Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım . çok üzüldüm durumuna bu çok kötü bir durumu ama bak böyle yaparsan hasta olursun .
Eğer inancın varsa rabbima sığın dualar et kuran oku emin ol ki çok ferahlatıyor insanı beynin boşalıyor sanki rahatlıyor için ferahlıyor bir diğeride tabi seninde çabalaman okuyormusun veya çalışıyormusunz yoksa evdemisin belki hayattan korkuyorsun gelecekten bunlar korkutuyor seni bende öyleydim annem kızınca bile onu günlerce kafaya takardım ama anladım ki böyle eziyet ediyorum kendime hiç birşey düşünmemeye çalış kendine ugraşlar bul o anlar geldiğinde beynin meşgul et
çok yanlış düşünüyosunuz?herzaman güçlü olmaya bakın,herşey insanın başına,intihar etmek bana göre acizlik,lütfen yanlış anlamayın.
zeynep senide takdir ediyorum dirayetinden dolayı,bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadığım halde çocuğum olmuyo,benim ki sebebsiz infertilite ve inanılmaz şekilde kafaya takıyosum,2 defa aşılama oldum onlarda tutmayınca iyice yıkıldım,moralim çok bozulmuştu,bu arada bebek görmekten,hamile bayan görmekten sıkılmıştım artık,görmek istemiyodum( geçen ay kist çıktığı için bu ay doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım ister istemez olmucanı bildiğim için kafam rahattı,şimdi biraz daha iyiyim,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....
Herkesi fazla kafama takıyorum herkesi bu kadar önemsemek istemiyorum artık kafam cok dolu bir türlü boşaltamıyorum bir haftadır özellikle yataga girince başlıyorum alıp vermeye 10 yataga giriyorum 12 falan uyuyorum bu durum sıkıyor beni manide olamıyorum acıkcası
canım o durummm bendede var ve ben hiç uyuyamıyorumm sonunda panık atak oldummm hatta su anda kendımle ılgılı bıseler yazdım olmek ıstıyorummmm