Herşeyi kafama takıyorumm kafaya takmaktan kafayı yedimm

ozguvenszbr

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2022
47
16
Arkadaşlar herseyi kafaya takıyorum insanların hakkımda ne düşündüklerini o kadar çok önemsiyorum ki kimsenin mükemmel olmadığını biliyorum ama benim hakkımda biri kötü bisey düşününce günlerce uyuyamıyorum haklı olduğum bir konu bile olsa ya ben haksız çıkarsam kendimi nasıl açıklarım diye düşünürüm biri benim hakkımda ufacık minicik kötü bisey bile söylese tamam artık uyku girmez gözüme hata yapsam ben nasıl böyle bisey yaparım diye kendimi yer bitiririm insanları bu kadar çok önemsemek istemiyorum hiç hemde ama bu sorunumu nasıl çözerim bilmiyorum boyle yaşanmıyor gercektenn boyle olanlarınıx var mı ya da olup sonra kurtuldum artık diyeninizz çünkü ben artık yoruluyorum çok hemde

Bahsettiğiniz şey genel olarak kaygı bozukluğu işareti. Psikolojik destek almadan kendi başına bunu kısa sürede aşabilen birini görmedim.

Üniversiteli yıllarda bunu yaşadım, kimseyle konuşamazdım. Sizin de kendinizde eksik gördüğünüz bir nokta var bunu bulun ve düzeltmeye çalışın. Sakın geç kalmayın, ben bunu zor atlattım

Üniversiteli yıllarda bunu yaşadım, kimseyle konuşamazdım. Sizin de kendinizde eksik gördüğünüz bir nokta var bunu bulun ve düzeltmeye çalışın. Sakın geç kalmayın, ben bunu zor atlattım
Siz nasıl atlattınız?

Yalnız yorumunuz profiliniz resminiz çok uyumlu

Sizce arkasından dedikodusu yapılmayan var mı? Bu forumda bile bir yorum yapıyorsun arkandan dedikodu yapıyorlar çok da fifi deyip geçeceksin. Kendinden eminsen, kendine güveniyorsan çok da önemli olmuyor . Kendini sev, yaptıklarının ve söylediklerinin arkasında dur, gerekiyorsa hatani kabullen.

Kaygı ile ilgili çok güzel yönlendirmeli meditasyonlar var. Artı olarak nefes çalışmaları ve olumlamalarla çok rahat çözebileceğiniz bir durum.

Ağzı olan konuşur
İnsanları takarak ömür geçmez
Eğer hayatınıza zarar veriyorsa bu düşünceler destek alın.

Bence insanın böyle zamanları olabiliyor ve yavaş yavaş bunun üstesinden gelindiğine inanıyorum. Yinede ben bununla baş edemiyorum diyorsanız psikolojik bir destek almanızda yarar var

ara ara kişisine göre bende de olan bir durum bu. önceden çok takıyordum ama şu an en fazla yarım saat 1 saat üzerinde düşünüp, amaaan benim ne istediğim, kendi düşüncelerim daha önemli diyebiliyorum. nasıl oldu bu bilmiyorum, zamanla kazanılan bir bakış açısı bence. bazen toplu ortamlarda aşırı sessiz kalmak, hiç fikir üretememek, konuşamamak gibi garip garip şeyler başıma geliyor hâlâ ama o da bakış açısı ile ilgili diye düşünüyorum, onu da yakında aşarım umarım. siz de zamanla yaşadıkça aşarsınız ya da destek alabilirsiniz.

bence bir profesyonelden destek alın imkanınız varsa yoksa da bu tarz seyler yasayan insanların deneyimlerini anlattığı videolar yazılar vs oluyor okumanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…