bende canım yaa nasıl üzülüyorum bi bilsen var ya allah bunu kabul ediyorsa bende ediyorum ne yapayımBende yeni iğneye gectım ama umudum yok cnm benden snra evlenenlern bebeklerı dgdu bile ben hala uğrasıyorum.isyan etmiyorum ama cok üzülüyorum
Senin ne kadar oldu cnm ne tedaviler gördünbende canım yaa nasıl üzülüyorum bi bilsen var ya allah bunu kabul ediyorsa bende ediyorum ne yapayım
3 yıldır çok tedavi gördüm 12 gündür adet gecikti test negatif olmuyor zaten düzensiz leşti iğnelerden sonra yeni bi dr buldum yarın ona gideceğim bakalım o ne derSenin ne kadar oldu cnm ne tedaviler gördün
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttt :):) cok mutluyumm ... adetım 2 gun gecıkmıstı dun..evde de bı tane test vardı test evde durdukça bana batıyodu sankı umutsuzca oylesıne bı test yapıyım dedım cıft cızgı cıktısok olduumm... resmen adet olacakmışım gıbı karnım agrıyodu yüzümde kocaman kocamn sıvılceler cıktı ve cok acıolardı... bı haftadırda basım cok agrıyodu.... bas ağrısı wardı degısık olarak ama ona da ıhtımal vermedim hc umudum yoktu bu ay doğru duzgun bısey bıle olmadı nasıp ıste yaa herseyın zamanı varmış demekkı.. o kadar emındımkı adet olacağımdan gecen aylarda bıle daha cok gebelik belırtısı yasamıstım... gece belımın karnımın sancısından uykudan uyandm bır buçuk haftadır agrıyodu karnım aynı adet ancısı gıbı burayada yazmıştım hatta... nasip işte ınsallah sağlıkla kucağıma alırım... ve ınsallaahhh hepınıze nasıp olrr bu dygu... EĞER MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY OLURSA GERCEKTEN GONULDEN CEVAP VERMEYE CALISIRIM.... ben aylarca bu forumlarda gezındım belırtı belırtı dıye cıldırcaktım cok ıyı anlıorum hepınzı gerçekten.....kıııııııııııııııııııızzzz hamilemisin çok sevindim
Knda baktırmadan olumsuz düşünme cnm belkide hamilesın. Bende vok üzülüyorum ama hayırlısı olsun3 yıldır çok tedavi gördüm 12 gündür adet gecikti test negatif olmuyor zaten düzensiz leşti iğnelerden sonra yeni bi dr buldum yarın ona gideceğim bakalım o ne der
inanki çok sevindim allahım sana yaşattı bende bitti söktürücü ama adet belirtilerim yok oldu niye olmadı daha anlamadım test negatif gebelik yok bari adet olayım da kurtulayım valla en azından yeniden başlarım hiç bişey kullandın mı bu ay canım ayy çok mutlu oldum gebe kalmana üzülüyodun vallaeveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttt :):) cok mutluyumm ... adetım 2 gun gecıkmıstı dun..evde de bı tane test vardı test evde durdukça bana batıyodu sankı umutsuzca oylesıne bı test yapıyım dedım cıft cızgı cıktısok olduumm... resmen adet olacakmışım gıbı karnım agrıyodu yüzümde kocaman kocamn sıvılceler cıktı ve cok acıolardı... bı haftadırda basım cok agrıyodu.... bas ağrısı wardı degısık olarak ama ona da ıhtımal vermedim hc umudum yoktu bu ay doğru duzgun bısey bıle olmadı nasıp ıste yaa herseyın zamanı varmış demekkı.. o kadar emındımkı adet olacağımdan gecen aylarda bıle daha cok gebelik belırtısı yasamıstım... gece belımın karnımın sancısından uykudan uyandm bır buçuk haftadır agrıyodu karnım aynı adet ancısı gıbı burayada yazmıştım hatta... nasip işte ınsallah sağlıkla kucağıma alırım... ve ınsallaahhh hepınıze nasıp olrr bu dygu... EĞER MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY OLURSA GERCEKTEN GONULDEN CEVAP VERMEYE CALISIRIM.... ben aylarca bu forumlarda gezındım belırtı belırtı dıye cıldırcaktım cok ıyı anlıorum hepınzı gerçekten.....
