Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilmiyorum yukarıdaki arkadaş yazmış. Şükürler olsun Tiktok kullanmıyorum kullanan eşim dostum da olmadı ama Instagram'da arada merak edip kurcaliyoruz
Bilmiyorum yukarıdaki arkadaş yazmış. Şükürler olsun Tiktok kullanmıyorum kullanan eşim dostum da olmadı ama Instagram'da arada merak edip kurcaliyoruz
İnstagramda hesabınıza eğer açık profilse herkes görür kapalı profilde sadece takipcileriniz görür ve kimin sizi gördüğünü bilemezsiniz açıkta kapalıda olsa görünmeden bakarlar canım,bakarlar ve ruhun duymaz
Bende eski sevgilimi stalklarken bunu araştırmışdım, sosyalify adına sosyal medya hizmeti veren bir site vardı onlara sormuştum bakabilir miyiz diye sitede bir sürü hizmet vardı hala inceliyorum bulursam sanada haber veririm