Hevesi Gecme hastaligi ve üşengeçlik

Bakin ilk adimi atmissiniz. Calisiyorsunuz.
haftasonlari saatinizi kurun erken uyanin kesinlikle... bir kahve icip hemen temizlige girisin. Tv sakin acmayin.

Herseye birden bire yapmaniz gerekmiyor ki.. ilk öncelikle elinizi temizlige alistirin... sonradan yemek yapmaya...

tembellik tembelliği getirir. bi iş yapmaya başla yaptıkça isteyeceksin. hamileyken bende senin gbiydim. ama artık yetişiyorum her yere çocuğum oldugu halde

tabiri caizse tembelsin
psikoloğa gitmek ister misin?
birde b12 ve d vitaminlerine baktırıp kan sayımı yaptır lütfen..b12 eksikliği üşengeçlik sıkılganlık depresyon gibi bir sürü şeyi beraberinde getiriyor.

Ne istediginizi bilmeden asalak gibi yasiyorsunuz.ruzgar nereye siz oraya...
Ben esiniz olsam sizin gibi biriyle evli olmak istemezdim..
Silkelenin kendinize gelin.
Boyle hayat yasanmaz ki..tv izleye izleye alicilariniz kapanmis..uzgunum ama boyle giderse bu isinizide birakacak gibi duruyorsunuz..
Haftanin 6 gunu calisan bir arkadasim var..mukemmel bir ev hanimligida var .bahanelerin arkasina siginmayin..

E F

Canim b12 me hic baktirmadim acaba o tarz bi sorun mu ? Kolumu kaldiramiyorum bazen sanki tas tasimisim.

E F

Canim b12 me hic baktirmadim acaba o tarz bi sorun mu ? Kolumu kaldiramiyorum bazen sanki tas tasimisim.
internetin var bak bi b12 eksikliğine nerdeyse tamamı sende mevcuttur eminim..:)) ben takviye aldım bir düzeldiydim..şimdi gebelikten gene indiler aşağı sanırım..

arkadasım bende senden farksızdım tek farkım bekar olmak.
ama bılgısayar karsısında vakıt oldurmekten dızı fılm ızlemekten baska bırsey yapmadım senelerce ve o mıskınlık ıcınde mutluyum sanıyordum
istemeyerek mecburıyetten bır ıse basladım ve bı sure sonra ufak ufak degısmeye basladı durumlar. hala evde pıneklemeyı cok sevıyorum ozluyorum ama haftasonu tum gun degıl . durasım gelmıyor artık. arkadaslarında dedıgı gıbı b12 d vıtamını ve demır eksıklıgıde buna sebep verıyor olabılır bende hepsı dusuktu sımdı sadece demır dusuk dıgerlerı yukseldı ve ısımden hala nefret etsemde aktıf yasamaktan keyıf alıyorum. sana tavsıyem kıtap okumayı sevıyorsan her zaman okudugun tarz dısında kıtaplar oku. alısık olmadıgın tarz senı gelıstırır

İhihihi kendimi gördüm dışarı çıkıp arkadaşlarla görüşme dışında neredeyse aynıyız ben de akşama kadar oturur sonra iş yaparım eşimin gelmesine yakın mesala iftara misafir var ne iş yaptım ne bir şey ki bir sürü işim var. Şimdi ev hanımı olduğumdan biraz daha kolayladım. Çalışırken brnim ev de çok kirliydi. Şimdi üşensem de biriktirmemeye çalışıyorum. Biriktirince daha zor oluyor iş yapmak. Hukuk okucam dedim dershaneye gittim. Puanım yetmeyince bi sene daha evde çalışayım dedim. Evde çalışmadım. Bu sene bi daha dershaneyengitmeyi düşünüyorum. Aynı zamanda kendi işimi kuracağım ama sadece fikir var icraat yok. İstediğim hemen olsun istiyorum azim yokha ama benim b 12 eksik demirim yerlerde sürünüyor demir iğnesi verdi doktor yaptırmadım. Troidim de var.

evime ve kendime bende bakamıyorum hatta eşimle ilgilenemiyorum ve yemek yapmıyorum. yazın 6 ay 12 de evde oluyorum 3 ay 9da evdeyim kalan 3 ay 6 da.
iş değişikliği yapınca düzelir belki bu tembellik biraz da azim lazım

Gelecekte ki halimi gördüm sanki. Bende de var bu hevesi hemen geçme şeysinden ve üşengençlik tembelikten.Bazen boş yaşıyormuşum gibi geliyor.

Bende de usengeclik vardir da siz level atlamissiniz.

Bence de b12 v.s. baktirin ya da psikolog/psikiyatr gorunun. Mutlaka tedavisi vardir. Ise baslamakla cok iyi etmissiniz bence. Bu da bir adimdir.

Canim yok ya benimki psikolojik bir sorun bence sorunumun adini bilsem rahatlicamda
tamam işte b12 zaten psikolojik sorunlarıda oluşturuyor depresif ruh hali kaygı çarpıntı tembellik halsizlik vücut kırgınlığı yinede sen bilirsin..

Kendime her sabah seans yapiyorum. Ne kadar guzel bi isim var ne kadar sansliyim. Sabah kalkmak guzel aslinda gibi... bu aralar iyi gidiyor ama bi kac aya nefretim gelir yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…