arkadaşım zaten ilgili bir erkek değilmiş ...iyidi falan yazmışsın ama ben iyi olduğunu düşünmüyorum..
sana nasıl davrandıysa iyi sıfatını almak için eminol çok daha doğru davranışlar sergileyenler var
bu arada alttan alma bundan sonra isteklerini net bir şeklide belirt ...Ne istiyorsan söyle bedavaya kız almasınlar.
biz bedavaya isteği olmadan gelen gelinleri baş tacı etmiyoruz ....ekonomik anlamda ne kadar çok bizi hırpalarsa öyle gelinleri baş tacı ediyoruz...
çirkin ama gerçek...istediklerini dile getir yapmıyorlarsa karşı taraf bilir seni alacak erkek mi yok
hakkında hayırlısı olsun .... üzülme önüne bak
geriye dönme sakın...
Yanlış anlama ama zararın neresinden dönsen kardır. Sen değersiz değilsin eğer bişey varsa 2 taraf içinde vardır ..Onların kızına adet gelenek görenek var sana yok! ne ala memleket.Saçmalamışlar boşver daha ii kısmetlerin çıkacaktır.Hem ne o ööle kız tarafı oturmaya gidiyor erkek tarfı konuşmaya bile tenezzül etmiyor...Ah bu bizim milletin gelin köle damat kral ya da erkek çocuk herşeyin üzerinde sevdalarının gözü kör olsun . Kayınvalidelikte yapar o sana ama kendi kızına yapılınca delirir. tuhaf insanlar garip insanlar allah ıslah etsin hepsini.[/QUOTE
gelinleri ve öbür oğulları doktor, ondan ukalalıkları bize göre.. ama ben de mimarım sözlüm de mühendis, annesi babası emekli öğretmen, benimkierl annem ev hanımı babam emekli memur, ama benim ailemin kültürü görgüsü onlara on basar, daha eve gelen misafirle sohbet etmekten haberleri yok, akılları sıra büyükleniyolar, hatta eve gelince o gece kızdım annemle ablam, siz neden o kadar cana yakın sohbet ettniz onlar kasılırken diye, zaten annem kadın sıkılmış annesi murt murt oturunca , saat 9da gittik annem 10da hadi kalkalım demeye başladı kadıncağız, zaten istemiyolardı bana yakıştıramıyolardı ne tipini ne maddi durumunu açıkçası , şimdi daha hiç istemiyo bizimkiler..
Yanlış anlama ama zararın neresinden dönsen kardır. Sen değersiz değilsin eğer bişey varsa 2 taraf içinde vardır ..Onların kızına adet gelenek görenek var sana yok! ne ala memleket.Saçmalamışlar boşver daha ii kısmetlerin çıkacaktır.Hem ne o ööle kız tarafı oturmaya gidiyor erkek tarfı konuşmaya bile tenezzül etmiyor...Ah bu bizim milletin gelin köle damat kral ya da erkek çocuk herşeyin üzerinde sevdalarının gözü kör olsun . Kayınvalidelikte yapar o sana ama kendi kızına yapılınca delirir. tuhaf insanlar garip insanlar allah ıslah etsin hepsini.[/QUOTE
gelinleri ve öbür oğulları doktor, ondan ukalalıkları bize göre.. ama ben de mimarım sözlüm de mühendis, annesi babası emekli öğretmen, benimkierl annem ev hanımı babam emekli memur, ama benim ailemin kültürü görgüsü onlara on basar, daha eve gelen misafirle sohbet etmekten haberleri yok, akılları sıra büyükleniyolar, hatta eve gelince o gece kızdım annemle ablam, siz neden o kadar cana yakın sohbet ettniz onlar kasılırken diye, zaten annem kadın sıkılmış annesi murt murt oturunca , saat 9da gittik annem 10da hadi kalkalım demeye başladı kadıncağız, zaten istemiyolardı bana yakıştıramıyolardı ne tipini ne maddi durumunu açıkçası , şimdi daha hiç istemiyo bizimkiler..
