Hevesi Gecme hastaligi ve üşengeçlik

Bir ara sizin durumunuzdaydık, hem eşim hem ben.
Üşengeçlik hep var da o ara üst seviyedeydi. Solgar'ın kadın ve erkek için ayrıca sattığı multivitaminlerden almıştık. O dönem çok iyi gelmişti.
Multivitamin uzun süreli kullanmak pek önerilmiyor sanırım ama demek ki bazı vitaminlerimizde eksiklik varmış diyorum. Test yaptırmamıştık ama o zaman.

bir de balık yağının uzun süreli kullanımda bu tür problemleri çözdüğünü okumuştum. Hiç uzun süreli kullanamadım ama kullandığım dönemlerde hep kendimi daha zinde hissettim.

Çocuk falan yapmayın diycem de siz şimdi ona da üşenirsiniz
kendinize ve evinize bakın
eşiniz eve gelmek için can atsın evinden ve sizden soğumasın
bunu düşünün belki toparlanırsınız

Valla şanslıyımışsınız eşiniz iyi ses çıkarmıyor.benden size tavsiye temizlik esnasında tv yi açmayın radyo vs dinleyin.

tamam işte b12 zaten psikolojik sorunlarıda oluşturuyor depresif ruh hali kaygı çarpıntı tembellik halsizlik vücut kırgınlığı yinede sen bilirsin..
Dur ben bi b12 baktirayim saolasin canim yaa. Sizce bebek bana iyi gelir mi? Bir yil icinde bebek yapsam el mahkum evimi temizlerim aslinda, yerlerde olacak hep malum, yemekler yaparim yavruma, mecbur kostururum onunla.

bende böyleydim, herseyden nefret etme , eringec ,heves yoktuki gecsin, insanlardan bile bikardim,herseyi yarida birakma , birazda keyfime cok düskünüm :) keyfimi bozacak herne varsa nefret ederim..ama biraz abartili derece idi ..

radikal bir karar alarak herseyimi degistirdim, yasadigim sehri , cevremi , düsüncelerim hersey degisti , rahatladim, yani bendeki asil neden cevrem mis .. .
yasla da sanki biraz daha oturuyor hersey ama ama ....mutluyum önemli olan bu...

Inan aynen boyleyim... Yasadigim sehri degistirmem mumkun degil. Cok sanslisin o halde darisi basima...

O vitaminleri hemen edinecegim... cok cok saolun :)

O vitaminleri hemen edinecegim... cok cok saolun :)

Üstte bir arkadaşın yazdığı şekilde test de yaptırabilirsiniz. Ama multivitaminin zararı olmaz herhalde. Sadece 2 kutu ard arda kullanmamak gerekiyor diye okumuştum. Bir iki ay arayla kullanmıştım ben.

Balık yağını ise gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz, hamileler emzirenler bile istedikleri kadar kullanıyorlar.

şimdi sabha uyanınca deiklerini bende dıyorum,ama senın kadar olamsada bendede var üşengeçlk dıcem,yada bazı hanımlar gece bırlere kadar eşi çocuğu mılleti ağırlamaıs ve işi valla böle kaıdnlara hep hayranım,bize kırkda bir mısafır gelse servis falan çok yorulurum,ama ben haftanın 4 günü çok ağır spor yaparım,mutlaka yürüyüş yapar haftasonu asla evde durmam,ev işini sevmem,bulaşığımı ertesi gün yıkarım,ama bulaşığını yıkamdan yatmayan hanımları alkışlarım,eve gırınce tek istediğim şey yatmak olur(dişimi kremlerimi zor suruyorum),b12 balık yağı kullanıyorum,c vitamınıde kullanıyorum,

Dur ben bi b12 baktirayim saolasin canim yaa. Sizce bebek bana iyi gelir mi? Bir yil icinde bebek yapsam el mahkum evimi temizlerim aslinda, yerlerde olacak hep malum, yemekler yaparim yavruma, mecbur kostururum onunla.
hah haa yok anam tembelsen aynen daha beter devam ediyon tecrübe ile sabit bebeğe tamamen hazır olunca giriş...

Merhaba,

Herkes gibi beni de güldürdünüz gerçekten :)
Bence öncelikle arkadaşların da dediği gibi "Demir" ve "B12" Testi yaptırın, muhtemelen birinde ciddi bir düşüklük çıkacaktır. Sizinki gezmeyi, iş yapmamayı sevmemekten de öte bunlara enerji bulamamak. Vücudunuzda her şey normal olsa böyle yaşadığınız takdirde enerji patlaması yaşardınız bence bir süre sonra.

Kan testinden önce veya sonra, bu düşüncelerinizden kurtulun. 1-2 aya işimden nefret ederim yine diye düşünürseniz edersiniz, kendinizi kodlamayın. İyi düşünün iyi olsun yani.

Dışarıda hayat gerçekten güzel hele ki böyle bir mevsimde, sahilde çay içmenin keyfini hiçbir TV programına değişmezsiniz bence bu düşüncelerinizden kurtulduğunuzda.

Bence psikolojik bir probleminiz yok sadece kendinizi şartlıyorsunuz ve böyle olacak diye beyninize komut veriyorsunuz. Beyin de zamanı geldiğinde o komutlarınızı uyguluyor. Ama vitaminlerinizi vakit kaybetmeden kontrol ettirin bence de. Demir eksikliği yaşadığım dönemde bunları yapmak istesem de kafamı kaldıracak derman bulamazdım.

Çocukken depresyona girmiş ve farkına varmadan yaşıyor olabilirsiniz. Kötü muamele gören çocuklar ani yaşamaktan kaçmak için "mutlu yer"lerine giderler. Zamanla o mutlu yerde hapsolurlar. Oradan çıkmak çok zordur. Cabalamaniz gerek. Hemen yardım almaya başlayın.

Konunuzu okuyunca tebessum ettim cok sevimli anlatmissiniz..
Diyecek bisey bulamadim halinize :)) arada sirada silkeleninn, arada eski usengecliginize donun ne diyim, ama hep bu vaziyette olur mu ki ????

Anlattiklarinin aynısı bende var
seni çok iyi anlıyorum

Buradaki önerilerden de yararlanin elbet ama destek şart

Böyle bir zorunluluğu mu var? Herkes hem çocuğuna hem evine hem işine yetişmek zorunda mı? Kocası yardım etsin madem birlikte yapsınlar kadının görevi mi bu ? Ayrıca herkes çalışkan olmak zorunda değil ki çalışmak istemeyebilir ya da ağır bir depresyon geçirebilir kimin ne yaşadığını nerden biliyorsunuz da emir verir gibi kadına iş buyuruyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…