• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi kafama çok takıyorum çok bunaldım artık

intiharın eşiğindeyim şuanda.ben yanıyorum siz yanmayın...takmayın kafanıza Allah için takmayın ben başaramıyorum.

merhaba canım . çok üzüldüm durumuna bu çok kötü bir durumu ama bak böyle yaparsan hasta olursun .
Eğer inancın varsa rabbima sığın dualar et kuran oku emin ol ki çok ferahlatıyor insanı beynin boşalıyor sanki rahatlıyor için ferahlıyor :34: bir diğeride tabi seninde çabalaman okuyormusun veya çalışıyormusunz yoksa evdemisin belki hayattan korkuyorsun gelecekten bunlar korkutuyor seni bende öyleydim annem kızınca bile onu günlerce kafaya takardım ama anladım ki böyle eziyet ediyorum kendime hiç birşey düşünmemeye çalış kendine ugraşlar bul o anlar geldiğinde beynin meşgul et

evli degilim okuyorum calışıyorum ayrıca aslında beni sıkacak zor bir durumum yok ama cok takıyorum ufacık şeylere bile uyurken ogun yasadıklarımı tekrar geciyorum böyle dedim demesemiydim söylemi deseydim falan fılan cok fazla takıyorum bazı şeylerı aman ne bileyim rabbim iyi etsin hepımızı

çok yanlış düşünüyosunuz?herzaman güçlü olmaya bakın,herşey insanın başına,intihar etmek bana göre acizlik,lütfen yanlış anlamayın.

zeynep senide takdir ediyorum dirayetinden dolayı,bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadığım halde çocuğum olmuyo,benim ki sebebsiz infertilite ve inanılmaz şekilde kafaya takıyosum,2 defa aşılama oldum onlarda tutmayınca iyice yıkıldım,moralim çok bozulmuştu,bu arada bebek görmekten,hamile bayan görmekten sıkılmıştım artık,görmek istemiyodum:(( geçen ay kist çıktığı için bu ay doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım ister istemez olmucanı bildiğim için kafam rahattı,şimdi biraz daha iyiyim,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....

Son düzenleme:
çok yanlış düşünüyosunuz?herzaman güçlü olmaya bakın,herşey insanın başına,intihar etmek bana göre acizlik,lütfen yanlış anlamayın.

zeynep senide takdir ediyorum dirayetinden dolayı,bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadığım halde çocuğum olmuyo,benim ki sebebsiz infertilite ve inanılmaz şekilde kafaya takıyosum,2 defa aşılama oldum onlarda tutmayınca iyice yıkıldım,moralim çok bozulmuştu,bu arada bebek görmekten,hamile bayan görmekten sıkılmıştım artık,görmek istemiyodum:(( geçen ay kist çıktığı için bu ay doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım ister istemez olmucanı bildiğim için kafam rahattı,şimdi biraz daha iyiyim,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....

teşekkür ederim canım herşey insan için kafana takma rahat ol Allah ol derse olur zaten olmazsada yapacak bişi yok şu kısa ömürde hayatını yaşamaya bak bırak düşünme bişi Allah hayırlısını versin

amin canım,başka topikten sürekli yazıştığım bi arkadaş var,dr a gitmeden normal yolla hamile kalayım derdi hep,bu ay dr a gidicem zaten,bide bir defa ilişki olmuş o yüzden kesin olmaz gözüyle bakıyodu,bu arada dr a da gitmişti alttan muayene felan olmuş aradan bir hafta geçti,adetide birkaç gün geçince test yapıyo ve şimdi 5 haftalık hamile,demek istediğimi anladın,ne zaman kafa rahat olursa o zaman oluyo,tabi rabbimin istemesiyle..

bizde o günleri görücez inşalllah..

Herkesi fazla kafama takıyorum herkesi bu kadar önemsemek istemiyorum artık kafam cok dolu bir türlü boşaltamıyorum bir haftadır özellikle yataga girince başlıyorum alıp vermeye 10 yataga giriyorum 12 falan uyuyorum bu durum sıkıyor beni manide olamıyorum acıkcası

canım o durummm bendede var ve ben hiç uyuyamıyorumm sonunda panık atak oldummm hatta su anda kendımle ılgılı bıseler yazdım olmek ıstıyorummmm

canım o durummm bendede var ve ben hiç uyuyamıyorumm sonunda panık atak oldummm hatta su anda kendımle ılgılı bıseler yazdım olmek ıstıyorummmm

öyle şeyler düşünme ölüm gibi canım..allah yardımcımız olsun hassas duyarlı insanlarız başka şeylerle ilgilenmek bana iyi geliyor sende öyle yap..senin sorunun ne bilmiyorumda benim öyle cok elle tutulur bi nedenim yok cok fazla takıyorum herşeyi gözden geciriyorum o gün ne yaşadıysam bunu dedim desemiydim yok şunu deseydim gibi otokontrol oluyor bende yani psıkıyatrıye gittim takıntı olarak şupheleendi ilk önce işte titizmisiniz evden cıkarken fişlere dikkat ediyormusunuz falan filan.hayır dedim ki gercekten titiz falan degilim ama böyle davranışlarıma cok takıntılıyım kafaya cok şeyi takıyorum işte bende ama başka birşeylerle ilgilenmek iyi geliyor bana sende öyle yap derim

Back