- 20 Nisan 2012
- 439
- 28
- 68
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kursa falan gitmeni hobilerinle uğraşmanı tafsiye ederim ,bişeylerle uğraşmak sana iyi gelicek
canım bende herşeyi çok kafama takan biriydim ama geçti şükür artık kendimden başkasını düşünmüyorum hayat çok kısa değerlendirmeye çalış hiçkimse için değmez
bunu nasıl başarıyorsun banada ögret lütfen cnm...
benim çocuğum olmuyor 6 yıllık evliyim ilk yıllar herkers o kadar üstüme düşüyorduki kafayı yiyordum benimle aynı yılda evlenenlerin 2 bebekleri oldu ama bende tık yok çok üzülüyordum midem reflü oldu kilo aldım stresten çok ağladım gözlerimde bozukluk var en son ağır grip atlattım geçen sene sağlam 1 ay yattım annem baktı sonra düşündümki hayatta herşey boş var olan sadece allah yanımda sadece annem vardı düşün eşim bile sabah kapıyı çekti işe gitti sonra dedimki hani bana bebek hakkında baskı yapanlar hangi biri yanımda kimse ilgilenmedi annem dışında o günden sonra hiç bir şeyi umursamıyorum salla gitsin insan kendine değer vermeli yoksa boş
annannemin bir sözü var
el [insanı var sever], er [insanı sağ sever]
canım bende herşeyi çok kafama takan biriydim ama geçti şükür artık kendimden başkasını düşünmüyorum hayat çok kısa değerlendirmeye çalış hiçkimse için değmez
allah a sığındım namaza başladım kuran okudum meal okudum ve atlattım şükür
her şeyin allahtan olduğuna kanaat getirdim