Gebeliğe Hazırlık Heterozigot - birden fazla kimyasal gebelikler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba,oncelikle gebesiniz sanirim hayirli olsun. Birsey sormak istiyorim,bu gebeliginizde kullaniyormusinuz kan sulandirici

Ben izmirde yaşıyorum çok doktora gittim bunlardan 2 tanesi profesördü 1 i perinotoloji (riskli gebelik) alanındaydı özel kliniği olan doktorlardı hepsi de. tüm tahlillerime rağmen heterozigot mutasyon dışında bişey bulunamamıştı,hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez iğnelere başlayan da oldu, coraspirinin yeterli olacağını söyleyen de hepsini denedik ama 4 kez kimyasal yaşadım betahcg değerim hiç 250 üstüne çıkmadı herşeyin hayırlısı, benim en son amh değerim 0,66 çıkınca ben artık yaştan da dolayı tüp bebeğe yöneldim, o yolda ilerliyorum ,bazen herşeyi yaptıktan sonra kaderci davranmak gerekiyor Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah

merhaba Pturan ,Sizinle 5-6 ay oncede konusmustuk:) Bu ay hamileyim Baska bir doktora gittim ve igne ve hap başlatti. Ama ben hamile oldugumu ögrendikten sonra başladim. Siz oncesinde baslamistiniz.Geç kalmamisimdir degil mi Siz neden oncesinde başlamistiniz

Merhaba. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sevindim adınıza geç kalmamışsınız gibi görünüyor gebe kaldığınıza göre bilemiyorum tıbbi boyutunu tabi. Geçen gün kontrole üniversite hastanesine gittim şaşırdı neden kan sulandırıcı kullanıyorsun dedi doktor hala ısrarla vermiyorlar yani kan sulandırıcı ama saçma sapan çok ağır ilaç vermeyi biliyorlar tabi. kaç haftalık oldunuz? Benim doktorum adet günüme bir hafta kala başlattı yani ovulasyondan 10 gün sonra oluşum evresinde de pıhtı sorun olmasın kan akımı kolay olsun diyedir heralde.

B
benim söylediğim tabi ki sadece heterozigot için geçerli amh değerinin kaç olması gerektiğini bilmiyorum hakkınızda hayırlısı umarım tez vakitte güzel bi haber alırsınız

Tesekkur ederim Allah razi olsun Sen de hayirlisiyla sag salim kucagina al insallah. 5. haftama girdim. Ama sadece keeyi gorebildik henuz o da daha cok kucuk . Umarim sorunsuz devam eder ,daha once bir dusugum oldugu icin sürekli tedirginim

gecmis olsun

hangi hastaneyi tavsuye edersiniz

ben de heterozigotum

mthfr c677t heterozigot

Benimde sizle ayni cikmis bende aciklanamayan infertilite var

Merhaba gebelik elde ettiniz mi? Ve hangi ilaçları kullandınız? Benim de sorunum ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…