Is buyurmadim.insan isterse herseyi yapabilir dedim.konu sahibi surekli bahaneler arkasina siginmis.Böyle bir zorunluluğu mu var? Herkes hem çocuğuna hem evine hem işine yetişmek zorunda mı? Kocası yardım etsin madem birlikte yapsınlar kadının görevi mi bu ? Ayrıca herkes çalışkan olmak zorunda değil ki çalışmak istemeyebilir ya da ağır bir depresyon geçirebilir kimin ne yaşadığını nerden biliyorsunuz da emir verir gibi kadına iş buyuruyorsunuz?
sevişmeye değil de sonrasında duş almak içn üşeniyordur bencecanım senin eşine acıdım ben şu an. sevişmeyede üşeniyormusun?
bencede.sevişmeye değil de sonrasında duş almak içn üşeniyordur bence
Kesinlikle yaa ben dag koyunde calisip her amsam gelip yemegimi temizligimi yapip bir de esimin uti isini pasta borek ihtiyacini karsilayip bir de ustune dahiniksin yeterli değil yaptiklarin diyen bi kocam vardi unv mezunu konusmami bilirim saygin (!) bi mesleğim var buna ragmen bana cahilsin diyen bir kaynana hep daha iyisi olacaksin diyen ve kafama oklavayla vura vura yaprak acmayi ogreten bi annem var ben nereye gideyim bana da psikolog onerisi lütfenyani hem kocadan yana şanslı hem kaynanadan yana şanslı nasıl oluyor hep sana hep sana olmuş hani bize
Eşinizle neden görev paylaşımı yapmıyorsunuz?Kesinlikle yaa ben dag koyunde calisip her amsam gelip yemegimi temizligimi yapip bir de esimin uti isini pasta borek ihtiyacini karsilayip bir de ustune dahiniksin yeterli değil yaptiklarin diyen bi kocam vardi unv mezunu konusmami bilirim saygin (!) bi mesleğim var buna ragmen bana cahilsin diyen bir kaynana hep daha iyisi olacaksin diyen ve kafama oklavayla vura vura yaprak acmayi ogreten bi annem var ben nereye gideyim bana da psikolog onerisi lütfen
ne güzel çalışıyosun.haftada bi temizlikçi tutsana evine yarım günMerhabalar... Aylardir bu konuyu acip acmamak arasinda kararsiz kaldim. Benim adlandiramadigim sikintim var. Belki cevrenizde bir ornegi vardir, belki benim gibi birileri vardir diye konuyu acmaya karar verdim.
Herseyden hemen hevesim geciyor. Mesela kpss icin isten cikip dersaneye yazildim ikinci ayda biraktim dersaneyi ders calisma aliskanligim olmadigi icin evde saf saf tv izledim. Disime tel taktirmistim tedavi bitmeden sikildim pisman oldum cikarttirdim. Epilasyon icin tonla para döktum 6. Aydan sonra sikildim gitmiyorum.
Simdi üsengecligime gelelim...
Disarda olmaktan nefret ederim. Arkadaslarim bulusalimmi dese gitmemek icin binbir turlu takla atarim. Bazen telde konusmaya yada mesajlasmaya usendigim icin cevap dahi vermem. Asla sevmiyorum disarda olmayi. Benim icin varsa yoksa evim. Esime suslenmem asla hep pijamaliyimdir. 1 yillik evliyim anneme bile gitmeye useniyorum. Dersane icin isten ciktim 3 aydir evdeydim bir kere anneme kahvaltiya gitmedim. Anca aksam esimle arabayla gidecegim illa otobuslerle gitmeye useniyorum. Evimi temizlemeye useniyorum bazen oluyoki (bunu soylemeye utaniyorum ama sikintimi tam olarak ifade etmis olmaliyim) aksamdan yedigim yemegin bulasigini ertesi gun topluyorum. Esimin eve gelecegi saate kadar tv izleyip esim eve gelecekken ortaligi topluyordum ayiplamasin beni diye. hayatim boyunca erken kalkmaktan nefret ettim. Sabahlari uyandigimdaki psikolojim aynen soyle:
-Nefret ediyorum bu hayattan neden is varki neden evde degiliz keske ev hanimi olsaydim, zaten olmeyecek miyiz bu kosturmaca niye....
