Bilmis insanlar snirimi bozuyo tesekkur ederim ya icm rahatladi ..
Problem yoktur değilmi evet regl olmam lazım
Umarım yoktur problem bir daha anne olamam diye çok korkuyorum ...
Allah hepimize nasip etsin...ilk bebeği aldırınca çocuk olmama ihtimali var diyorlar...ne kadar da kolay söylüyorlar bunu bana...çok acı.
boş ver dr dur ne isterse yapar o daha iyi bilirYa iste bnde ole oldum ama milleti bi gormen lazm moralimi bozdular guya erkek doktor alttan muayne ediyomus kndmi sey gbi hssettim. Adam zaten omru boyunca sey gorecek yani manyak mi ozellikle ole yapacak .. daha ayrntili goruldugu icin oyle muayne ettgni biliorum cnku isini iyi bilen bi doktor . Snin doktorun bayan mi ??
nolduDÜNYAMMMM YIKILDIIIIIIIIII ALLAHIM YARDIM ET
Nolduuuuu tahmin ettigim sey degil dimii ????DÜNYAMMMM YIKILDIIIIIIIIII ALLAHIM YARDIM ET
canım nerdesınn yaa ?? :SDÜNYAMMMM YIKILDIIIIIIIIII ALLAHIM YARDIM ET
maalesef yaa bebeğim gelişmedi adet gibi oldum parçalar düştü hastanede geçirdim zamanımı hep ondan girmedim hiçcanım nerdesınn yaa ?? :S
canımm benimm yaa ... uzulme hayırlısı olur ınsallah .... yıne gelır bebişinn karnınaa ..maalesef yaa bebeğim gelişmedi adet gibi oldum parçalar düştü hastanede geçirdim zamanımı hep ondan girmedim hiç
canım enfeksiyon kapmış olabilirsinmerhaba arkadaşlar ben bu ay hamile olduğumu hissediyorum adetimin normalde ekimin 1 inde olması gerekiyodu 4ünde oldum.ilk gün normal oldum 2. gün adetim kesildi kasıklarımda çok ağrı vardı adet olmadan önce de..adetim kesileli 3 gün oldu ama hala kasıklarımdaki ağrı geçmedi bu arada idrar testi yaptım negatif çıktı hamile olma ihtimalim nedir? kan testi yaptırsam mı fikirlerinizi bekliyorumm
canım enfeksiyon kapmış olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?