- 6 Mayıs 2015
- 68
- 33
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu enerji düşüklüğü de olabilir kendini hep yorgun, bıkkın hissedebilirsin. Uyku uykunun mayası hesabı tembellik tembellik getirir. Dağınık bir ev insana o evi güzelleştirme isteği katmaz. İlla tertemz kokan ev, kendini güzel hissettiğin bakımlı anlar hoşuna gidiyordur. Ders çalışmaktan sıkılabilir, eğilasyon randevusuna üşenebilirsin bunları ben de yaparım bazen. Maaşın iyi ve yeterliyse evine arada bir bayan al temizliğini yapsın, gücün el veriyorsa her gün yaırm gün gelsin toplasın temizlesin.Merhabalar... Aylardir bu konuyu acip acmamak arasinda kararsiz kaldim. Benim adlandiramadigim sikintim var. Belki cevrenizde bir ornegi vardir, belki benim gibi birileri vardir diye konuyu acmaya karar verdim.
Herseyden hemen hevesim geciyor. Mesela kpss icin isten cikip dersaneye yazildim ikinci ayda biraktim dersaneyi ders calisma aliskanligim olmadigi icin evde saf saf tv izledim. Disime tel taktirmistim tedavi bitmeden sikildim pisman oldum cikarttirdim. Epilasyon icin tonla para döktum 6. Aydan sonra sikildim gitmiyorum.
Simdi üsengecligime gelelim...
Disarda olmaktan nefret ederim. Arkadaslarim bulusalimmi dese gitmemek icin binbir turlu takla atarim. Bazen telde konusmaya yada mesajlasmaya usendigim icin cevap dahi vermem. Asla sevmiyorum disarda olmayi. Benim icin varsa yoksa evim. Esime suslenmem asla hep pijamaliyimdir. 1 yillik evliyim anneme bile gitmeye useniyorum. Dersane icin isten ciktim 3 aydir evdeydim bir kere anneme kahvaltiya gitmedim. Anca aksam esimle arabayla gidecegim illa otobuslerle gitmeye useniyorum. Evimi temizlemeye useniyorum bazen oluyoki (bunu soylemeye utaniyorum ama sikintimi tam olarak ifade etmis olmaliyim) aksamdan yedigim yemegin bulasigini ertesi gun topluyorum. Esimin eve gelecegi saate kadar tv izleyip esim eve gelecekken ortaligi topluyordum ayiplamasin beni diye. hayatim boyunca erken kalkmaktan nefret ettim. Sabahlari uyandigimdaki psikolojim aynen soyle:
-Nefret ediyorum bu hayattan neden is varki neden evde degiliz keske ev hanimi olsaydim, zaten olmeyecek miyiz bu kosturmaca niye....
Suan yeniden ise girdim cok iyide bi maasim var yemek derdim yok kaynanam yapiyor bazen oraya bile cikmiyorum esim bana tepsiyle indiriyor artik kaynanamdanda utaniyorum ama ben hala evde yan gelip yatma fikrimden vazgecemiyorum simdiden evde gecirdigim gunlerimi ozledim. evimi pislik goturuyor. Artik zavalli esim benim huyumu iyice anladi calisiyorum yoruluyorum diyorum bir sey demiyor esim cok anlayislidir saolsun ama ondan cok utaniyorum suan icin sadece paylasmak istedim telden yaziyorum kusurlar affola.
anadolu yakasinda uygun fiyatli 150 yi gecmeyecek bir psikolog onerisi olan?
Sağlık kaynaklı bi durum olabilir bencede. Bahsettiğiniz hal ara ara bende de oluyor. Ölçüyoruz tansiyon düşmüş.E F
Canim b12 me hic baktirmadim acaba o tarz bi sorun mu ? Kolumu kaldiramiyorum bazen sanki tas tasimisim.
Inan aynen boyleyim... Yasadigim sehri degistirmem mumkun degil. Cok sanslisin o halde darisi basima...