Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

merhaba
4 yıllık evliyim ve hamileyim.eşim nerdeyse mükemmel biri.herkesin isteyeceği ideal bir eş.beni hiç üzmez,her istediğimi yapar.ama bana yetmiyor.onu her konuda yetersiz buluyor.zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum.son zamanlarda cinsel olarak da onu istemiyorum.hiç çekici bulmuyorum.çok sıkıldım ondan.

ben tam bunları hissederken 6 sene önce ayrıldığım sevgilim beni buldu.ben ona çok aşık olmuştum.ilişkimizin hiç mantıklı bir tarafı yoktu.karşılıklı kararla ayrılmıştık.ama asla kimseye olmadığım kadar ona aşık olmuştum delice bir tutkuydu.cinsel yönden eşimle onu kıyaslıyorum ister istemez ve hep onu arzuluyorum. o evlenmemiş.

ve benim aklım çok karışık.sürekli ondan mesaj bekliyorum.aklım fikrim onda.

ama eşime haksızlık etmek istemiyorum.o kadar sabırlı ve anlayışlı ki anlatamam.dün akşam şakayla karışık heyecanımın bittiğini ve onu sevmediğimi hatta sıkıldığımı söyledim.o ise sarılıp öptü ve sabah erkenden kalkmış kahvaltıyı hazırlamıştı.beni sevdiğini söyledi.eşimi seviyorum ama diğeri çok farklı bir duygu.

ne yapacağımı bilmiyorum.eşimle çok istediğimiz bebeğimiz de yolda. o olmasa daha rahat davranırdım.

herhangi bir boşanmayı ne o ne de aileler kabul eder.çünkü hiç sorun yok.eğer öyle bir şey yaparsam ailemi de karşıma almış olacağım :KK43:((

Kendisinden bebek bekledigin esin hakkinda bunlari düsündügüne inanamiyorum ...

Kusra bakma ama bu yaptigin HAKSIZLIK ...

Ben sevdigim erkekten bebek sahibi olmak icin yillarca öyle cabaladim ki ...

Sen elinin tersiyle ayagina gelen mutlulugunu tepmekten bahsediyorsun ....

Esin mükemmel biri .. Ondan bebegin olcak ...

Ac degil , acikta degilsin ...

Sükretmek yerine ... Nankörlük etme düsüncesindesin ..

Özür dilerim ..

Son düzenleme:
waaayyy babaayn anaaayynn kemüüüneeeee!! akannehir
ne heycanmışşş...nelere kadirmiş....sen şaşırtmaa :Saruboceq:

ayy inanmıyorum yaaaa valla artık burda okuduklarıma inanamıyorum :1no2:
Yazık.. çok yazık ediyosun eşinede o karnındaki bebeğede..
Senin şuan bebeğini düşünüyo olman lazım.. ama aklın fikrin nerelerde :eek:lmaz:
Heyecan bitti demek.. heyecan zaten geçici bişeydir peki sen hiç mi kocanı sevmedin de evlendin onunla??
Sevmiş olsan şuan başka heyecanlar peşinde koşmazdın.. üstelik bu hamile halinle..
Çok üzüldüm valla ama sana değil bebeğine ve kocana :1no2:
Bu yaptığınız çok yanlış.. allah akıl fikir versin inşallah!!!

ayhu hayatının rutinliği seni sıkıyor olmalı.Belkide gençlik dönemindeki o hareketli günleri özlüyorsun.Bebeğin doğunca başını kaşıyacak vaktin bile kalmayacak inan.O zaman hayatın farklı bir boyut kazanacak.O zaman anlayacaksın artık sadece kendi hayatından sorumlu olmadığını...

Eşin hamilesin diye üstüne düşüyor olabilir.Merak etme O da yıllar geçtikte normale döner her erkek gibi.Bir gün gelir sen ilgi beklersin ondan...

Ayrıca eski erkek arkadaşın ile ilgili hayal kurmaların yarım kalan birşeylerle alakalı olmalı.Yaşanmamışlıklarla...Yalnız şunu aklından çıkarma seni sevseydi senden asla vazgeçmezdi ve bebeğinin babası O olurdu.Hem adam deli mi ne yapsın şimdi seni o zaman almamışta şimdi mi alcak.Onun ki öylesine işte yada ego tatmini olabilir.Sen kocanın kıymetini bil anlatıpta adamın tepkisini ölçmeye falan çalışma.Ters tepebilir.

rahatın battığı bir arkadaş daha.işte iyi kocalar kimin eline düşüceğini bilmiyor.