kan testi de nagatif yaptım ben ama bu ay baya kür kullandım soğan çörek otu bal tarçın yaşlı teyze rahmime ilaç koydu civan perçemi keşke kullanmasaydım adetim geciktiKnda baktırmadan olumsuz düşünme cnm belkide hamilesın. Bende vok üzülüyorum ama hayırlısı olsun
ALLAH DEVAMIN GETİRİR İNŞ ÇOK YAYMAYIN İNANIN NAZARA GELİYOR.KALBİ ATANA KADAR SAKLAYIN Allah bizlerede versin inş.eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttt :):) cok mutluyumm ... adetım 2 gun gecıkmıstı dun..evde de bı tane test vardı test evde durdukça bana batıyodu sankı umutsuzca oylesıne bı test yapıyım dedım cıft cızgı cıktısok olduumm... resmen adet olacakmışım gıbı karnım agrıyodu yüzümde kocaman kocamn sıvılceler cıktı ve cok acıolardı... bı haftadırda basım cok agrıyodu.... bas ağrısı wardı degısık olarak ama ona da ıhtımal vermedim hc umudum yoktu bu ay doğru duzgun bısey bıle olmadı nasıp ıste yaa herseyın zamanı varmış demekkı.. o kadar emındımkı adet olacağımdan gecen aylarda bıle daha cok gebelik belırtısı yasamıstım... gece belımın karnımın sancısından uykudan uyandm bır buçuk haftadır agrıyodu karnım aynı adet ancısı gıbı burayada yazmıştım hatta... nasip işte ınsallah sağlıkla kucağıma alırım... ve ınsallaahhh hepınıze nasıp olrr bu dygu... EĞER MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY OLURSA GERCEKTEN GONULDEN CEVAP VERMEYE CALISIRIM.... ben aylarca bu forumlarda gezındım belırtı belırtı dıye cıldırcaktım cok ıyı anlıorum hepınzı gerçekten.....
ma insan haykırmak ister canım yaaa çok üzülüyodu adet olacak diye görünce şok oldum çok sevindim inşallah bizde tadarızALLAH DEVAMIN GETİRİR İNŞ ÇOK YAYMAYIN İNANIN NAZARA GELİYOR.KALBİ ATANA KADAR SAKLAYIN Allah bizlerede versin inş.
Merhaba normal degerler 0-5 arasi yani malesef hamile degilsin bende bu ay cok umutlandim hatta kesin dedim midem bulamaya basladi gerci adet olmaya yakin benim midem bulanir ama yine umutlandim ama kantesti yaptırdım ama değilmişim cok Üzgünüminşallah olur seninkide kardeşim bilmiyorum ultrasonla üstten baktı söyledi çok kötü oldum hala aklımdan çıkmıyor test 1.24 çıktı
evet oyle bende herkese doylemistim malesef hevesim kursagimda kaldi ins olur bizimdea
ma insan haykırmak ister canım yaaa çok üzülüyodu adet olacak diye görünce şok oldum çok sevindim inşallah bizde tadarız
değilim evet ama daha adet olmadım söktürücü içtim fayda etmedi hiç böyle olmazdı ki bari adet olayımda tedavime başlayayımMerhaba normal degerler 0-5 arasi yani malesef hamile degilsin bende bu ay cok umutlandim hatta kesin dedim midem bulamaya basladi gerci adet olmaya yakin benim midem bulanir ama yine umutlandim ama kantesti yaptırdım ama değilmişim cok Üzgünüm
inşallah canım adetim 13 gün oldu geçeli yarın dr gidcem bakalım n diyecekevet oyle bende herkese doylemistim malesef hevesim kursagimda kaldi ins olur bizimde
sonuınsallah yarın cıkıcakmıs sonucu...
canım benim tebrikler....eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttt :):) cok mutluyumm ... adetım 2 gun gecıkmıstı dun..evde de bı tane test vardı test evde durdukça bana batıyodu sankı umutsuzca oylesıne bı test yapıyım dedım cıft cızgı cıktısok olduumm... resmen adet olacakmışım gıbı karnım agrıyodu yüzümde kocaman kocamn sıvılceler cıktı ve cok acıolardı... bı haftadırda basım cok agrıyodu.... bas ağrısı wardı degısık olarak ama ona da ıhtımal vermedim hc umudum yoktu bu ay doğru duzgun bısey bıle olmadı nasıp ıste yaa herseyın zamanı varmış demekkı.. o kadar emındımkı adet olacağımdan gecen aylarda bıle daha cok gebelik belırtısı yasamıstım... gece belımın karnımın sancısından uykudan uyandm bır buçuk haftadır agrıyodu karnım aynı adet ancısı gıbı burayada yazmıştım hatta... nasip işte ınsallah sağlıkla kucağıma alırım... ve ınsallaahhh hepınıze nasıp olrr bu dygu... EĞER MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY OLURSA GERCEKTEN GONULDEN CEVAP VERMEYE CALISIRIM.... ben aylarca bu forumlarda gezındım belırtı belırtı dıye cıldırcaktım cok ıyı anlıorum hepınzı gerçekten.....
