktan vazgeçin derim.

Biraz feminen dediğiniz kişiye bir heyecan duymanız da beklenemez bence...

Evlilikte daha da rutin oluyor herşey, çok daha çekilmez olur o zaman sizin için...

Yani daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadığım için garip geliyor işte. Ne olursa olsun erkek kendisini tutamaz diye düşünüyorum, tutsa da bir yere kadar. Ben de bazı şeylerin zamanında yaşanmasından yanayım. İkimiz de tek yaşıyoruz, birbirimize gidip geliyoruz ama çok sık değil. Yanyana geldiğimizde de sadece sarılıp el ele tutuşup yan yana oturmak. Feminen derken, erkeksi, maço tavırları yok. Kibar biri, titiz. Hareketler falan da öyle. Bunları yazmaktan utanıyorum ama gercekten kafam karışık. Bana bakarken şehvetle bakmıyor, arzuyla bakmıyor. Yanımda öyle değil zaten. Bu yaradılış, ateş ve barut yanyana durmaz,insan yakınlaşmak ister. Biz de ise aynı yataga koysan sanki hiçbir şey olmaz.Ben de kendimi bastırır oldum, istemiyorum ve çekici gelmiyor. Evliliği düşünüyoruz bu maksatla tanıştırıldık, aileler biliyor. Çocuk istediğinden falan bahsediyor da sanki hiç yapamayacakmış gibi. Beni yanlış anlamayın, sapık değilim, ama bunlar bana çok garip geliyor.

Bazı insan heyecan olmadan yapamaz, bazısı huzurla, mutlulukla yetinebilir. Öncelikle hangi grupta olduğunuza ya da olacağınıza karar verin.
Ve sevgiliniz feminen mi yoksa kibar bir adam mı? 35 yaşında bir adamın hiç bir temasta bulunmaması ve feminen hareketleri benim aklımı kurcalar açıkçası.. Evlilik sonrasında cinsel hayatımız çok kötü diye başlık açmak da var işin ucunda. Bazı şeylerden emin olmadan adım atmamanızı tavsiye ederim.

Geçen hafta biri daha bilmem kaç aydır birlikteyiz beni öpmemesi normal mi diye bir konu açmıştı... Dejavu yaşıyorum şu an...

Sevdiğinize emin misiniz peki? Sırf evlenmek için sevdiğinizi sanıyor olabilir misiniz? Siz yapı olarak aşk, heyecan vs tarzı isteyen duygusal bir kadınsınız. Sevgilinz ise mantığa dayalı bir adam belli ki. O yaşta bir adam evde yalnızken hiç bir yalaşımda bulunmuyorsa bırakın cinselliği öpüşme yaklaşımında bile bulunmuyorsa bu biraz sıkıntılı bir durum bence.
Evlendikten sonra da böyle gider bu cinsellik konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz, istediğiniz o bakışları o heyecanı buşamayınca sizin için çekilmez bir evlilik hali alabilir. Bu sıkıntışarınızı bence konuşup biraz zaman verin ve kendinizi iyice ölçüp tartın.
Çekici gelmeyen bir adam için fazla zaman harcamadan bazı şeyleri açıklığa kavuşturun.

Sevdiğinin her türlü kahrını çekiyorsun
ama sevmediğin biriyle nasıl olur ki zorlama gibi
Onun varlığı bana huzur veriyor, düşünüyorum da sadece yalnız olmamak için mi böyle düşünüyorum acaba. Daha 5 aylık bu ilişki yaa insan ne bileyim sürekli yan yana olmak ister ki imkanımız çok. Ama bu konuda da isteğim yok çünkü yanyanayken değişik hiçbir şey yok.

Huzur ve mutlulukla yetinirim. Ama sevgi, heyecan isterim.35 yaşındaki adamın bu şekilde davranması bana çok garip geliyor. İşin içinden çıkamıyorum.

Sorsaydiniz böyle mi gidecek hep diye hiç aksiyon yasamamissiniz

Valla ne deseniz doğru. Beni tanımlamanız yani. Cinsellik evlilikte çok önemli bir unsur biliyorum ama bizimkisi sanki hiç başlamadan bitmiş gibi. İnsan arzulandığını hissetmek istiyor ama yok.

Sorsaydiniz böyle mi gidecek hep diye hiç aksiyon yasamamissiniz
Yaa sordum konuya zor girdim zaten. Bir keresinde başka konulara geçelim dedi sinirlendi. Diğer seferinde de elbetteki bir seyler hissediyorum, ben de kendimi tutuyorum demekki bir bildiğimiz var. Her seyin zamanında yasanmasını istiyorum. Seni üzmekten, kırmaktan korkuyorum belki dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…