Evet, benim derdim de bu sizden fikir almak istedim.
Nişanlımın evliliğe dair yani düğün, kına, ev döşeme vs hiçbir şeye hevesi yok. Maalesef. Kendisinin 2. evliliği olacak bu arada. Bu yüzden mi bilmiyorum.. Neyse söz nişan evde aile arasında oldu zaten ben öyle istedim. Sıra diğer şeylere gelince mesela şunu ne zaman yapalım, şu nasıl olsun vs gibi sorularıma tek cevabı ‘zamanı gelince olur’, ‘sürekli plan mı yapıcaz’ oluyor.
Benim heveslerim var ilk defa evlenicem dedim kaç kere ama ben böyleyim, yapım bu sevmiyorum bu evlilik süreci olaylarını saçma geliyor diyor.
Onun dışında aşırı kıskanç sosyal medyada kim ekli karışır, her şeyi sadece onunla yapayım ister.. tek başıma tatile gitmeme, spora gitmeme vs laf eder.. istemez..
Bana karşı değil belki ama etrafa karşı çok mesafeli bir insan. Görüşmek istemez, samimi olmak istemez.. sadece ikimiz olcaz onun için. İnsan sevmiyor resmen. Ama ben ailemle de vakit geçirsin, hevesli olsun yada en azından benim hevesli olduğumu algılayıp ona göre davransın istiyorum. Ne desem değiştiremedim. Değiştiremem de sanırım.
Yani kısaca ben cıvıl cıvıl o donuk.. böyle bir çiftiz. Sevdiğim için göz yumdum elimden geldiğince kıskançlıklarına, hevessizliğine vs ama artık bana da zor gelmeye başladı bu hali. Genel olarak böyle.. Mesela birşey görürüm onunla paylaşırım etiketlerim cevap vermez.. saçma geliyormuş, ne yazsınmış :) belki önemsiz bir detay ama insan düşünüyor işte. Beraber fotomuz da yok denecek kadar az var profilinde onu da benim zorumla koydu binbir kavgayla:) Hatasını da kolay kolay kabul etmez. Çok dil dökmem gerekir yani..
İyi yönleri olarakta her derdime koşar, beni hep görmek ister, ilgilenir, eli açıktır, yanyanayken de ilgilidir öper sever.. ama diğer kısımlar düşündürüyor işte..
Ben de çok mükemmel değilim dırdırım vardır, kestirip atmalarım vardır.. ama genelde bu konular yüzünden yapıyorum dırdırı..
Durum bu şekilde.. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istedim.. Böyle ömür geçer mi? Yoksa ben mi abartıyorum?