Hıc birsey kullanmadım bu ay dogan kuru yapacaktım ıcemem dıye yapmadım... benım adetlerim duzensızdi ıkı uc aydır bn adet oldugum gunden ıtıbaren On dört gunu sayıyodum meğerse bu 28 gunde bır adet olanlar ıcınmıs Beenn bılmıyordum 39 gunde oldum gecen ay 39 - 14 yapınca cıkıyor mus oyle yaptım bu ayda 25i oluyordu ama bn daha onceden hamile kalmışım agustos 6 da adetim bıttı benım hemen hamile klmısısminanki çok sevindim allahım sana yaşattı bende bitti söktürücü ama adet belirtilerim yok oldu niye olmadı daha anlamadım test negatif gebelik yok bari adet olayım da kurtulayım valla en azından yeniden başlarım hiç bişey kullandın mı bu ay canım ayy çok mutlu oldum gebe kalmana üzülüyodun valla
hayır canım ben 6 ay hap kulladım martta bıraktım ozamandan berı calısmalardayız... 4 aydır olmayınca uzulmeye basladım artıkkkk.. gecen ay esıme kecı boynuzu kendımede sogan kuru yapacaktım sonra sogandan ıgrendım ıcemedım hıc yapmadım.. benım 3 aydır adetlerım duzensız gelıyordu. hanı 14. gunm dıolar ya o 28 gunde bır adet gorenler ıcınmıs ben bılmıyordum.yumurtlama gunumu bulamıordum. ben gecen ay 39 gunde adet oldum 39-14 25 kalıyodu yanı agustosu yırmı besınde falan esımle ılıskı yasadık. ama ozaman olmamıs ben daha once hamıle kalmısmm cunku kan degerım 574 cıktı doktor dort bucuk bes haftalık dedı anlamadım walla hıc bısey. 1 agustosta adet oldum 6 agustosta bıttı belkı ustune gormusumdur. bu ay dogru duzgun ılıskı bıle olmadı ama eher seferınde esım bekledı hemen cekılmedı o cekılıncede ben dıktım bacaklarımı bekledım oylee... aslında nasıp ısı yaa hepsı bahane zamanını beklıyomus demekkı. nsallah en kısa zamanda sızde tadarsınız bu duyguyuu dua edıcem sızın ıcın....inanki çok sevindim allahım sana yaşattı bende bitti söktürücü ama adet belirtilerim yok oldu niye olmadı daha anlamadım test negatif gebelik yok bari adet olayım da kurtulayım valla en azından yeniden başlarım hiç bişey kullandın mı bu ay canım ayy çok mutlu oldum gebe kalmana üzülüyodun valla
canım bakk benım adetım gecen 11 ondan oncekı ay 8 gun gecıkmıstı.eger bak adetlerın normalde duzenlı gelıpte son bı kac ayydır duzensız gelmeye basladıysa eger bu da ıyıye yorabıulırsın cunku ben bı yerde okumustum gecıken adetlerde gelecek olan gebelıgın ısaretıymıs cunku korunmadıgımız ıcın vucut bebek arıo falan fılan .. belkı senınde oyle olmustur.. benım duzenlıydı mesela uc aydır duzensızlesmeye basladı ve hamıle kaldım bak. hatta adetım ıkı gun gecıkmıs ıkıncı cızgı gayett net belırgındı asırı dereceede. tamamen adet belırtılerımı yasadım belım agrıdı karnım sancıdı sıvılceler cıktı yuzumde ama asırı cıkmaya basladı cırkınlesıorum sanırım.. amaaa degısk olarak basım cok fena agrıyodu son bır haftadır falan .... ovuslasyon testı denedın mı hıc bu ay adet oldukdan sonra bıde onu dene canım bak.inşallah canım adetim 13 gün oldu geçeli yarın dr gidcem bakalım n diyecek
inşallah canım adetim 13 gün oldu geçeli yarın dr gidcem bakalım n diyecekevet oyle bende herkese doylemistim malesef hevesim kursagimda kaldi ins olur bizimde
hayıt suyu denemeyi düşünüyorum canım işe yarar inşallahcanım bakk benım adetım gecen 11 ondan oncekı ay 8 gun gecıkmıstı.eger bak adetlerın normalde duzenlı gelıpte son bı kac ayydır duzensız gelmeye basladıysa eger bu da ıyıye yorabıulırsın cunku ben bı yerde okumustum gecıken adetlerde gelecek olan gebelıgın ısaretıymıs cunku korunmadıgımız ıcın vucut bebek arıo falan fılan .. belkı senınde oyle olmustur.. benım duzenlıydı mesela uc aydır duzensızlesmeye basladı ve hamıle kaldım bak. hatta adetım ıkı gun gecıkmıs ıkıncı cızgı gayett net belırgındı asırı dereceede. tamamen adet belırtılerımı yasadım belım agrıdı karnım sancıdı sıvılceler cıktı yuzumde ama asırı cıkmaya basladı cırkınlesıorum sanırım.. amaaa degısk olarak basım cok fena agrıyodu son bır haftadır falan .... ovuslasyon testı denedın mı hıc bu ay adet oldukdan sonra bıde onu dene canım bak.
aaaaa niye yaaa çok üzüldümBenimde gecti 4. Gün bugun adet olmadm 2. Gunde idrar testi yaptim pozitif tabi hemen kan testine koştum ve şok oldum kanda negatif cikmis bence idrar testine guvenmeyin ben adet olmadm hala bakalim ne zaman olucam
ınsallah canım haber ver :)inşallah canım adetim 13 gün oldu geçeli yarın dr gidcem bakalım n diyecek
hayıt suyu denemeyi düşünüyorum canım işe yarar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?