Rahatlık mı battı sana guzelım?
ne kadınlar var yanı pess!

yani cinsel yönden eşinle kıyaslıyorsun ölemi yazık sana çok yazık ve hamile olmasam daha rahat davranırdım diyorsun yani rahat rahat aldatırdın degil mi Allah akıl fikir versin yardımcın olsun.....

eski sevgilinle mantık dışı bi ilişki yaşadığnı düşünerek ayrıldın ve gayet mantıklı(!) bi seçimle zorla seviştiğin bi adamla evlendin!!!laelaelaelaelae
bi zamanların mantıksız ilişkisi şimdi mantıklı mı oldu da gül gibi kocanı onun için terketmeyi aklından geçiriyosun???
daha ne istediğini bilmiyosun sen..:nazar: yazık adama :nazar:
yanlış mı düşünüyorum kızlarrrr???
madem fikir istyosun, bence aklını başına topla da bebeğini aklı başında bi kadın olarak dünyaya getir..
çok mu ağır konuştum bilmiyorum ama içimden geçenler, dilime gelen sözler bunlar..samimi yorumlar bunlar canım..Allah yardımcın olsun..

böyle bir insan olduğu için insanlık adına üzülüyorum...çok anlamsız çürümeye yüz tutmuş duygular, böyle düşünmek,böyle hissetmek inan dünyanın en iğrenç bir kaç şeyinden biri...

ya ne hormonundan bahsediyorsunuz kızlar siz.
sevgilisiyle evlense heyecanı yine biter,bu sefer başka erkeğe göz diker.
kocasına acıdım ya,yazık adama,
adamcağız saf demek ki?
sevgilisiyle birşey yaşamasa bile kafasında düşünmesi,mesajlaşması zaten yine aldatmaktır.
bence tamamen karakter meselesi.
psikolojik sapkınlık.

işte sorun da o ya zaten.sanırım kızsın bağırsın istiyorum bazan.ama tam tersi çok kırılsa bile içine atıyor.tartışsak gelip özür diliyor.her istediğimi alıyor ya da almaya çalışıyor.kıskansa bile ben üzülmeyeyim diye belli etmiyor.

ama burada atladığınız bir durum var.ben de onun hayallerindeki eşim.evimle ve onunla ilgilenirim.çalışıyorum.ama yarım gün dolayısıyla evime ve ona vakit ayırıyorum.maaş kartım onda.maddi açıdan onu bunaltmıyorum.kendime bakarım.güzel giyinirim ve onun giyimiyle de ilgilenirim.ailesi ile kültür farkım olsa bile onları kabullendim ve onlarla aramı iyi tutarım....dışarıdan bakıldığında çoğu erkeğin isteyeceği bir eşim yani.ve bence o da bunun farkında.ve beni elinde tutması gerektiğini biliyor.

senin sorununu buldum ben.kendini çok beğeniyorsun.kocanı yanına yakıştıramıyorsun.
çoğu erkeğin isteyeceği kadınım demişsin ya,
genelde erkekler kadınların ne olduğunu ilk bakışta anlar.isteyebilirler ama nerede isterler orası senin hal ve hareketlerine bağlı bir durum tabii..
zaten erkeklere kadın olsun yeter ki,işleri bitene kadar sen güzelsin derler,ya da kendilerini tatmin etmek adına.ama bu sözleri her kadına söyleyemezler.
mesela gelsin bana bir erkek kompliman yapsın,onun anasından emdiği sütü burnundan getiririm.
bütün kadınlar güzeldir ama sadece bazı kadınlar özeldir.bir kadında bulunması gereken en büyük fazilet iffetidir,namusudur.

bence sen bulmuşsunda bunuyosun ...huzurumu nasıl bozsam diye düşünüyosun sanki...bebeğinin babası o yaaaaaa inanamıyorum...şunu unutma eski sevgilin için söylüyorum bir erkek başka bir erkekle beraber yada evli olan bir kadın onunla bişeyler yaşamaya kalkarsa mis gibi yaşar ama o kadına asla saygı duymaz ve beraberliği bi yerde bitirir hayatını birleştirmez boşuna heba etme o yawruna acı! ya benim kafam basmıyo yada siz çok iyi biliyosunuz bu nedir ya! kocan bide üstüne titriyo yazık yazık!eee hayat işte kimi kocaya denk gelmez kimi kadına!