Suan yeniden ise girdim cok iyide bi maasim var yemek derdim yok kaynanam yapiyor bazen oraya bile cikmiyorum esim bana tepsiyle indiriyor artik kaynanamdanda utaniyorum ama ben hala evde yan gelip yatma fikrimden vazgecemiyorum simdiden evde gecirdigim gunlerimi ozledim. evimi pislik goturuyor. Artik zavalli esim benim huyumu iyice anladi calisiyorum yoruluyorum diyorum bir sey demiyor esim cok anlayislidir saolsun ama ondan cok utaniyorum suan icin sadece paylasmak istedim telden yaziyorum kusurlar affola.
anadolu yakasinda uygun fiyatli 150 yi gecmeyecek bir psikolog onerisi olan?
Arkadasim ayni beni anlattin ya. Bende ayni durumdayim. Sabah kalkmaktan calismaktan nefret ederim. Surekli evdeyim. Butun gun ayni koltukta aksami ediyorum. Psikologuda denedim, sende baslasan ne olacak soyleyim mi.
En fazla 1 ay gideceksin sonra benim gibi ondan da sıkılıp devam etmeyeceksin. Cunku aynisini ben yasadim.
bu arada b12 eksiklisi ve demir eksikligim var benim de ondan mi bilemiyorum.
annemin demesi ile ben cok usengecim :)
Merhabalar... Aylardir bu konuyu acip acmamak arasinda kararsiz kaldim. Benim adlandiramadigim sikintim var. Belki cevrenizde bir ornegi vardir, belki benim gibi birileri vardir diye konuyu acmaya karar verdim.
Herseyden hemen hevesim geciyor. Mesela kpss icin isten cikip dersaneye yazildim ikinci ayda biraktim dersaneyi ders calisma aliskanligim olmadigi icin evde saf saf tv izledim. Disime tel taktirmistim tedavi bitmeden sikildim pisman oldum cikarttirdim. Epilasyon icin tonla para döktum 6. Aydan sonra sikildim gitmiyorum.
Simdi üsengecligime gelelim...
Disarda olmaktan nefret ederim. Arkadaslarim bulusalimmi dese gitmemek icin binbir turlu takla atarim. Bazen telde konusmaya yada mesajlasmaya usendigim icin cevap dahi vermem. Asla sevmiyorum disarda olmayi. Benim icin varsa yoksa evim. Esime suslenmem asla hep pijamaliyimdir. 1 yillik evliyim anneme bile gitmeye useniyorum. Dersane icin isten ciktim 3 aydir evdeydim bir kere anneme kahvaltiya gitmedim. Anca aksam esimle arabayla gidecegim illa otobuslerle gitmeye useniyorum. Evimi temizlemeye useniyorum bazen oluyoki (bunu soylemeye utaniyorum ama sikintimi tam olarak ifade etmis olmaliyim) aksamdan yedigim yemegin bulasigini ertesi gun topluyorum. Esimin eve gelecegi saate kadar tv izleyip esim eve gelecekken ortaligi topluyordum ayiplamasin beni diye. hayatim boyunca erken kalkmaktan nefret ettim. Sabahlari uyandigimdaki psikolojim aynen soyle:
-Nefret ediyorum bu hayattan neden is varki neden evde degiliz keske ev hanimi olsaydim, zaten olmeyecek miyiz bu kosturmaca niye....
Suan yeniden ise girdim cok iyide bi maasim var yemek derdim yok kaynanam yapiyor bazen oraya bile cikmiyorum esim bana tepsiyle indiriyor artik kaynanamdanda utaniyorum ama ben hala evde yan gelip yatma fikrimden vazgecemiyorum simdiden evde gecirdigim gunlerimi ozledim. evimi pislik goturuyor. Artik zavalli esim benim huyumu iyice anladi calisiyorum yoruluyorum diyorum bir sey demiyor esim cok anlayislidir saolsun ama ondan cok utaniyorum suan icin sadece paylasmak istedim telden yaziyorum kusurlar affola.
anadolu yakasinda uygun fiyatli 150 yi gecmeyecek bir psikolog onerisi olan?