Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Seni sevdim !
İçimi parçalarcasına sevdim
Yapma dedim yaptın !!
Dönmem dedim
Dönmeyeceğim !
Sensiz seni sevmek zor
İçimden bir dikenli tel çekiliyor sanki
Acıyor...
Acınıda severek
İçime hapsettim seni
Bundan sonrası sensiz
Acıtsada kanatsada sensiz ...
Ruhuuuuuuuuuuuuum,bitaneeeeeeeeeem , ömrüüüümmmmmmmmmmmm Senii çokkk ama çoooooook seviyorum ve bu sevgim her gün daha çok artıyooo iyiki varsın sevgilim iyiki benimlesinn
Yaa aşkım bak çok pis seviyorum seni Sen benim canımsın, birtanemsin,yüzümdeki tebessüme sebepsin. Her zaman böyle mutlu ve birlikte olalım. Ki ben öyle olacağımıza inanıyorum.
seni niye bu kadar çok seviyorum bilmiyorum ama seviyorum ya deliii gibi yüreğime beynime içime kazıdım seni deli aşkım benim ya iyi ki varsın iyiki seni tanımışım sevmişim bir kez daha söylüyorum millettt ben aşkımı çokkk seviyorum
Kıymetlim benim, gözümün nuru... İyi ki varsın, iyi günümde de kötü günümde de hep yanımda oldun, ne kadar teşekkür etsem azdır sana... Seni çok seviyorum, aşığım sana biricik sevgilim.
Dün sana bir kere daha aşık oldum desem? Bugün bir kez daha oldum ve yarın ve ondan sonraki gün bir kez daha aşık olacağım desem? Her geçen gün, saat, dakika hatta saniye sana daha da aşık oluyorum desem? Biricik sevgilim benim, seni çok seviyorum, gerçekten çok.
Haykırmıyorum ona aşkımı falan! Zaten haykıra haykıra böyle oldum. Yiğidim, aslanım, erkeğim, sen beni boşver ailenle ilgilen dersen böyle vedalaşmaya bile vakit ayırmaz!
offfffff offffffffff çok üzdü beni çok ona çok kızgınım hatta nefret etmem gerek belki ediyorumda ama seviyorum deliler gibi şimdi yanımda olsa sımsıkı sarılırdım içime sarardım onu mustafammmmm çok özledim seni lütfen geç olmadan dön bana ayyüzlün seni çok özledi seviyorum seni seviyorummmmmmmmmmmmmm