- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
Instgramdan hesabımıza bakan insanlari görebilir miyiz yada profil resmini tiklayanlari?Birde tiktok hesabı telfnda ekli ama hesap yokken bakilan hesaplar bizi görebilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetInstgramdan hesabımıza bakan insanlari görebilir miyiz yada profil resmini tiklayanlari?Birde tiktok hesabı telfnda ekli ama hesap yokken bakilan hesaplar bizi görebilir mi
NeyeNe gerek var peki?
Ay görünüyor mu kızzz desene rezil oldum bütün exlere
Ay bende ektim olcak kıza rezil mi oldum peki nasıl görünüyokiAy görünüyor mu kızzz desene rezil oldum bütün exlere
Bilmiyorum yukarıdaki arkadaş yazmış. Şükürler olsun Tiktok kullanmıyorum kullanan eşim dostum da olmadı ama Instagram'da arada merak edip kurcaliyoruzAy bende ektim olcak kıza rezil mi oldum peki nasıl görünüyoki
Exin psıkopatlıgına gore gorunurAy görünüyor mu kızzz desene rezil oldum bütün exlere
Bende kullanmıyorum tiktok ama yeni tlf aldım uygulama ekli bende öyle hesap açmadan bakıyorumBilmiyorum yukarıdaki arkadaş yazmış. Şükürler olsun Tiktok kullanmıyorum kullanan eşim dostum da olmadı ama Instagram'da arada merak edip kurcaliyoruz
Instagramda oyle bir ozellik yok.Instgramdan hesabımıza bakan insanlari görebilir miyiz yada profil resmini tiklayanlari?Birde tiktok hesabı telfnda ekli ama hesap yokken bakilan hesaplar bizi görebilir mi
Hayır göremezsiniz, program filan öyle şeyleri de denemeyin hesap çalıyorlar .Instgramdan hesabımıza bakan insanlari görebilir miyiz yada profil resmini tiklayanlari?Birde tiktok hesabı telfnda ekli ama hesap yokken bakilan hesaplar bizi görebilir mi