kaç gun gectı adetın... ?merhaba canlarım bugün de adet olmadım hiç belirti yok söktürücü içiyorum faydası olmuyor galiba
karnım ağrımaya basladıı adet olcammooooooooooooooofff sımdı bı ay daha bekle bekleyebılırsennn off yaaa
GUN GELCEK OLMUCAZ KIRMIZILARI GORMICEZ DIE UMUT EDELIMMMMMMbnimde durum aynı heray bekle bekle bu ay itibarı ne gun takip etcm ne test oluruna bırakıcm
GUN GELCEK OLMUCAZ KIRMIZILARI GORMICEZ DIE UMUT EDELIMMMMMM
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNinş canım 2015 bize bebek getirir
bu gün 5. günkaç gun gectı adetın... ?
amin amin aminnn hep beraber inşallahhhinş canım 2015 bize bebek getirir
ah ah hiç sorma bişeyin yok diyorlar ama 3 yıldır olmuyor ben 6 ay kullandım klomen iğne yine olmadıBaslık tam bana gore olms hevesım ole bi kursagımda kaldı ki gebelik testini alip yapamadan adet oldum çünkü saf ben cok umutluydumklomen ve catlatma iğnesı denemiştik bu ay ama maalesef olmadı sbrediyorum artık üZülmeye gücüm kalmadı
mrhb arkadaslar guzel dıleklerle baslayalımmmm RBBIM KUCAGIMIZI BOS BRAKTIRMASIN KENDI CANIMIZDAN BIR MELEK NASIP ETSINNNNNNNNNNNNNah ah hiç sorma bişeyin yok diyorlar ama 3 yıldır olmuyor ben 6 ay kullandım klomen iğne yine olmadı
Bende yeni iğneye gectım ama umudum yok cnm benden snra evlenenlern bebeklerı dgdu bile ben hala uğrasıyorum.isyan etmiyorum ama cok üzülüyorumah ah hiç sorma bişeyin yok diyorlar ama 3 yıldır olmuyor ben 6 ay kullandım klomen iğne yine olmadı
bu sabah testt yaptııımmm ve POZİTİF cıktı hala soktayımm kızlar :))))bnimde durum aynı heray bekle bekle bu ay itibarı ne gun takip etcm ne test oluruna bırakıcm
caııım bem ıkı gun gectı evde bı tane test vardı yappmazsam catlardım adet olcagımı düşünerek oylesıne yaptım o testı bu sabah ılk ıdrarla ve cıft cızgı cıktı ıkıncı cızgı gayet belırgındı.. sımdıde test yanlıştır dıye düşünüyorum... on buçukta kan vercem.. cok heyecanlıyım yaaa offf saka gıbı..bu gün 5. gün
HADİ HAYIRLISI İNŞ HAMİŞSİNDİR CANIMM :)caııım bem ıkı gun gectı evde bı tane test vardı yappmazsam catlardım adet olcagımı düşünerek oylesıne yaptım o testı bu sabah ılk ıdrarla ve cıft cızgı cıktı ıkıncı cızgı gayet belırgındı.. sımdıde test yanlıştır dıye düşünüyorum... on buçukta kan vercem.. cok heyecanlıyım yaaa offf saka gıbı..
ınsallah yarın cıkıcakmıs sonucu...HADİ HAYIRLISI İNŞ HAMİŞSİNDİR CANIMM :)
kıııııııııııııııııııızzzz hamilemisin çok sevindimkarnım ağrımaya basladıı adet olcammooooooooooooooofff sımdı bı ay daha bekle bekleyebılırsennn off yaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnmrhb arkadaslar guzel dıleklerle baslayalımmmm RBBIM KUCAGIMIZI BOS BRAKTIRMASIN KENDI CANIMIZDAN BIR MELEK NASIP ETSINNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?