• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi kafama çok takıyorum çok bunaldım artık

cute25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
439
28
68
Herkesi fazla kafama takıyorum herkesi bu kadar önemsemek istemiyorum artık kafam cok dolu bir türlü boşaltamıyorum bir haftadır özellikle yataga girince başlıyorum alıp vermeye 10 yataga giriyorum 12 falan uyuyorum bu durum sıkıyor beni manide olamıyorum acıkcası

canım bende herşeyi çok kafama takan biriydim ama geçti şükür artık kendimden başkasını düşünmüyorum hayat çok kısa değerlendirmeye çalış hiçkimse için değmez

kursa falan gitmeni hobilerinle uğraşmanı tafsiye ederim ,bişeylerle uğraşmak sana iyi gelicek

Kafayı takmamayı başaramıyorum bakıyorum yine kafamda kuruyorum herşeyi sonra kendime kızıyorum işte ne bileyim..karsımda ki insanlara cok özveriliyim ama makesef karsıdan aynı şeyi göremiyorum aldatılmış aldanmış hissediyorum...

kursa falan gitmeni hobilerinle uğraşmanı tafsiye ederim ,bişeylerle uğraşmak sana iyi gelicek

evet bunu bende istiyorum farklı hobiler bulmak çünkü hayatım cok monoton ev iş arasında geciyor zamanım ve işyerinde babamla aynı iş yerinde calışıyorum haliyle cok dikkatlı davranmaya calışıyorum bu da beni strese sokuyor :((

canım bende herşeyi çok kafama takan biriydim ama geçti şükür artık kendimden başkasını düşünmüyorum hayat çok kısa değerlendirmeye çalış hiçkimse için değmez

bunu nasıl başarıyorsun banada ögret lütfen cnm...

bunu nasıl başarıyorsun banada ögret lütfen cnm...

benim çocuğum olmuyor 6 yıllık evliyim ilk yıllar herkers o kadar üstüme düşüyorduki kafayı yiyordum benimle aynı yılda evlenenlerin 2 bebekleri oldu ama bende tık yok çok üzülüyordum midem reflü oldu kilo aldım stresten çok ağladım gözlerimde bozukluk var en son ağır grip atlattım geçen sene sağlam 1 ay yattım annem baktı sonra düşündümki hayatta herşey boş var olan sadece Allah yanımda sadece annem vardı düşün eşim bile sabah kapıyı çekti işe gitti sonra dedimki hani bana bebek hakkında baskı yapanlar hangi biri yanımda kimse ilgilenmedi annem dışında o günden sonra hiç bir şeyi umursamıyorum salla gitsin insan kendine değer vermeli yoksa boş
annannemin bir sözü var

EL [İNSANI VAR SEVER], ER [İNSANI SAĞ SEVER] :1:

benim çocuğum olmuyor 6 yıllık evliyim ilk yıllar herkers o kadar üstüme düşüyorduki kafayı yiyordum benimle aynı yılda evlenenlerin 2 bebekleri oldu ama bende tık yok çok üzülüyordum midem reflü oldu kilo aldım stresten çok ağladım gözlerimde bozukluk var en son ağır grip atlattım geçen sene sağlam 1 ay yattım annem baktı sonra düşündümki hayatta herşey boş var olan sadece allah yanımda sadece annem vardı düşün eşim bile sabah kapıyı çekti işe gitti sonra dedimki hani bana bebek hakkında baskı yapanlar hangi biri yanımda kimse ilgilenmedi annem dışında o günden sonra hiç bir şeyi umursamıyorum salla gitsin insan kendine değer vermeli yoksa boş
annannemin bir sözü var

el [insanı var sever], er [insanı sağ sever] :1:

:)evet anneannen haklı demiş:)doğru tabi takmamak lazım da onu becerebilsem..

nasıl geçti banad yardımcı olurmusunuz sanki kafama ağrı saniyelik girip çıkıyor artık onada ağrı denirmi denmez mi bilmiyorum herşey pisikolojik mi?

ALLAH a sığındım namaza başladım kuran okudum meal okudum ve atlattım şükür
her şeyin ALLAHTAN olduğuna kanaat getirdim

allah a sığındım namaza başladım kuran okudum meal okudum ve atlattım şükür
her şeyin allahtan olduğuna kanaat getirdim

evet en doğrusu cünkü ruh arayışta ve ancak allahı anmakla huzur buluyor..bende böyle olunca kuran okuyorum ferahlıyorum namazda cok kılmak istiyorum ama bir türlü olmuyor inşallah allah banada nasıp eder...

bende çok takıyorum herşeyi.boşverle olmuyor,psikiyatriyle hiç olmuyor,dediği şey takmayacaksın,ulan karı ben de biliyorum takmamam gerektiğini nasıl yapcam onu söyle!!! sonrada direkt sakinleştirici veriyor.bir çözümü olan varsa söylesin lütfen.:ssz:

Ya bende öyleyim işte nefret ediyorum bu durumdan...ama bu öyle psikiyatrıyle olacak bir şey degil yapı meselesi..rahat insanlara hayranım resmen keşke öyle olabilseydim......

kızlar bende sizin gibiyim. Herşeyi kafama takıyorum. Moralim çok bozuk . Dışarıya Belli etmemeye çalışıyorum. Sınava hazırlanıyorum. Bazen hiç çalışamıyorvm. Değmeyen insanlara kafamı takıyorvm. Onlarda keyiflerine bakıyor.

merhaba canım . çok üzüldüm durumuna bu çok kötü bir durumu ama bak böyle yaparsan hasta olursun .
Eğer inancın varsa rabbima sığın dualar et kuran oku emin ol ki çok ferahlatıyor insanı beynin boşalıyor sanki rahatlıyor için ferahlıyor :34: bir diğeride tabi seninde çabalaman okuyormusun veya çalışıyormusunz yoksa evdemisin belki hayattan korkuyorsun gelecekten bunlar korkutuyor seni bende öyleydim annem kızınca bile onu günlerce kafaya takardım ama anladım ki böyle eziyet ediyorum kendime hiç birşey düşünmemeye çalış kendine ugraşlar bul o anlar geldiğinde beynin meşgul et

Back