bence sen bulmuşsunda bunuyosun ...huzurumu nasıl bozsam diye düşünüyosun sanki...bebeğinin babası o yaaaaaa inanamıyorum...şunu unutma eski sevgilin için söylüyorum bir erkek başka bir erkekle beraber yada evli olan bir kadın onunla bişeyler yaşamaya kalkarsa mis gibi yaşar ama o kadına asla saygı duymaz ve beraberliği bi yerde bitirir hayatını birleştirmez boşuna heba etme o yawruna acı! ya benim kafam basmıyo yada siz çok iyi biliyosunuz bu nedir ya! kocan bide üstüne titriyo yazık yazık!eee hayat işte kimi kocaya denk gelmez kimi kadına!

heleki hamile bir kadın :mymeka:

aklıma gelmedi değil.biraz üzse beni,kırsa...ve sonra aramız düzelse...ne biliyim belki daha iyi bir ilişki olurdu.şımarıklık benimki...ama anlamaya çalışın ne olur...

ayyyyyyyyyy bayılazaaaaaammm...
sen heyecan arıyosun..
biz eşimle nişanlıyken -ki çooookk deli gibi severek evlendik- heyecan biticek bir gün biliyorsun dimi demiştim ona.. o da biliyorum tabiki, zaten devam etse yürek dayanmaz demişti...
sanırım anlatabildim??? bu seninki aşk değil kardeşim.. sadece heyecan aramak.. git bi aksiyon filmi seyret yada bungee jumping falan yap ne biliyim.. aynı şey..
bir HİİÇÇÇ uğruna evliliğini tüket yada sen bilirsin.. ama öteki herif senin canını sıkınca gelip bize ağlamaaaaa!!!! :eek:lmaz:

evet hanımlar, birkez anladım ki bazı kadınlar dövülmeli. şiddete karşıyım ama bazısı kendi istiyor. burda bu kaçıncı ya?
söyle kocana sırtında bi sandalye parçalasın, hemen aşık olursun.
ecnebiler senin gibilere "drama queen" diyorlar, biz de "sırtı kaşınmış" diyoruz.
böyle hamilelik mi olur be. hamile kadın bebeğinden başka bişi düşünemez benim bildiğim. değil ki başka bi erkeği arzulayacak vay anam vayyy.
çok fazla desperate housewives izliyo olmalısın.
foruma girmicem dediydim bi giriyim dedim pişman oldum valla ya.

evet hanımlar, birkez anladım ki bazı kadınlar dövülmeli. şiddete karşıyım ama bazısı kendi istiyor. burda bu kaçıncı ya?
söyle kocana sırtında bi sandalye parçalasın, hemen aşık olursun.
ecnebiler senin gibilere "drama queen" diyorlar, biz de "sırtı kaşınmış" diyoruz.
böyle hamilelik mi olur be. hamile kadın bebeğinden başka bişi düşünemez benim bildiğim. değil ki başka bi erkeği arzulayacak vay anam vayyy.
çok fazla desperate housewives izliyo olmalısın.
foruma girmicem dediydim bi giriyim dedim pişman oldum valla ya.

helal olsun dezembercim benim icimden gecenleri yazmissinvereliniortak
bende son zamanlarda o kadar cok buna benzer konularla karsilastimki bize ne oluyor diyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

rahatın battığı bir arkadaş daha.işte iyi kocalar kimin eline düşüceğini bilmiyor.

alkisalkisalkis

Bu hamilelik hormonu falan değil..şımarıklık..:mymeka:
1 yıldan beri bunu düşünüyormuşsun..1 yıldır hamile değilsin di mi?
Senin beğenmediğini havada kaparlar canım..
Sen boşa kocayı.
Eşinin yeni eşi de..Ex eşin, ne iyi yapmış, seni boşamış desin..

Sende kendini ideal eş görüyorsun..
Burda hangimiz ideal eş,ideal evhanımı,ideal anne, görmeyiz kendimizi..
December.. drama queen..e de katılasım geldi..

X