Hevesi Gecme hastaligi ve üşengeçlik

canım senin eşine acıdım ben şu an. sevişmeyede üşeniyormusun?

Niye adama üzüldünüz ki. Yani erkekler ev işi yemek temizlik ütü mükemmel yapan üstüne çalışıp eve para getiren birilerine mi layık hep. Bir de iki çocuk yapar süper anne olur bir de bakımlı ve fit oldu mu tamam. Yani kadının psikolojik veya fizyolojik bir sorunu olabilir-ki bence öyle- ama kadına üzülmek çare bulmak yerine eşe acımak iyi dayanıyor bişi diyor mu vs demek değişik bir düşünce

Is buyurmadim.insan isterse herseyi yapabilir dedim.konu sahibi surekli bahaneler arkasina siginmis.
Isi birakiyor dersaneye yaziliyor sikiliyor.kv yemek getiriyor.eviyle ilgilenmiyor falan..bi amac hedef yok.
Bos yasiyor.
Ben kamcilamak icin yazdim.
Ayrica agir bi deprosyonda falan olsa yazardi degil mi.tamamen tembellikten ne istediginini bilmemezlikten kaynaklaniyor.bu benim fikrim.

Dedigim gibi ben kadin hem calisip hem ev islerini yetismeli demedim.zira henuz calismadgm halde esimin yardimini aliyorum zaman zaman.
Buna karsiyim zaten.ben insanlarin asalak gibi yasamasindan haz almiyorum hepsi bu

Senin yaşadığının biraz daha hafifini yaşıyorum.. Yakında yere yapışıcam o derece. Kanda demir seviyem düşük çıktı. İlaç alıyorum ama yükselmedi.

temizlik konusunda bir program var trt hd kanalında böyle üşenmiş üşenmiş amaan birşey yok temizlerim deyip 2-3 yıl temizlik yapmamış evi görseniz kusarsınız o derece hatta köpeğiyle yatağına almış köpek kusmuş kadın temizlememiş o pislikle yıllar geçirmiş nevresimini bile değiştirmemiş o derece ay çok detaya girdim ama işte o programa bakın belki temizlik konusunda sizi tetikler

yani hem kocadan yana şanslı hem kaynanadan yana şanslı nasıl oluyor hep sana hep sana olmuş hani bize
Kesinlikle yaa ben dag koyunde calisip her amsam gelip yemegimi temizligimi yapip bir de esimin uti isini pasta borek ihtiyacini karsilayip bir de ustune dahiniksin yeterli değil yaptiklarin diyen bi kocam vardi unv mezunu konusmami bilirim saygin (!) bi mesleğim var buna ragmen bana cahilsin diyen bir kaynana hep daha iyisi olacaksin diyen ve kafama oklavayla vura vura yaprak acmayi ogreten bi annem var ben nereye gideyim bana da psikolog onerisi lütfen

Eşinizle neden görev paylaşımı yapmıyorsunuz?

ne güzel çalışıyosun.haftada bi temizlikçi tutsana evine yarım gün

Tebessüm ettim Gelannem
Ya ben de sizin gibiyim bence bu karakter meselesi degismez duzelmez
En son esrarengiz bahce boyama kitabini aldim 3 sayfa boyadim biraktim
Ise giderken gitmeyecem bugun ya gitmeyecem istemiyorum ev kadini olacam ben gitmeyecem diye diye sabahlari esime agliyorum ve bu hafta ise gitmedim
Uyumayı cok seviyorum esim hayret ediyor tum gun uyuyup nasil gece tekrar uykum gelip tekrar uyuduguma
Ramazanda iftara davet ediliyoruz evde yaticam ben gelmeyim diye davet edene yalvariyorum
Benimki biraz da hamilelikten galiba zaten tembeldim usengectim simdi nirvanaya ulastim bu konuda
Garfield gibiyiz iste
Esin de kaynanan da ses etmiyomus bence tadını cıkar

Arkadasim ayni beni anlattin ya. Bende ayni durumdayim. Sabah kalkmaktan calismaktan nefret ederim. Surekli evdeyim. Butun gun ayni koltukta aksami ediyorum. Psikologuda denedim, sende baslasan ne olacak soyleyim mi.
En fazla 1 ay gideceksin sonra benim gibi ondan da sıkılıp devam etmeyeceksin. Cunku aynisini ben yasadim.
bu arada b12 eksiklisi ve demir eksikligim var benim de ondan mi bilemiyorum.
annemin demesi ile ben cok usengecim :)

b12 ne hemen baktır eğer düşükse çok fena erkiliyo insanı vitamin eksikliği dersin ama öyle değil..
uyanamama,uyuşukluk miskinlik sürekli üzüntü hali,kötü bişet olucakmış hissi kalp çarpıntısı yapar adamı tepe taklak eder hayattan soğutur..
bende vardı ama bulana kadar beyin cerrahına bile gittim titreme baş dönmeside oluyodu sonra b12 eksikliği çıktı.. tedavi basit doktor teşhisi koyuyo dodex iğnesi oluyosunuz ohhh misss..
tabi dodexi doktor veriyo size gerek varsa..

Son düzenleme:

Belediyelerin sosyal destek yerleri var. bağlı olduğunuz belediye binasından bilgi alabilirsiniz. Böylece ücret ödemeden bir psikolojik destek alabilirsiniz uzun dönem.

Bazı şeyleri kendime benzettim ama benim insülin direncim ve şeker problemim var ve ilaç kullanmıyorum sevmediğim için o yüzden uyku halim halsizliğim çok oluyor bence sende bir dr git derim.
ben yataktan çıkmakta zorlanıyorum hep uyku hali var ama gece uyumuyorum mesela daha yatmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…