- 1 Ekim 2020
- 41
- 0
- 3
- Konu Sahibi depresif458
-
Öyledir benm görümce Çetin ceviz kızgörumcesine 1 trilyon az bile valla, alfa kadın maşallah tek sözuyle duğun yaptırıyor, helal kız görumceye ahaha.
çinliler yarasa yemese duğunu de şak diye yaptırırdı o gorumce
nikah düğün olayını da anlatmış görümcem o olayı duysaydım bu düğün zor olurdu dedi bana eşim
Öyledir benm görümce Çetin ceviz kız
Şu sitede herkes yanlış sen dogrusun de mi.aldigin tepkileri ben alsam kaç ay buraya giremem kim bilir utancimdanNapalım paramız varsa ağlayalım mı
Daha beteri nasıl yönetirimi sormuşYooo bariz kocami nasil yontarim diye soruyordun az once
yok kız onu ben demiştim yanlış alıntılamış o sadece paramız var diye ağlayalım mı demişYooo bariz kocami nasil yontarim diye soruyordun az once
Ne kadar paralılar valla merak ettim paralı diye evlenmiş belliyok kız onu ben demiştim yanlış alıntılamış o sadece paramız var diye ağlayalım mı demiş
Daha beteri nasıl yönetirimi sormuş
Hemen düzelttim bende yorumumuyok kız onu ben demiştim yanlış alıntılamış o sadece paramız var diye ağlayalım mı demiş
Valla benim param konu sahibinin kocasınin parasını döver.Ne kadar paralılar valla merak ettim paralı diye evlenmiş belli
Niye konu sahibi Sultan Süleyman mı agjkkadam parlementer sistemle yönetiliyor şu an, ama eşi monarşi istiyor.
neden diyor ben diyor tek başıma o kumandayı ele geçiremiyorum.
Totoyu kaşı afhjjValla benim param konu sahibinin kocasınin parasını döver.
Ama ben bu kadar havasını yaşamadım paramın
işte onu diyorum ya.Hemen düzelttim bende yorumumuduruma uygun hale getirdim
Niye konu sahibi Sultan Süleyman mı agjkk
Totoyu kaşı afhjj
Totoyu kaşı afhjj
No no hürrem görümce afhjkkonu sahibi hurrem olmaya çalışıyor ama görumce sultan joystick i vermemede kararlı.
Bende telefondan giriyorum . Dur atayımBu arada ben emojileri bulamıyorum.telefondan Google'dan giriyorum diye mi.
Mobil uygulama mi kullanıyorsunuz siz
elektra
İşaretlediğim üç noktaya tıkla hemen çıkıyorBu arada ben emojileri bulamıyorum.telefondan Google'dan giriyorum diye mi.
Mobil uygulama mi kullanıyorsunuz siz
elektra
Teşekkür ederim kahramanımİşaretlediğim üç noktaya tıkla hemen çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?