Hevessiz Nişanlı

Tamamen çok farklisiniz böyle kabul etmeniz lazım ya da ayrilin ikisinden biri zorla bisey yaptiramazsiniz kimseye

Sadece kıskançlığı sizi düşündürsün. Kıskanç adam insana hayatı zehir eder. Diğer sorunlar hallolabilir şeyler.

Iyi yönlerini yazmışsınız ama evlenmek icin bunlar yeterli sebep değil ..zaten olması gereken seyler..zaten sevdigimizi gormek isteriz..sevdigimiz insanin yardimina kosariz ... sanki siz evlenince bu adam sizi eve kapatacak, kimseye gitmeyeceksin,arkadaşın olmayacak, sadece ben olacagim diyecek...hatta ailenle görüşmene bile karışacak.. birde bunlar kisitlamadir, kıskançlık değil.. kıskançlık adı altında kısıtlamalar yumusatiliyor...
Eski karısından neden ayrılmış?
..daha once hic erkek arkadasiniz olmadi mi?Siz bu adamla mutlu olamazsiniz

Ayrılın ya da devam edin demek bana düşmez.
Ama evlilik gerçekten çok zor bir müessese içine girmeden enine boyuna her detayı konuşup öyle başlamak gerek.
Hayattan beklentilerinizi, isteklerinizi, yapacaklarınızı, yapmayacaklarınızı hepsini iyice konuşun, iyice ölçün tartın ve öyle evlenin.
Sevgiliyken-Nişanlıyken bazı şeyleri görmezden geliyoruz bu kolay oluyor ama evliyken bu görmezden geldikleriniz koca bir kaya gibi düşüveriyor üstümüze.
O yüzden tüm evlenecek insanlara bunu tavsiye ediyorum.

Çok iyi düşünün, ince eleyip sık dokuyun ve öyle bir yola girin.

Dinlemeyip evlenmiş ise belki konu sahibi boşanmıştır bile

Bana bu evlilik olmaz gibi geliyor. Tamam şimdi bazı hareketlerine göz yumuyorsunuz ama evlenince en ufak şey büyük problem oluyor. Hayata aynı yerden bakmadığınız kesin. En basiti evlenirken bile hevesi yok. İleride ''sen istiyorsun diye evlendik, sen beni itekledin'' tarzı konuşabilir.
Bana öyle geldi tabii tam tersi de olabilir bilemem

Evlendikten sonra daha da cıkmaza gireceğiniz apaçık ortada..balık baştan kokmuş...olmaz evlenmeyin bence, mutsuzsunuz şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…