Hey...Haydi Akn haykr....

hayatımda ilk kez yakaldığım bu şeyi çok görmeyin bana ne olur çok görme bana ne oluuur seviyorum seni hemde hiç kimseyi sevmediğim kadar:asigim:

bebeğim seni cok sevıyorum. allahım bızı ayırmasın aşkım. YÜREĞİMİN VE ÖMRÜMÜN YETTİĞİ KADAR SENİ SEVECEĞİM

canım kocacım ve minik bebişlerim hepinizi çok ama çoooookkkkk kocaman seviyorum.iyiki varsınız iyiki benimlesiniz.( topik için tşklr)

Yavuz bitanem seni çooook ama çok seviyorum! 5 güzel yılı geride bıraktık.Daha nice yıllar senin tripcanın olmak,daha nice yıllar benim inatçım olman dileğiyle sevgilim.:asigim:

Aşkım benim sevdiğim gözümün nuru seni okadar çok seviyorum ki anlatamam sen benim ilk ve son aşkımsın canım bebeğim benim beni bazen sinir etsende yine de çok seviyommmmmmmmmmmmmmmmmmm leenn seni koca bebekimmmmmmmmmmmm
5 seneyi bitirdik çok şükürrrŞeniz Daha güzel BOLL AŞKLI BOL SEVGİLİ BOL BOL BULUŞMALI (bu aralar hasret kaldık)GÜNLERE.. BİTANEMMMM Bİ Bİ Bİ Bİ BİTANEM BENİMMMMM:asigim::asigim: papatyan seni çok özlediiii..

canımın içi herşeyim yakışıklı paşam benim.SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM. 5. yılımızdayız bitanem iyiki benimsin iyi ki seninim.3 ay kaldı evleniyoruz inşallah bebeğim kokunla uyuyacağım günleri bekliyorum sabırla.fıstığın öpüyo seni kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

SeNi HeRŞeYDeN ve HeRKeSTeN ÇoooK SeViYoRuM BiRiCiĞiM...BeNiM iÇiN ÖnEmLi oLaN SeN ve OğLuMuZ .....

En SeVDiĞiM
HeRŞEyiM
BiTaNeCiK EşıM ve OğLuM​

Son düzenleme:
aşkımmmm... aliiiimmmmmmmmmmm.....seni çok ama çok özledim..... seni koccaman seviyorum ben.... AŞIĞINIM ULEN......... SEVİYORUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMM....

canım kocacım...:asigim:
bitanem...:1hug:
nedense pek bir aşığım bu ara sana...
yanımda olmadığın için olabilir mi bilmiyorum...
kuvvetle muhtemelen öyle...
ama olsun sen bunu kafana takma...
aslında her zaman seni çok çok seviyorum...
yokken depreşiyor o kadar...
komik adam... güzel adam... cici adam...
sana benden başkası haram...hatırlatayım...:mymeka:
çabuk gel, çok özledim seni...Şeniz
karın...

AŞIĞIM HEMDE ÇOOOKK :lepi: hemde yıllardan beri... o benim herşeyim zaten herşey olmayan sevgili hiçbirşey olmaz derler di mi yerimseniben iyi ki varsın aşkım iyi ki benimsin gerçi bir kadın sitesine girip de bunları okumazsın biliyorum ama :jeyyar: en azından içimdekileri söylemek istedim

Canım kocacım seni çookkkkkkkkkkkkk aman belliki sevgim buraya sığmayacak uzatmayım seni çok seviyorum senden bir tanede bebeğim olsun tamamdır.sen can sın sen aşk sın sen herşeysin.....

Bitanemm,Serkan'ımmm..
Seni herşeyden çok seviyorum yaşama sevincimm benimmm..
Sensiz nasıl olurduummm düşünmek bile istemiyorumm
Zaten onları düşünmek yerine suanımızı doya doyaa yaşamak gibisi varmııı dmii
Sevgilimm kocamm meleğimin babasııı..:asigim:

bırıcık askımmmm canım kocacımmmmm herseyım SENI COKKKKKKKKKKKKK SEVIYORUMMMMMMMMMMMM

aşkım, bitanem, herşeyim seni sensiz yaşamak zorunda olmak ne kötü, çokkk özledim seni, ama uzak yakın her nerde olursan ol senin için kalbi atan biri var burda, gülüşünü, kızdığın zamanki umursamaz tavrını, agresif hallerini bile şu anda görebilmeyi ne kadar çok isterdim, ama dediğin gibi bizim de kaderimiz buymuş ve yine dediğin gibi ne olursa olsun vazgeçmek yok, bu yoldan dönüş yokmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…