Merhaba Arkadaşlar, ameliyatıma çok az bir zaman kaldı. Cumaaa günü ameliyat oluyorum. Senelerdir düşünüp cesaret edemediğim bu olaya annemin desteğiyle çıktım. Kızlar desteklerinizi eksik etmezseniz çok sevinirim. Şuan çok korkuyorum çekeceğim ağrılardan narkoz almaktan herşeyden... Doktorum max 3.5 saati bulabileceğini söyledi ameliyatımın. Kiminin 45 dk. kiminin 1.5 saat sürdüğünü okuyorum. Süre bana çok uzun geldi fakat bu süre içerisinde bnm ameliyathane gitmem, hazırlıkların yapılması, uyanıp odama götürülmem falan 3.5 saati bulabilirmiş. Ben doktor doktor gezmedim daha önce de doktorum da ameliyat olan bir arkadaşım falan da olmadı. Prof. olması ve ilk muayene güven vermesi nedeniyle kararımı hemen verdim ayrıca bir kaç doktora da muayene olacak cesareti bulamadım.. Bu arada ölçüler belli oldu 2 farklı model sipariş vereceğini bunlardan bir tanesinin 225 cc diğerinin de 275 cc olacağını söyledi. 225 cc bana biraz küçük gibi geldi ama ölçülerim doğrultusunda en uygununun bu olduğunu bundan büyük bir protezi de oraya yerleştiremeyeceğim dedi. Bazı yorumları okuyorum da kimi 300 cc ye bile ufak diyor. Kafam çok karıştı. Yani bu durum hastanın isteğine mi bağlı ben 300 cc diye ısrar etsem 300 cc'lik bir protezi takılabilir mi? Bana takılamaz gibi geliyor. Fikirlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Yani o kadar acı ve ağrıya değsin istiyorum şunu da belirteyim göğüslerim hiç yok denecek kadar ufak.. Sanırım 225 cc fark edecektir. Ayrıca işe geldiğimde bu kız ne yapmış böyle demesinler de istiyorum..