• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeye karışan küskün görümcem

nikah düğün olayını da anlatmış görümcem o olayı duysaydım bu düğün zor olurdu dedi bana eşim

Su yazdigin ne kadar vahim farkinda misin?
Adam resmen senden vazgececekmis. Sence tek suclu gorumcen mi? Kocan melek yani öyle mi?
Sokma akilli bir adamla evlisin aç gozunu...

Öyledir benm görümce Çetin ceviz kız 😂

anlattıklarından anladım zaten afferin kıza, maddi durumu da daha iyi onun borusu öter ailede, herkese dediğini şak diye yaptırır.

daha çok karşılaşırız burda, görunce selam ver tamam mı
nickinden belli zaten mutluluğun, bacım yeni evlisin 1 ekim de uyelik alıyon depresif diye. mutluluğun yuzunden okunuyor kıps.

Eklentiler

• 94FD6B34-C642-4EBD-A7DD-F0BBFC97A8BF.jpeg
    94FD6B34-C642-4EBD-A7DD-F0BBFC97A8BF.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 42
Eşinizin işi zor. Bi yanda siz bi yanda ablası :rolleyes: Ama ablasına alışmış tabi bu kadar yılın paylaşımı ve hiyerarşik yapılanması var üzerinde. Yani siz 1-0 yenik başlamışsınız. Kocanızın kumandası ay pardon yönetimi tek başına size geçmez koalisyon şart. Kaynanayı şu cevaplarınızın hızıyla yanınıza çekebilirseniz belki bir umudunuz olabilir:KK70:Arkadaş adamın hayatına incir ağacı dikiyormuşum gibi hissettim. Hayır gerçi vicdan yapmayayım sonuçta eş olarak sizi kendi seçmiş. Ne demişler kendi düşen ağlamaz.:KK53::bicak:

Back