ay çok şeker yazmışsın
tbrk ederim canımm
masallah supersin. ..Üniversiteye gittim, gayet çıtı pıtı bir şekildeseneler geçti.. üniversite bitti, bi geldim tartı beni tartamaz olmuştu 76.700 olmuştum boyum 1.70 ..
Kıyafetler hiç istediğim gibi durmuyor, kız arkadaşlarımın şişko temalı esprilerinin malzemesi olmuşumerkek arkadaşlarım tertip diyo felan depreştim tabi; biraz bunalım sonra bi kalktım saç baş birbirine karışmış ooovvv
Dedim ki ayağa kalk kızım! Artık bi seçim yapmalısın! Ya kendini olduğun gibi kabul edip mutlu olacaksın ya da mutlu olduğun kiloya geleceksin!!
Tema: MUTLULUK
SAKIN midenize tüp taktırmayın
Bu irade işi! Önce kendimi ikna ettim: çılgın gibi yemenin ne anlamı var ' dedim.mesela pasta için, dedim ki; ilk defa mı pasta görüyorsun, şuan koskoca bir dilim yemezsen bir daha yiyemeyecek misin, bu son hakkın mı, daha once de yedin daha sonra da yiyeceksin. Hem ne o öyle kıtlıktan çıkmış gibikendine yakışanı bil! Dedim! Kafi miktarda ye hem nefsin sana küsmesin hem abartma.
Spora basladım eşzamanlı. Önce tombak tombak yürüdüm bantta, sonra koşmaya başladım. Annem yemek yemezsem canımı okuro dev gibi tabaklar indi birer porsiyona, sadece miktarı azaltın ve deyin ki 'ŞİŞTİM' mideniz garibim inanıyor, ısrar edin ayy valla şiştim
Hergün en az 3 litre su içtim. Haftanın 5 günü 1 saat spor yaptım porsiyonları azalttım herşeyden yedim ÇÜNKÜ KENDİNİZİ MAHRUM ETTİĞİNİZ HERŞEY SİZİN ZAYIF BİR ANINIZDA SONRADAN SİZİ ESİR ALIYOR!
70-75 gün sonra tartı bana gülücük atıyordu56.200 konuyla ilgilen olursa, merak eden, nasıl muhafaza ettiğimi de söylerim
Ve ben çikolata delisiyim bide
Üniversiteye gittim, gayet çıtı pıtı bir şekildeseneler geçti.. üniversite bitti, bi geldim tartı beni tartamaz olmuştu 76.700 olmuştum boyum 1.70 ..
Kıyafetler hiç istediğim gibi durmuyor, kız arkadaşlarımın şişko temalı esprilerinin malzemesi olmuşumerkek arkadaşlarım tertip diyo felan depreştim tabi; biraz bunalım sonra bi kalktım saç baş birbirine karışmış ooovvv
Dedim ki ayağa kalk kızım! Artık bi seçim yapmalısın! Ya kendini olduğun gibi kabul edip mutlu olacaksın ya da mutlu olduğun kiloya geleceksin!!
Bu irade işi! Önce kendimi ikna ettim: çılgın gibi yemenin ne anlamı var ' dedim.mesela pasta için, dedim ki; ilk defa mı pasta görüyorsun, şuan koskoca bir dilim yemezsen bir daha yiyemeyecek misin, bu son hakkın mı, daha once de yedin daha sonra da yiyeceksin. Hem ne o öyle kıtlıktan çıkmış gibikendine yakışanı bil! Dedim! Kafi miktarda ye hem nefsin sana küsmesin hem abartma.
Spora basladım eşzamanlı. Önce tombak tombak yürüdüm bantta, sonra koşmaya başladım. Annem yemek yemezsem canımı okuro dev gibi tabaklar indi birer porsiyona, sadece miktarı azaltın ve deyin ki 'ŞİŞTİM' mideniz garibim inanıyor, ısrar edin ayy valla şiştim
Hergün en az 3 litre su içtim. Haftanın 5 günü 1 saat spor yaptım porsiyonları azalttım herşeyden yedim ÇÜNKÜ KENDİNİZİ MAHRUM ETTİĞİNİZ HERŞEY SİZİN ZAYIF BİR ANINIZDA SONRADAN SİZİ ESİR ALIYOR!
70-75 gün sonra tartı bana gülücük atıyordu56.200 konuyla ilgilen olursa, merak eden, nasıl muhafaza ettiğimi de söylerim
Mesela tabağına 5 kaşık değil de 3 kaşık yemek koydun diyelim, onu bitirince deyin, hatta sofraya oturunca damasallah supersin. ..
midemizi kandiracagiz sözü ilgimi cekti tam olarak ne kadar yedikten sonra şiştim diyelim :)
Deli deli dans edin figürlerin önemi yokve nasil muhafaza ediyorsun ??
bazen çok sevdiğim.bir yemek oluyor asla doydugumu hissetmiyorum bunun hakkinda bir önerin var mi :)Mesela tabağına 5 kaşık değil de 3 kaşık yemek koydun diyelim, onu bitirince deyin, hatta sofraya oturunca dayavaş yavaş yerseniz zaten beyinin doyma süresi 20 dk dır. Siz bu 20 dakikaya hızlı yerseniz 80 kaşık yemek sığar, fakat siz 8 kaşık yemekle de doyarsınız ayy çok şiştim daha yiyemiyuruuumm rol yapın ama öyle rol ki kendinizde şaşırın mideniz zaten masum o inanır
o zaman müzik onerileri de alalim :)Deli deli dans edin figürlerin önemi yokharmandalından başlayıp horondan devam ordan oryantale geçin sonrada kendinize gülün
Canım benim rica ederim, hem boş ver sen milletiöncelikle tamda ihtiyacim oldugu anda tamda bu yaziyi yazdigin icin sana cok tesekkür ederim ...rejimdeyim deyince milletin alayci gülüşünden bıktim artik bende zayiflamak istiyorum bende 78 kiloyum ...göğüslerim beni cok sismam gösteriyo zayiflasam onlar küçülirmü insallah ☺
Yok öyle biseyyy bütün yemeklerr canımızzbazen çok sevdiğim.bir yemek oluyor asla doydugumu hissetmiyorum bunun hakkinda bir önerin var mi :)
Müzik önemli değil ben arabeske bile horon teperim ya da yabancı bir şarkıda halay çekerimo zaman m
o zaman müzik onerileri de alalim :)
kac saat dans ediyorsun
Üniversiteye gittim, gayet çıtı pıtı bir şekildeseneler geçti.. üniversite bitti, bi geldim tartı beni tartamaz olmuştu 76.700 olmuştum boyum 1.70 ..
Yeşil çay için bol su çılgınca dansAyy bende çikolata delisiyim spor salonuna gidiyordum 52 kiloya düşmüstüm 65 ten 8bay önce bıraktm salonu ve 60 kiloyum şu an.2 gündür karar verdim az yiyorum evde leslie 5 mile yapyorum faydası olurmu ki 52 falan olsam yeter bana ne yapcam bilmiuorum ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?