haklılar istememekte. Şimdi bu kadar saygısızlarsa ilerde neler yaparlar allah korusun . Bence sende boşver takılma hiç,ne güzel Mimarmışsında.Ayrıca benimde kayınvalidem çok böbürlenir akademi mezunuyum die,benim annem ilkokul mezunu ama görgüsü bilgisi kayınvalideme 15 le çarpar .Okumaka cahilliği alır eşşeklik baki kalır die boşuna söölememişler...
haklılar istememekte. Şimdi bu kadar saygısızlarsa ilerde neler yaparlar allah korusun . Bence sende boşver takılma hiç,ne güzel Mimarmışsında.Ayrıca benimde kayınvalidem çok böbürlenir akademi mezunuyum die,benim annem ilkokul mezunu ama görgüsü bilgisi kayınvalideme 15 le çarpar .Okumaka cahilliği alır eşşeklik baki kalır die boşuna söölememişler...
ben de sözlüme o zaman aynı şeyi demiştim canım, ben mimarım itüyü bitirdim ama ona dedim ki ' ben çok okumuş öküz gördüm, okumakla adam olunmuyo, benim anamın babamın görgüsü kültürü on tabe okumuşa taş çıkarır' dedim. bu laflarım da baya koydu tabii ona, baktı benle baş edemiyo beyefendi, işine gelmedi. bir de dedim ki o zaman artık ailene karşı benden sevgi bekleme , saygım olur elbette o başka ama kızına layık gördüklerini bana gelince öyle adetmiz yok deyip geçiştirmeye çalıştıran insanları sevemem dedim. ailesine hak verdi ki zaten böyle oldu, allah elime ayağıma düşürsün hepsini... beni üzdüler ya kendi kızları beş beter üzülsün diye beddua etmekten kendimi alamıyorum ya sinirden... ki birşey istemeyecektik onlardan, birtek sorsalardı nezaketen, birşey yapmak gerekir mi diye hepsi bıu, elbisemi bile kendim almıştım annemle gezip.. boşa yormuşum 65 yaşında kadıncağızı ordan oraya , değmezmiş...
Boşver kurtulmuşsun eşinin arkasında duramayan adam adam değildir.
canim inanki cok sevindim baristiginiza.bende tam yapma etmeyin diyecektim. boyle durumlari kendi ailen disinda kimseyle görüsmeme düsüncesindeyim.bir kere erkeklerin kafasi böyle islerde calismaz.ceyizmis bohcaymis .kendimden biliyorum.onlarin bilmedigi bisi icin kizmak olmaz.sen hatirlaticaksin anlaticaksin söyliyceksin.oda soyliycek ailesine.erkekde biside hemen kestirip attimi bizde acaba birismi var beni zaten sevmiyo baskasi var diy ekesin dusunuruz.bizde umursamaz olunca onlarda dusunebilir.olabilir yani.artik okadar cok oluyorki boyle seyler akillandim :) dogru yolu buldum.ailesi soguk davraniyorsa siz sicak davranin .ders alirllar.sözklümün ailesi beni gormeye geldiklerinde benimde babam cok sicak davranmisti.sanki biz gornmeye gitmisiz gibiydiinsanlarin ne dedigini takma canim.sana tek diyecegim budur herkes kendi yasadigini sanada yakistirir mutsuz olan sen olursun.mutluluklar
hem üzüldüm hem sevindim üzüldüm çünkü her genç kız heveslenir böyle şeylere sevindim kurutlmuşsun ama yine sana dönmek isterse bence dönme gerçekten evlenince çok mutsuz olursun şimdiden onları savunan seni kollamayan bi insanla ömür geçmez Allah yardımcın olsun
böyle bi yorum yaptım sonra baktım barışmışsınızvalla sen bilirsin dicek bişe bulamadım şuanda aynı şeyler olmaz inşşalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?