Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar hiçbir yere telefon açmadık ve tel faturamız 38.00 tl sizce normal mi sizlere ne kadar geliyor ve hangi hatları kullanıyorsunuz ?adsl baglantısı için tel baglandı canım sıkıldı((
444 1 444 ü arıyorsun aksam konusturan tarıfeye gecmek istıyorum dersen bilgi verırler benım ıcın cok ıyı oldu valla cok oluyodu cunkı 40 tl bana 30 adsl 70 tl toplam ayda fazla hıc konusmayız bırde ev telden
canım benim hattımda hesaplı hat bizde fazla kullanmayız ev telini ama yinede ayda 20 ile 30 lira arası geliyo bakalım bu ay ne gelicek bir ara 17-18 lirada gelmişti.demekki o aylarda hiç ev telini kullanmamışızsırnaşık şey
kızlar ev telefonu olarak gndüzleri daha uygun konuşabilceğimiz bildiğiniz bir tarife var mı işyerimize 100 den aşağı gelmiyo internet ayrı hatta olduğu halde düşünün